Chill napísal:lol newem ci som neschpnt alebo co.. ale ani na emule ani na limewire a ni na google som song nenasel mozte to sem upnut alebo mi poslat link cez SS ?
No rad by som vedel ci niekto vie ako s vola pesnicka v reklame na T-Mobile Easy , smskovanie bezhlavo , to ako tam ludia chodia najprv bez hlav pretoze smskuju , bol by som vdacny
Strasne by som chcela vediet jak sa vola jedna znelka z music boxu.. je to drum and basse a vyzera to tak ze pohlad ide cez taku chodbu do rytmu dramacu.. a na konci je tusim nieco ako chladnicka s logom mboxu.. nevie niekto??
a este jedna ma napadla reklama na t-mobile jak ide ten typko v taxiku s rastom co mu hra reggae a typko si pusti v dolinach.. pozna niekto to reggae?
Eldar napísal:No rad by som vedel ci niekto vie ako s vola pesnicka v reklame na T-Mobile Easy , smskovanie bezhlavo , to ako tam ludia chodia najprv bez hlav pretoze smskuju , bol by som vdacny
caute. nevedeli by ste mi poradit? raz davno som pocul jednu skladbu, mala asi hodinu a boli to len ciste bicie. chcel by som sa spytat ci neviete o nejakom interpretovi, ktory by taketo veci robil? respektive nazov nejakej skladby, ktora je cisto z bicich? diky moc
Neviete ako sa vola ta pesnicka, co ju teraz davaju v reklame na Hlada sa supermodelka. Pred tym to bolo vo filme 5. element, vtedy, jak spievela ta modra na tej vyletnej lodi.
Možno, že to znie debilne, ale dosť sa mi ľúbi pesnička z reklamy na FIAT, kt. beží teraz v telke ja tam taká v pohode hudba, prosím Vás neviete ako sa volá pesnička???
Voodoo napísal:Možno, že to znie debilne, ale dosť sa mi ľúbi pesnička z reklamy na FIAT, kt. beží teraz v telke ja tam taká v pohode hudba, prosím Vás neviete ako sa volá pesnička???
niekde som cital ze je to Marilyn Manson - Sweet Dreams (Are Made Of This) ,ale nie som si isty, teraz to stahujem a dam vediet
edit: aha tak to nie je ono, sorry za mylne info. ale neviem preco by to mlo zniet debilne, aj mne sa to paci, to je zaruka kvality
Voodoo napísal:Možno, že to znie debilne, ale dosť sa mi ľúbi pesnička z reklamy na FIAT, kt. beží teraz v telke ja tam taká v pohode hudba, prosím Vás neviete ako sa volá pesnička???
Ak mas na mysli reklamu na Fiat Grande Punto tak skus Simple Minds - Don't You Forget About Me.
RazeR napísal:caute, potreboval by som nazov songu ktory je v tomto klipe, zacina sa v 54 sekunde...pls velmi by som ju potreboval, ak niekto poznam pls napiste thx