N95 navigácia

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
low-rider
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

N95 navigácia

Príspevok od používateľa low-rider »

ako je to prosim vas s navigaciou v mobiloch ? telefon sa nepripaja na net,cerpa s pamete(zadarmo) alebo ide na net(spoplatnene) na 90% si myslim ze 2. moznost ale radsej sa spytam....a ak je to spoplatnene tak kolko sk by stala taka hodina cesty ???
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: N95 navigácia

Príspevok od používateľa Tomasko »

low-rider napísal:ako je to prosim vas s navigaciou v mobiloch ? telefon sa nepripaja na net,cerpa s pamete(zadarmo) alebo ide na net(spoplatnene) na 90% si myslim ze 2. moznost ale radsej sa spytam....a ak je to spoplatnene tak kolko sk by stala taka hodina cesty ???
ma(bude mat) vstavane GPS cize net nepotrebujes... a na mobily serie60v3 je aj TomTom asi vies...
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

jasne,wiem lenze tom ide ne net ak sa nemylim...
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

low-rider napísal:jasne,wiem lenze tom ide ne net ak sa nemylim...
do symbianoveho tomtom-u sa normalne instaluju / dokupuju mapy ako do normalneho gps-ka ... a tie sa daju stiahnut z netu - podla mna tam wap nieje potrebny
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

tak ako uz bolo napisane staci mat GPS zariadenie (v tomto pripade v mobile) a nainstalovany soft (TomTom + mapy danej krajiny v ktorej chceme GPS pouzivat dajme tomu slovensko) potom mobil vysiela a ked chyti signal (myslim ze musi prijat signal z troch satelitov aby urcil co najpresnejsiu polohu) vam na mobile ukaze kde sa nachadzate a mozete aj vybrat cestu a nechat sa navigovat ... na net by sa mobil nemal pripajat jedine ze je nastavenie nieco ze ked nema zmapovanu danu oblast tak zistuje na nete ci uz nie je zmapovana a ked tak ju potom stiahne ak to tam je treba to zakazat (neviem nepouzivam TomTom)
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

jaaaj,tak to je super....wedel som ze to na takomto nejakom principe funguje,len som myslel ze ked prijima ten signal s satelitov ako si uz povedal , ze vtedy ide na net.....ok,dakujem vaam,uz mam v tom jak tak jasno
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

neviete mi nahoodu povedat ako by to bolo s gps navigaciou na N73?
thx
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Obelix ... nie nie ... Tom Tom ma Internetove sluzby ako TomTom Traffic TomTom Weather
Potom su tam moznosti ako Nacist mapu, Nacist Body Zajmu, Nacist Aktualizaci, Nacist Hlas, Nacist Barvy Mapy ale vsetky tieto sluzby niesu automatizovane ...
Tzn nefunguju pri prvom spusteni ....
Musis si ich Aktivovat na skusobnu dobu alebo zakupit ... a aj tak ani TomTom Traffic ani TomTomWeather nefunguje na Slovensku iba AT DE SCH atd ... :wink:
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

Shark NX napísal:Obelix ... nie nie ... Tom Tom ma Internetove sluzby ako TomTom Traffic TomTom Weather
Potom su tam moznosti ako Nacist mapu, Nacist Body Zajmu, Nacist Aktualizaci, Nacist Hlas, Nacist Barvy Mapy ale vsetky tieto sluzby niesu automatizovane ...
Tzn nefunguju pri prvom spusteni ....
Musis si ich Aktivovat na skusobnu dobu alebo zakupit ... a aj tak ani TomTom Traffic ani TomTomWeather nefunguje na Slovensku iba AT DE SCH atd ... :wink:
vsak ak je ten TomTom traffic nieco co ti urcuje dopravnu situciu tak myslim ze to jasne ze sa to musi pripojit na net, cize toto su len nejake ,,add-ony" ktore pre funkcnost GPSka bez pripojenia na net niesu potrebne
Napísať odpoveď