aruN napísal:ja hram 2 tyzdne a som 20 ale to kvoli tomu ze sa vlacim polku dna len vo WSG
heh tak to ja uz serem na Bg pretoze ten novy system je moc jednoduchy predtym som isiel na rank a teraz max ak sa mi tam paci niaka vecicka tak skocim do BG...inak vobec lebo to uz nema vyznam
Mrk napísal:heh tak to ja uz serem na Bg pretoze ten novy system je moc jednoduchy predtym som isiel na rank a teraz max ak sa mi tam paci niaka vecicka tak skocim do BG...inak vobec lebo to uz nema vyznam
aruN napísal:nevies od akeho lvlu to pusta?mna este nechcelo
mno nevim mna na 68 tam pusti ale predpokladam ze asi od 60
nebel napísal:poznate nejaky server na BC?
kazdy origo server
nErD. ' z napísal:Prosím vás ked si stiahnem z officialnej stranky z blizzardu cez downloader wowko (2.0) tak da sa tam nainstalovat starsi patch ? ako napr 1.97 atd ?
mno neda sa tam dat starsi patch a patch 1.97 ani neni myslim ze najvacsi pred 2.0 bol 1.12.2
Eru napísal:to je jedno kludne tam moze byt aj 3,5 ludi len nech to nelaguje
chod na origo tam ping nebude nikdy velky....teda ak sa nenasere cela horda a najde na alianciu....vtedy ping nebol velky alelagovalo to....ja tam amm vzdy kol 50-150 ms
Mrk napísal:chod na origo tam ping nebude nikdy velky....teda ak sa nenasere cela horda a najde na alianciu....vtedy ping nebol velky alelagovalo to....ja tam amm vzdy kol 50-150 ms
ja som maval 200-300(mam 1024/256) a nebolo tam toho az tak vela
Mrk napísal:chod na origo tam ping nebude nikdy velky....teda ak sa nenasere cela horda a najde na alianciu....vtedy ping nebol velky alelagovalo to....ja tam amm vzdy kol 50-150 ms
to by bolo kraasne ale zaplatis mi to? okrem toho ma to nebavy tak ze by som bol ochotny zato platit. len tak niekedy spustim
zdravim, hladam neky wow free server, lenze darkage uz nije free narnias pada v kuse a onim podobnem neviem, nepotrebujem zavratny pocet ludi, hlavne nech to moc nepada a niesu tam obraovske lagy. Kamos spominal neaky lorien ale neviem ho najst. Nemoze mi niekto helpnut?
Johnnny napísal:zdravim, hladam neky wow free server, lenze darkage uz nije free narnias pada v kuse a onim podobnem neviem, nepotrebujem zavratny pocet ludi, hlavne nech to moc nepada a niesu tam obraovske lagy. Kamos spominal neaky lorien ale neviem ho najst. Nemoze mi niekto helpnut?
je asi milion serverov u spominanych.. Azgard, StoneCastke (stonecastle.extel.sk) a vela inych...HLADAJ.
kukiak napísal:S takymito kecami ma neobalamutis kedze sa vo svete wow emulov orientujem uz nejaky cas. Ziadnych 98% tam nie je...ledva 60% aj to som prehnal. Stabilita a latency mangosu sa novymi revisiami len zhorsuje, ale naopak viac veci sa opravuje. 350 si dosiahol na 3 min a potom klasicky Mangos disconnect..ale ani tomu cislo neverim. jediny server co zvladol 1000 ludi bola RIVERA..rusky server. Avsak na ukor malo funkcnych spellov a veci. To bol vlastny upraveny JWoW emul od Oxothuka.Cize reci tam ide milioooon veci podte seeeem, si laskovo nehaj pre seba.
Complex: cca 3 roky ?:) Ved wowko tolko ani vonku nie je
Je tu pravda s DC ale tie su tu raz za 40-50 min Tallenty nebudu nikdy moc funkcne ale na mojom rogue co mam zvolene nefunguju len 3 letencia mne ide pod 50ms ziadne reci aby ste tam isli nedavam ale ked neuveris budes len v krajine svojich snov tak zmen aspon na hodku realm a skus ze ako to pojdem a kolko lud najdes v lokaciach aj ked offik je ofiik a 250 ludi je tam obycaj pofotim aj Screeny ak neverite