No len pre zaujimavost nie je to skodlive ani nic podobne.pHysIQ napísal:Nevyskusal som to a ani neplanujem. Je podla mna hlupost a uplna zbytocnost. Ked si chcem zlepsit naladu tak na to nepotrebujem ani drogy ani alkohol ani take to somariny, ktore kto vie ako neagtivne vplyvaju na ludsky mozog.
i-doser (dosiahnutie nalad pomocou PC)
-
Killerjoke
Expert
Skúšam to aj ja, ale dáko to mňa bohvieako nepôsobí, ako ste to skúšali vy?? Po tme v tichu, nič ste nerobili a len počúvali??? Lebo ja som skúšal to prvé 5HTP1 a necítil som sa dáko extra šťastný... , ale tak teraz skúšam A-BOMB2 tak som zvedavý
. BTW ja to skúšam pri PC a čítam po fórach, taže dúfam, že sa to dáko nevyruši
.
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
no praveze to dost rusi.mal by si byt v tmavej miesnosti a sustredit sa na ten zvuk na nic ine.Voodoo napísal:Skúšam to aj ja, ale dáko to mňa bohvieako nepôsobí, ako ste to skúšali vy?? Po tme v tichu, nič ste nerobili a len počúvali??? Lebo ja som skúšal to prvé 5HTP1 a necítil som sa dáko extra šťastný... , ale tak teraz skúšam A-BOMB2 tak som zvedavý![]()
. BTW ja to skúšam pri PC a čítam po fórach, taže dúfam, že sa to dáko nevyruši
.
killerjoke: ako vies ze to neskodi?mna po tom vzdy boli hlava
-
pishta
Light Professional
Neviem ako to funguje asi to nejako oblbuje mozog,neviem fakt si myslim ze to nieje zdrave,akoze ked si to skusite sa vam nic nestane ale keby si to niekto nechal pustene 5h tak by asi nedopadol dobre
A to abomb newiem ci nema vyvolat vracanie
Skuste niekto peyote je to oznacene ako very very very strong
A to abomb newiem ci nema vyvolat vracanie
Skuste niekto peyote je to oznacene ako very very very strong
Je to niečo ako pípanie, ak si počul niekedy už húkačku od sanitky, tak na tom istom systéme, furt sa to opakuje asi 30 min. alebo koľko a oblbuje to mozogdawo napísal:Ja som strasne skepticky ale uz cil mam chvenie v zaludku ze co to bude
a ake su to zvuky?? nejake pipanie alebo melodia??? nevyvolava to akoby tranz??
EDIT
-
jin
VIP
Zvuky? Ak sa to da tak nazvat to vydava: Jedna premanliva silna frekvencia a pod nou daky "sum"...neviem na akom principe to funguje, ale asi na tom nieco bude, ajked podla mna je to z 80% PLACEBO...dawo napísal:Ja som strasne skepticky ale uz cil mam chvenie v zaludku ze co to bude
a ake su to zvuky?? nejake pipanie alebo melodia??? nevyvolava to akoby tranz??
Tranz? Ne..skor prestavas vnimat
-
audiotrack
VIP
-
pinacolada
Guru wannabe
jj placebo.kto tomu chce verit uveri.ale musim uznat ze daco v tom je lebo jemne pocity to vyvolava aj u mnajin napísal:Zvuky? Ak sa to da tak nazvat to vydava: Jedna premanliva silna frekvencia a pod nou daky "sum"...neviem na akom principe to funguje, ale asi na tom nieco bude, ajked podla mna je to z 80% PLACEBO...
Tranz? Ne..skor prestavas vnimat
-
okonenipica
Zablokovaný
Ludia ved toto je kravina. Nefunguje to. A podla mna je to cisto o tom, ze si precitate komentare o tom co to roby za haluze, precitate si forum o tom co to dokaze, precitate si v programe varovania a kraviny a ked si to pustite, tak uz to ocakavate. Takze podla mna si to len v sugerujete, je to namotavka 
Podľa mňa nie ja som si myslel, že mňa to bude motať a keď som to počúval tak kamarát, že mám z toho vracať
, tak som to kruto očakával, tak keď sa to skončilo, tak som sa postavil, prešiel som sa po izbe hore, dole a nič, ale za to som bol unavený ako pes a tak si myslím, že to je z toho a preto si myslím, že to má dáky efekt aj bez vsugerovania 
-
Hanibal_King
Expert
Ludia co sa bojite, to skuste, nevytecu vam oci ani sa na mieste neposerete. Ja som to skusil a bohuzial ucinok ziadny, marijuanu si dam radsej skutocnu a heroin porovnavat nemozem, ale nevsimol som si nic nezvycajne (okrem toho ze som tristvrte hodiny pocuval sum a pipanie ako z tamagoci, samozrejme)
Normalne vam ostatnym zavidim...
Vola sa to lycantropia.dawo napísal:Namesacnost alebo "vlkodlakizmus"