blokovanie vyskakovacich okien (reklam)
blokovanie vyskakovacich okien (reklam)
ako tomu zabranim ??? mam FF a zapnute blokovanie popup okien ale tak napr. na stranke http://www.ultimate-guitar.com my asi po kazdom druhom otovreni stranky alebo kliknuti hocikde na stranku otvori nove okno FF s reklamou... neda sa to nejako vypnut ??? btw v hornej casti vyskoci ta lista ze ci chcem povolit popup okna a samozrejme dam ze nie... a nikdy som to ani nepotvrdzoval
tak som to vyskúšal, (asi 10x) žiadne popup sa mi neotváralo, jediné reklamy čo tam sú, tak tie sú pevne zabudované do dokumentu, a tieto reklamy neodstrániš,
ale ak by si chcel vidieť úplne otravnú reklamu tak sa pozri na "volny.cz"
keď tú stránku otvoríš napochoduje ti do stránky pekne sprostá reklama, a kým ju na poslednom obrázku nezrušíš, nemôžeš sa prihlásiť (napr. do tvojho mailu)
ale ak by si chcel vidieť úplne otravnú reklamu tak sa pozri na "volny.cz"
keď tú stránku otvoríš napochoduje ti do stránky pekne sprostá reklama, a kým ju na poslednom obrázku nezrušíš, nemôžeš sa prihlásiť (napr. do tvojho mailu)
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ale jo , resp . ja ziadne reklamy nemam ,zupanok napísal:... jediné reklamy čo tam sú, tak tie sú pevne zabudované do dokumentu, a tieto reklamy neodstrániš
odporucam super addon adblock , resp. si precitat
tento clanok
dole maju pripraveny filter a uz davno som nevidel na webe reklamu