je to normalne?
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
5-ula : čítal som celú túto tému. Čo na to povedať. V živote ľudia prichádzajú a odchádzajú. Kamarátka tu bola, no a po šiestich rokoch z tvojho vlaku života vystúpila. Skôr ako si čakala, ale... Ale ver mi že jej miesto prázdne nebude. V stanici kde vystúpila nastúpil niekto iný. Ale vlak je dlhý, preto si musí nájsť správne kupé.
V ktorom sedíš ty...
Napísané trošku poeticky, ale je tomu naozaj tak. Už mi odišlo toľko kamarátov, či do sveta, alebo sa na mňa neviem nahnevali kvôli niekedy nepravde. Hej, nie je to nič pekné, ale toto si zažije každý znás.
Určite si nájdeš inú spriaznenú dušu a ja ti to prajem.
Nad touto nesmúť, pravá priateľka by ti toto neurobila.
Peťa, pravý priatelia prichádzajú vtedy keď už všetci odišli. Ona odišla s nimi. Ber to tak, a nič si z toho nerob.
V ktorom sedíš ty...
Napísané trošku poeticky, ale je tomu naozaj tak. Už mi odišlo toľko kamarátov, či do sveta, alebo sa na mňa neviem nahnevali kvôli niekedy nepravde. Hej, nie je to nič pekné, ale toto si zažije každý znás.
Určite si nájdeš inú spriaznenú dušu a ja ti to prajem.
Nad touto nesmúť, pravá priateľka by ti toto neurobila.
Peťa, pravý priatelia prichádzajú vtedy keď už všetci odišli. Ona odišla s nimi. Ber to tak, a nič si z toho nerob.
-
krupica_dnb
Medium Professional
dpc akoze Etiene ma zas predbehol... Myslím že otázka by mala byť položená "je to správne?" Akože ja sa snažím vyhýbať vzťahom s bývalími kamarátov, ale zas vieš že keď preskočí iskra a rozumiete si tak nie je čo riešiť.... Neviem skús jej dať čas, možno raz za tebou príde, hodíte debatu a ona sa ti ospravedlní za to, ak to pocopí ako kamarátka... Skutočných kamarátov rozdelí len pohreb jedného z nich, takže vidno že to kamarátstvo malo medzery ale neboj, na svete je veľa ľudí s ktorými ostaneš priateľka nadlhšie 
-
Vigor
King
Nie je spravne ako si hovorila, ze nechces nikomu hovorit tajomstva a podobne. Ver, ze to potrebuje kazdy z nas, svoju vlastnu butlavu vrbu. A Ty si ju najdes tiez o to sa neboj, a lepsiu nez tu co si mala, taku na ktoru sa budes moct spolahnut. Neviem uz kto to pisal, ze snazit sa s tym nieco spravit, tak s tym nesuhlasim. Ty si spravila az moc, ospravedlnovat sa jej preicom si nic nespravila. Pre mna je skutocne priatelstvo vztah na urovni lasky, a ked sa tam objavy dajaka zrada, nevera, klamstvo, nedovera tak to nikdy nebude ako predtym. Ako sa hovori, je to ako zlata nit, ked sa roztrhne mozes ju zviazat, no vzdy tam bude uzol. Preto si myslim, ako som uz hovoril, nechaj to tak, tes sa z toho co mas. Nezanevri na priatelstvo, pretoze ver ze ono existuje vo svojej skutocnej krase a zelam Ti, aby si ju co najskor nasla, lebo skutocni priatelia je daco uzasne, tesia sa s Tebou, placu s Tebou...no ale uz som asi napisal aj dost, drz sa.
Moja priateľka sa rozišla viacmenej v zlom s najlepšou "priateľkou" po 6 rokoch, ale priznala, že to bola z časti aj jej chyba, lebo nie vždy jej povedala čo jej vadí, ale teraz sa už z toho poučila.
Ale aj tak sa potom tá "priateľka" zachovala tak, že sa nahnevala, urazila, a otočila chrbtom. A to len preto, že jej moja priateľka vyčítala, že na 5 dňovom pobyte, keď sme prišli iba my dvaja za ňou ju pozrieť do JEJ mesta, tak na nás úplne srala, išlo jej o jej prestíž a popularitu a jediné čo robila, bolo, že chodila hore dole za každým, len aby mala čo najviac "známych" z mesta. Pri tom na nás naozaj srala. Ani jesť nám nedala. 29-skoro 30 ročná žena čo vie ledva spraviť praženicu. O mňa záujem nulový. Program žiadny. Proste bola do sebazahľadená a do svojich problémov, do svojho života. Moja priateľka si potom uvedomila, že pokiaľ spolu študovali a vídavali sa len cez víkendy na nejakých akciách, alebo boli spolu na byte tak to bolo ešte v pohode, alebo v škole, ale celkove si uvedomila, že asi preto jej to nevadilo, lebo nebola príležitosť zažiť niečo takéto.
Takže čo som tým chcel povedať, že moja priateľka nakoniec zistila, že to "priateľka" nakoniec ani nebola.
Takže niekedy človek až kým nezažije niečo takéto, nejakú dôležitú/zlomovú situáciu/lámanie chleba ... tak si to neuvedomí. Že proste ten človek sa asi nemal možnosť prejaviť v pravom svetle.
Ale aj tak sa potom tá "priateľka" zachovala tak, že sa nahnevala, urazila, a otočila chrbtom. A to len preto, že jej moja priateľka vyčítala, že na 5 dňovom pobyte, keď sme prišli iba my dvaja za ňou ju pozrieť do JEJ mesta, tak na nás úplne srala, išlo jej o jej prestíž a popularitu a jediné čo robila, bolo, že chodila hore dole za každým, len aby mala čo najviac "známych" z mesta. Pri tom na nás naozaj srala. Ani jesť nám nedala. 29-skoro 30 ročná žena čo vie ledva spraviť praženicu. O mňa záujem nulový. Program žiadny. Proste bola do sebazahľadená a do svojich problémov, do svojho života. Moja priateľka si potom uvedomila, že pokiaľ spolu študovali a vídavali sa len cez víkendy na nejakých akciách, alebo boli spolu na byte tak to bolo ešte v pohode, alebo v škole, ale celkove si uvedomila, že asi preto jej to nevadilo, lebo nebola príležitosť zažiť niečo takéto.
Takže čo som tým chcel povedať, že moja priateľka nakoniec zistila, že to "priateľka" nakoniec ani nebola.
Takže niekedy človek až kým nezažije niečo takéto, nejakú dôležitú/zlomovú situáciu/lámanie chleba ... tak si to neuvedomí. Že proste ten človek sa asi nemal možnosť prejaviť v pravom svetle.