rapidshare.com a ich podfu(c)ky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
iceCream
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

rapidshare.com a ich podfu(c)ky

Príspevok od používateľa iceCream »

takze dnes ma znova - ako inac ako negativne - prekvapil server rapidshare.com, ktory si svojvolne meni pravidla, podla ktorych poskytuje sluzby svojim zakaznikom. Oddnes (30.1. 2007) je znova download obmedzeny na 20GB/5dni. Zaujimal by ma vas nazor na toto.. Popripade by som poprosil uzivatelov premium acc, aby sa dozadovali toho, co si zaplatili povodne (napr. ja mam rocny acc s predpokladom, ze som si zaplatil download 6,6.. GB za den resp. 20GB/3dni).

ich email: a nenechajte sa odbyt tym odkazovacom, treba tu istu spravu aj s textom, ktory poslal odkazovac poslat znova na ich adresu ;)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

o tom neviem nic, ale mna skor zaraza akou rychlostou mi to teraz stahuje.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

limity na RS.com su:

Neobmedzene - pre tzv nestahovacov..
Ak stiahnes za 3 dni 20GB, prechadza to do limitovaneho rezimu 25GB na 5 dni...

Ak o5 prestanes stahovat vo velkom, tak sa ti rezim prepne do neobmedzeneho. Nic to ale nemeni na tom, ze stale plati tych 25GB na 5 dni. Na strane druhej, beriem ze je to vyhodnejsie ako napr 5GB/den, pretoze jeden den potrebujem stiahnut 15 GB a dalsie dva tri dni netaham vobec :)
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

KoCi napísal:limity na RS.com su:

Neobmedzene - pre tzv nestahovacov..
Ak stiahnes za 3 dni 20GB, prechadza to do limitovaneho rezimu 25GB na 5 dni...

Ak o5 prestanes stahovat vo velkom, tak sa ti rezim prepne do neobmedzeneho. Nic to ale nemeni na tom, ze stale plati tych 25GB na 5 dni. Na strane druhej, beriem ze je to vyhodnejsie ako napr 5GB/den, pretoze jeden den potrebujem stiahnut 15 GB a dalsie dva tri dni netaham vobec :)
prepac ale na toto si ako prisiel? ja osobne som to na ich stranka nenasiel, nasiel som tam len ze 20gb na 5 dni co je FAKT PODRAZ , JA SAKRA CHCEM MOJICH 6.6GB NA DEN!!! 55 eur niejsu ziadne drobne keby som vedel ze tam je az takyto limit dva krat by som si to rozmyslel, hovada jedny
KoCi
Darca
Darca

.. adpc.. tak sa ospravedlnujem... dneska uz je to fakt tych 20GB na 5 dni... OMFG to co akoze skusaju.. a potom sa divim ze preco uz nevidim vo FAQ tie informacie :x

je to svinstvo... my si chceme tahat ilegalne DVD filmy a oni nas v tom este obmedzuju :D

.. este raz sa ospravedlnujem, nevedomost sposobena tym, ze vacsinu casu pouzivam rapget
vindy
Light Star
Light Star

rapid suxx

Príspevok od používateľa vindy »

je to fakt!!! dnes som skusal a vypisalo mi ze som prekrocil limit 20gb (mal som 20gb na 3 dni a teraz sa pripocitali aj 2 starsie) A VOBEC NEPUSTILO DOWNLOADOVAT
teraz to zrazili o viac ako 1/3,, lebo predtym som mohol dat 66gb/10dni a teraz uz len 40gb/10dni HNUSNY PODRAZ, som si zaplatil za konto a takto zacali obmedzovat
ale vacsine uzivatelov to je jedno, nestiahnu viac ako 10gb/tyzdenne na obycajnom nete

p.s. vcera som pozeral FAQ a pamatam si ze tam bolo pisane ze 95% uzivatelov sa nikdy nepriblizi k limitu a ti ostatni ked prekrocia 20gb/3 dni tak ich obmedzia..
a dnes to tam uz nie je,, je tam len 20gb/5dni a dokonca nikde nie je pisane ci ma nejak obmedzia ked prekrocim ten limit alebo mi jednoducho stopne download
iceCream
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no treba ich otravovat .. som ochotny ich ziadat s5 svoje prachy :D

KEĎ SA NIKTO NEOZVE, BUDU SI S NAMI ROBIŤ, ČO SA IM ZACHCE!!
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Urcite to maju osetrene v term of use, ktore ste pri zakupeni acc podpisovali...
iceCream
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ziadne "term of use" tam nevidim, ani pri nakupe noveho acc, ani na ich stranke. Jedine co tam je je Privacy Policy .. a ich obmedzenie zakaznikov udane na spodku stranky, nikde inde.
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

nemam rad na rapidshre ze tam musim pisat kodz a po stiahnuti cakat veela minut. nemozem tahat s rapidu cez noc. mam sice dynamicku IP adresu takze ked sa odpojim a pripojim mozem zase stahovat ale je s tym tiez praca. a chcem aby som nahadzal linky rano sa zobudim a vsetko stiahnute. kebz aspon seci nedavali vsetko na rapidshare
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

JohnFrusciante napísal:nemam rad na rapidshre ze tam musim pisat kodz a po stiahnuti cakat veela minut. nemozem tahat s rapidu cez noc. mam sice dynamicku IP adresu takze ked sa odpojim a pripojim mozem zase stahovat ale je s tym tiez praca. a chcem aby som nahadzal linky rano sa zobudim a vsetko stiahnute. kebz aspon seci nedavali vsetko na rapidshare
No tak ty mas co hovorit, ked mas dynamicku ip. :lol: LOL ja mam staticku ip, o ktoru sa delim s dalsimi sto ludmi, tak sa nestazuj. :wink: Ja ked chcem stiahnut jeden subor, tak musim cakat dakedy aj den a aj tak mi to nejde. :D A ty sa tu stazujes, ze ti je zlozite odpojit sa a znova pripojit, aby ti to fungovalo. No neviem, co by si robil v mojom pripade. :wink:
Este ze nie som taky velky downloader. 8)

btw. sorry za OT, ale nedalo mi pochvalit sa. :)
KoCi
Darca
Darca

2JohnFrusciante ale tu je rec o premium acc, kde ziadne kody nezadavas... ale tahas automaticky... spominany problem sa tyka prave toho ze si niekto zaplati ze moze stahovat tolko a tolko.. a po zaplateni sa proste podmienky zmenia a uz moze stahovat o cosi menej..

.. nejake kody mi na rapide vobec neseru, je to len ich dobra vola ze nechavaju ludi stahovat aj bez platenia.. ak ti kody vadia, zaplat si a stazuj si ak nedostanes to, za co si si zaplatil :)
alpha15
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa alpha15 »

tak poviem vam je to riadny bordel...idem tym hajzlom napisat husty mail patrim medz high downloaderov a toto ma riadne obmedzi....IDEM PISAT.... :evil: a idem im bombardovat serveri praznimi paketmi sviniari....
KoCi
Darca
Darca

... ono by ma neprekvapilo keby pripadnu zmenu mali nejakym sposobom krytu, takze naozaj neviem ci uspejes ked im nieco napises... Napriklad si nespominam, ci pri vytvarani ACC je niekde poznamka o limitoch, maximalne sa to odkazovalo na FAQ - a FAQ si mozu menit ako sa im paci :(

no a navyse ked si vezmes ze vacsinou odtial tahas warez a pod.. tak ta kludne mozu odbit aj tak - aj ked ich vobec nemusi trapit co stahujes ked svoj limit mas zaplateny a oni ti ho jednoducho obmedzia
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

..hmm! ..a kde píšu, že ak zaplatím za premium, tak mi garantujú určité množstvo stiahnutých dát? Nie som právnik.. ale podľa mňa, čo nie je písomne podložené, tak.............. ;)

Aj keď tiež som jeden z poškodených userov.. :roll:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

iceCream napísal:no treba ich otravovat .. som ochotny ich ziadat s5 svoje prachy :D

KEĎ SA NIKTO NEOZVE, BUDU SI S NAMI ROBIŤ, ČO SA IM ZACHCE!!
asi tak.. Ono mna dopalilo že čo som mal z kamošom acc tak tam bol traffic iba 2,5 GB na par dni.. Akože dosť ma nasralo že za taku cenu tak malo. Každopádne majú monopol. Žiadny iný file server nemá toľko priestoru a ani takú dobrú linku. Takže pokím budeme ticho tak tím nič nedosiahneme. Inak začína sa budovať aj slovenská "konkurencia". Kto by chcel pošlem link ss-kou lebo by to nahodou bola reklama. Ale akože lepšie ked sa buduje konkurencia než ked niekto podporuje monopol. Ako ok maju dobrú linku ale netreba ich nechať okrádať ľudí.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Konkurencia? LOL...
Si nasprejujem stare kalkulacky na bielo, zacnem predavat a hovorit ze budujem konkurenciu pre apple...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

MS FRANKY napísal:asi tak.. Ono mna dopalilo že čo som mal z kamošom acc tak tam bol traffic iba 2,5 GB na par dni.. Akože dosť ma nasralo že za taku cenu tak malo. Každopádne majú monopol. Žiadny iný file server nemá toľko priestoru a ani takú dobrú linku. Takže pokím budeme ticho tak tím nič nedosiahneme. Inak začína sa budovať aj slovenská "konkurencia". Kto by chcel pošlem link ss-kou lebo by to nahodou bola reklama. Ale akože lepšie ked sa buduje konkurencia než ked niekto podporuje monopol. Ako ok maju dobrú linku ale netreba ich nechať okrádať ľudí.
Okradat? Oni ti nieco ponukli, ty si za nieco zaplatil (v tomto pripade mozno). Precitaj si ich zmluvne podmienky a ak najdes nejaky rozpor medzi nimi a realitou, tak mozes hovorit o akomsi okradani. Do tej doby mozes iba drzat hubu a suchat nohami.
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

Podla man ak to nieje okradanie tak je to prinajmenasom OTRASNE HNUSTE SVINSTVO!!! akoze spravia akoci vela ludi si kupi konta a po tom ako sa tato akcia ma skoncit (neskocila sa) zmenia podmienky stahovania v neprospech pouzivata. Pricom nikde ani na stranka ani pri kupe nieje nijako zretelne(tak aby to normalny clovek zbadal) povedane ze si moze menit limity uplne ako sa im zachcela. Keby to spravila nejka poistovna alebo ina seriozna instytucia tak by bol s toho bol MINIMALNE celkom slusny skandal, rozmazali by to v spravach, poriadne si skazilli meno a mozno by boli aj nuteny zalatit pokutu za umyselne zavadzanie zakaznikov (no vo vychodnej europe asi takzo)
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

mne sa vzdy viac pozdaval megaupload :roll: len keby nehadzali vsetci vsetko na rapid.vidite teraz ako sme dopadli
Napísať odpoveď