Mám problém s DVD-RW TDK používam ho asi 3-4 mesiace vždy pekne napalim a potom zas a zas až som ho požičial známemu ktorý mi tam niečo napaloval a problem je v tom že ho neviem zmazať
toto píše nero
karajo napísal:to je problem LG mechanik a DVD RW, dvdrw zmazane a nasledne napalene na LG nejde citat v inych mechanikach
Lenze to bolo napalene u znameho na LG mechanike
a ja mám obe meganiky LG a problem neni v citani pretoze nacitaju
mi to DVD-RW obe krasne idu akurat sa to medium nedá zmazať
nemoze byť problem v nere? mam 6.6.0.16 ale nejde zmazat ani v CloneDVD
No neviem neviem mam tu už 2 media DVD-RW TDK jedno je
1-2x druhé 4x podotíkam obe su TDK DVD-RW obe boli napalene u rozdielnych priatelov na LG mechanike ale teraz som sa dozvedeze obaja palili na Nero 7 a ja mam 6.6.0.16. Môže byť problém v tom??
Nakolko nero 7 je vraj shit.
mne sa to stalo dnes na verbatim dvdrw. vcera som kolegovi na nom dal nejake filmy, dnes mi ho doniesol a uz nejde zmazat, pritom viem ze on to z toho len skopcil...
kolega mal ten isty problem. nevedel zmazat v nerovy, doniesol mi ho a alcoholom 120% som ho zmazal. moja napalovacka LG HL-DT-ST GSA 4163B. zaskrtol som v alcohole ignorovat poškodenu TOC a zvolil uplne mazanie a išlo to
vladenko007 Taaaakze.... mal som rovnaky problem. Uz som chcel ist reklamovat napalovacku, lebo mi nerozoznavala RWcka. Vyskusaj odinstalovat CloneCD! Niekde som sa o tom docital a ono mi to fakt fungovalo.
No pred hodinou som nainstaloval WIN XP nanovo clone som pre istotu neinstaloval a uz som DVD-RW zmazal 3 zo 4 RW-čiek som zmazal na jednom furt vypisuje že je to neprepisovatelny disk
vladenko007 napísal:No pred hodinou som nainstaloval WIN XP nanovo clone som pre istotu neinstaloval a uz som DVD-RW zmazal 3 zo 4 RW-čiek som zmazal na jednom furt vypisuje že je to neprepisovatelny disk
Tak moze byt, ze je chyba v tom mediu. Aj ja som najprv planoval znova nahodit Win, ale ked som sa docital o tom CloneCd, tak som to skusil. Asi sa tam bili nejake ovladace...