.. akurat miestami uvazujem ze naco mi to je ked sa uz ani moc nestiham hravat
ako ste spokojný s pocítačom
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
ty si blazon... na co su ti 2TB pamäte ??enter00 napísal:zatial staci, ale po lete planujem nove vnutornosti - core 2 duo alebo co bude aktualne, nove diskove pole(chcem 4x500gb alebo adekvatne) a novu grafiku kvoli HDMI alebo aspon 2xDVI.
kokso si nechcem predstavit defragmentaciu... hlavne kebyze by bol ten 500GB hdd plny a pol roka nedefragmentovany
zalezitost na par dni
-
last_knight
Light Professional
blazon nie som.Šu-Do napísal:ty si blazon... na co su ti 2TB pamäte ??
kokso si nechcem predstavit defragmentaciu... hlavne kebyze by bol ten 500GB hdd plny a pol roka nedefragmentovany
zalezitost na par dni(obrazne)
nedefragmentujem, tym ze sa obsah pravidelne obmenia raz za cas na novo sformatujem disk a je to.
a preco tolko? PC mi sluzi ako homeserver pre ostatne, prehravac HD obsahu, data storage pre notebook a pod. S prichodom HD-DVD a BluRay je to adekvatna kapacita. To, ze to ty nevyuzijes, neznamena, ze ostatni su blazni.
-
Šu-Do
Redeemer
to enter00
nemyslel som to v zlom ze si blazon... to len tak... a keby som mal aj ja taku kapacitu tak by som to celkom sikovne zaplnil...
ale pekny bordel by bol
http://www.novepc.sk/asus-v6j-15t2500dv ... 19935.html
to je nejaka VGA do notebookov
nemyslel som to v zlom ze si blazon... to len tak... a keby som mal aj ja taku kapacitu tak by som to celkom sikovne zaplnil...
ale pekny bordel by bol
nVidia 7400 Goferderikoo napísal:co to je za graficku kartu??
http://www.novepc.sk/asus-v6j-15t2500dv ... 19935.html
to je nejaka VGA do notebookov