uplne kazdy den.. a trva to tak uz rok a pol...a je to super, pre nas to nie je rutina...ale kazdy den je to o niecom inom....teda parkrat sa stalo ze sme nemohli byt spolu ale vacsinou sme spolu kazdy den .. nam to tak vyhovuje..
majaa napísal:uplne kazdy den.. a trva to tak uz rok a pol...a je to super, pre nas to nie je rutina...ale kazdy den je to o niecom inom....teda parkrat sa stalo ze sme nemohli byt spolu ale vacsinou sme spolu kazdy den .. nam to tak vyhovuje..
1-2, cez prazdniny 3 mozno aj 4x. Niesme spolu kazdy den ale snazime sa byt vzdy ked sa to da, a aspon si viac cenime ked sme spolu ako keby sme boli spolu kazdy den...
btw. sme spolu skoro rok
braino.swk napísal:1-2, cez prazdniny 3 mozno aj 4x. Niesme spolu kazdy den ale snazime sa byt vzdy ked sa to da, a aspon si viac cenime ked sme spolu ako keby sme boli spolu kazdy den...
btw. sme spolu skoro rok
som rad ze zdielam tvoj nazor pretoze aj ja s mojou laskou sme spolu tak raz a obcas aj dva krat cez skolu ktovie ako to bude cel leto dufam ze fajn my sme spolu 4 mesiac
takze 2x cez skolu...raz mam ja 7 hod. aj on tak sa stretneme tak na 2 hodky a pokecame...a potom skoro kazdy piatok a sobotu..snazime sa co najcastejsie,ale teraz to nejde proste skola a ine povinnosti...ale ked sa tak stretneme potom v piatok juujj sa nam papulky nezastavia
my sme spolu..ako kedy..ale sme spolu vela..teda bola som 3mesiace v Anglicku,takze sme mali co robit..ale vydrzali sme..a to sme spolu uz 5rokov..sme spolu tak 2-3x v tyzdni a cely vikend..vacsinou..ak nema jeden z nas neodkladne povinnosti