Fast & Furious 3
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no myslim ze to bude totalna sprostost. Uz dvojka pokulhavala co sa tyka kvality deja, predsa len prva bola originalna, boli tam aj nejake zvraty...Dvojka mi troska pripominala predlzene intro na NFSU2 (alebo NFSU1) no a ked som videl trailer v kine na Tokio Drift, hned mi je jasne, ze tento film bol natoceny len preto, lebo produkcny tim silne dufa, ze zarobky filmu sa zvezu hlavne na jeho mene, pretoze kazdeho to hned zaujme....tu v UK to dost propaguju, trailer sa premieta skoro pred kazdym filmom, videl som ho uz X krat, a uz som rozhodnuty, ze na tento film peniaze nevyhodim. Mozno si neskor napalim DVD a pozrem si, ale z traileru je jasne, ze to bude len predlzeny videoklip...
-
cestovatel
Expert
-
Explo!D
Darca
www.lamky.net tam to budu mat urciteMr.Jack napísal:DJ Shadow feat. Most Def-six Days
nema niekto tuto piesen je to z toho filmu
-
Šu-Do
Redeemer
paciMr.Jack napísal:DJ Shadow feat. Most Def-six Days
nema niekto tuto piesen je to z toho filmu
Kód: Vybrať všetko
http://www.sendspace.com/file/9phg5m-
peterkozel
Medium Professional
-
Šu-Do
Redeemer
hmm.. nepovedal by som ze najtrapnejsou castou... mne sa celkom pacila... a taktiez aj predosle... ale urcite nepatri trojka medzi trapne... jedine ze by si to pozeral s dabingom.. potom hejpeterkozel napísal:trojka bola snad najtrapnejsou castou, uzil som si akurad jednotku potom uz mi to pripadalo otrepane a najlepsie sa na to hodil ten herec z jednotky
-
jin
VIP
No tak to bol tak doj**any film, ze si narychlo ani nespomeniem, aky horsi som videl. Dej, obsadenie, herecke vykony,=0,0
A co ma na tom filme uz uplne dorazilo a prinutilo ho vymazat z HDD bolo, ze do mustanga 65/67 narvali RB26DETT...chapete to???!!!!
Japonsky motor do muscle caru!!!!!
Rezisera, alebo ak sa to v tomto pripade vobec da tak nazvat by som
A co ma na tom filme uz uplne dorazilo a prinutilo ho vymazat z HDD bolo, ze do mustanga 65/67 narvali RB26DETT...chapete to???!!!!
Japonsky motor do muscle caru!!!!!
Rezisera, alebo ak sa to v tomto pripade vobec da tak nazvat by som