Nezapne sa monitor,..
Nezapne sa monitor,..
ked zapnem pc tak mi nespusti monitor ale grafika je ok aj monitor v com je problem???
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nezapne sa monitor,..
Zle zasunuty kabel? Ako vies, ze grafika je ok? Skusal si iny monitor?boarderpp napísal:ked zapnem pc tak mi nespusti monitor ale grafika je ok aj monitor v com je problem???
-
Šu-Do
Redeemer
mozno ze si mysli ze je grafika ok ze mu ide ventilator..t0m4s3 napísal:Zle zasunuty kabel? Ako vies, ze grafika je ok? Skusal si iny monitor?
jjjjjo karle tak tys na to vyzraaal,...viem lebo mam 3 a pekne zaplo na nich teraz uz nie,..a kabel mam zapojenyŠu-Do napísal:mozno ze si mysli ze je grafika ok ze mu ide ventilator..
-
Šu-Do
Redeemer
mam tomu rozumiet ze predtym ti to slo a teraz uz nie ??? tak potom moze byt chyba vo VGAboarderpp napísal:jjjjjo karle tak tys na to vyzraaal,...viem lebo mam 3 a pekne zaplo na nich teraz uz nie,..a kabel mam zapojeny
-
Armageddon
Light Star
tak tomuto hovorim "rada nad zlato"Armageddon napísal:Ja som mal taky isty problem a skus postlavat rozne tlacitka napr. ctrl+alt+del.
.. spravil si krizovy test? tj monitor skusit na inom PC pripadne iny monitor na tvojom PC? Jedine tak nastopro mozes vylucit vadu monitora prip. grafiky.
.. no a samo ze to nemusi byt iba grafickou kartou, niekedy odide zakladna doska ze PC sice vyzera ze sa zaplo, ale okrem ventilatorov v nom nejde nic
To sa stalo mne, odpalilo sa nieco na maticnej, spolu aj s grafikou, ostatok ostal funkcny. Kupil som novu, lebo kamarat povedal, no teda technik, ze sa opravit neda.KoCi napísal:tak tomuto hovorim "rada nad zlato"![]()
.. spravil si krizovy test? tj monitor skusit na inom PC pripadne iny monitor na tvojom PC? Jedine tak nastopro mozes vylucit vadu monitora prip. grafiky.
.. no a samo ze to nemusi byt iba grafickou kartou, niekedy odide zakladna doska ze PC sice vyzera ze sa zaplo, ale okrem ventilatorov v nom nejde nic..