Format
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Format
myslis systemovy zväzok alebo len hocijaky iny ??Zavulon napísal:Takze este nikdy som neformatoval...jak mam sformatovat disk ? windows off orig cd nemam...photoshop flash, len napalujem...
a na toto neni treba Original Windows.. ci formatujes system alebo iny zväzok
-
Šu-Do
Redeemer
jo... ak zmazes aj system (cize Windows) tak ho budes musiet nahodit spät... zmazes ho tak ze si v Biose nastavis ako 1st boot device CDROM a tam potom vlozis CD Winu das restart a nabehne ti... potom si budes musiet zvolit pismenko particie kde chces windows dat (to znamena ze sa ti ta particia aj naformatuje) a nainstalujes Win... potom ked ho budes mat nainstalovany alebo mozes aj teraz hned zmazat ostatne particie disku... a je toZavulon napísal:myslim akoze cele PC...vsetk odelete....a ten windows som myslel tak ze ho potom musim nejakeo nainstalovat napset nie ?
no ja by som neformatoval ale tu je problem : http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=66159
-
Šu-Do
Redeemer
no to si pekne posral... nemas sa hrat s niecim co newies co je..Zavulon napísal:no ja by som neformatoval ale tu je problem : http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=66159
tak ako ja
newiem... ak chces tak reinstaluj system..
-
t0m4s3
Admin
No to si snad robis srandu, nie?Šu-Do napísal:jo... ak zmazes aj system (cize Windows) tak ho budes musiet nahodit spät... zmazes ho tak ze si v Biose nastavis ako 1st boot device CDROM a tam potom vlozis CD Winu das restart a nabehne ti... potom si budes musiet zvolit pismenko particie kde chces windows dat (to znamena ze sa ti ta particia aj naformatuje) a nainstalujes Win... potom ked ho budes mat nainstalovany alebo mozes aj teraz hned zmazat ostatne particie disku... a je to
k teme: ak mas disketovku, stiahni si FDISK, prip. na CDROm vypal Hirens Ultimate Boot CD a zmaz particie + nanovo rozdel.
-
t0m4s3
Admin
a naco si ma niekto instalovat windows nato aby zmazal stary? Je to pekna prasacina.Šu-Do napísal:ale on to chce naformatovat preto lebo ma problem s winom... cize ho chce dat nanovo.. takze ???
Normalne zober instalacne CD od windowsov, rubni ho do mehacniky, nabootuj a v instalacii sformatuj vsetky particie a nainstaluj novy win.
-
Šu-Do
Redeemer
no akoze tomu to nehapem...t0m4s3 napísal:a naco si ma niekto instalovat windows nato aby zmazal stary? Je to pekna prasacina.
Normalne zober instalacne CD od windowsov, rubni ho do mehacniky, nabootuj a v instalacii sformatuj vsetky particie a nainstaluj novy win.
ja napisem nech si naformatuje HDD s CD od WINU... a potom ho nahodi..
postup
da CD winu.. nabootuje a potom zmaze predsa particiu kde nainstaluje Win.. predpokladam ze tam kde ho ma aj ted...
ja som nepisal ze nech nainstaluje novy a potom zmaze stary.... zda sa ti ze hej ??
mozno som napisal ze nech sformatuje INE particie potom ked nainstaluje Win
zrejme tak ze ho predtym malt0m4s3 napísal:A ako si tam ten windows nainstaloval?
-
hojko
Site Admin
Zavulon: Sranda, ze chces instalovat Windows a nemas CDcko (pripadne DVDcko). Ci ides instalovat Win 3.1 z desiatich diskiet??? Aj tam je format.exe & fdisk.com, takze sa nevyhovoris 
Proste zapni instalaciu Windowsu a pri vybere kam instalovat zadas, ze chces odstranit stary oddiel, hned vytvoris novy, formatnes a ides... alebo to rovno formatnes.
Proste zapni instalaciu Windowsu a pri vybere kam instalovat zadas, ze chces odstranit stary oddiel, hned vytvoris novy, formatnes a ides... alebo to rovno formatnes.