Súhrn ženských fráz.
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
erytrocyt
VIP
Poznám to. Dôvod? Jednoducho sa o tom nemáš chuť baviť a rozťahovať to alebo toho druhého nechceš svojími problémami zaťažovať alebo /veĺmi sa to netýka partnerov/ proste vieš že ten človek ti k tvojmu problému nemá čo povedať.krupica_dnb napísal:a prečo mu to nechceš povedať keď ti teda niečo je??
presne dakujem..jednoducho ked mi nieco je nemam cut to rozoberat...eritrocit napísal:Poznám to. Dôvod? Jednoducho sa o tom nemáš chuť baviť a rozťahovať to alebo toho druhého nechceš svojími problémami zaťažovať alebo /veĺmi sa to netýka partnerov/ proste vieš že ten človek ti k tvojmu problému nemá čo povedať.
-
krupica_dnb
Medium Professional
prosííím? kto ti môže pomôcť lepšie ako partner? veď toe človek komu veeeeeľmi dôveruješ a koho rešpektuješ. Tebe by bolo tiež ľúto keby sa tvoja priateľka kvôli niečomu trápila a teba to se.re, že jej chceš pomôcť ale ona to nechce...eritrocit napísal:Poznám to. Dôvod? Jednoducho sa o tom nemáš chuť baviť a rozťahovať to alebo toho druhého nechceš svojími problémami zaťažovať alebo /veĺmi sa to netýka partnerov/ proste vieš že ten človek ti k tvojmu problému nemá čo povedať.
boa, toľko "ô"čok
-
Vigor
King
Ale dobra je aj veta, "Si ku mne zly/hnusny...Preco? Co som spravil?...Proste si zly/hnusny."
A potom, aby clovek rozmyslal co tak strasne spravil, ze si toto vysluzil...A nakoniec clovek zisit, ze to je kvoli tomu, ze odpovedla na otazku skor kamaratovi stojacemu vedla ako jej, pripadne preto, lebo jej neuveritelnych 5 minut nic nepovedal...
-
Mrs_Chocolate
Light Expert
Svata pravda, nejhorsie je ticho tak sa nestazujte.
Ale musim povedat, ze som baba a fakt niektore kamosky nechapem. No podla mna je to zvyk....Napr. ist 10x na WC pocas jedneho vecera, to je aj na mna dost. Som sa spytala, ze zase? A oni, "vsak sme baby".....(tak ja som asi muzatka=)
Baby vzdy myslia zlozitejsie a chalani jednoducho, v tom je ten problem, prespekulovanost.
Ale aj chalani maju svoje muchy, nie vo frazach, ale bud klamu alebo mlcia, co je podla mna este horsie
Ale musim povedat, ze som baba a fakt niektore kamosky nechapem. No podla mna je to zvyk....Napr. ist 10x na WC pocas jedneho vecera, to je aj na mna dost. Som sa spytala, ze zase? A oni, "vsak sme baby".....(tak ja som asi muzatka=)
Baby vzdy myslia zlozitejsie a chalani jednoducho, v tom je ten problem, prespekulovanost.
Ale aj chalani maju svoje muchy, nie vo frazach, ale bud klamu alebo mlcia, co je podla mna este horsie
-
Te-wei
Medium Professional
Zlatičko mi chlapi nerozmýšlame jednoducho ale prakticky,kdežto...Mrs_Chocolate napísal:Svata pravda, nejhorsie je ticho tak sa nestazujte.
najcastejsie otazky, alebo frazy tej mojej "lubis ma este? preco sa ma na to pytas, neveris mi? co robis? s kym si? uz budem dobra! nemozem za to aka som, to je v genoch! mam velky zadok!? mam male prsia!?" /ak mlcim, tak mi vynada, ked poviem ze je sexi, tak mi povie, ze to hovorim len preto, ze ju lubim/ a najlepsie bolo, ked som jej povedal, ze na tu chatu s kamosmi nejdem, lebo chcem byt s nou "chod chod na tu chatu, zabav sa, oddychnes si odomna!!!! nechcem ta obmedzovat!!!"
proste zeny
-
uNreal_saTch^
Professional
presne viem, co chces povedat...povie - a co je dnes s tebou???uprimnaDUSA napísal:alebo sa stale pyta preco som dnes taky a to som normalny az sa to pyta tak dlho az sa nakoniec takym stanem... rozumie niekto?
a ty zacnes premyslat co do pekla ta zenska chce...
ked sa na teba pozrie, nevies ako sa mas tvarit a uz aj si v tom...
neznasam to!!!
presne, ja som vacsinou kapituloval a siel si zapalit no teraz uz nefajcim tak neviem co spravim najblizsie. Inak co ako zeny cakaju za odpoved pri takej otazke??SatchBoogie napísal:presne viem, co chces povedat...povie - a co je dnes s tebou???
a ty zacnes premyslat co do pekla ta zenska chce...
ked sa na teba pozrie, nevies ako sa mas tvarit a uz aj si v tom...
neznasam to!!!
-
uNreal_saTch^
Professional