Hip-Hop - všeobecne

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Ja som uz pisal, niesom ziadny "hip-hoper" to nebol ani Tupac, a isiel s tym stylom. Proste sa mi ta hudba paci, ten styl, nehovorim ze pocuvam Slovensky RAP, ale aj ten, semtam, take A.M.O napr.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Ja ti fakt neviem povedat preco tu hudbu tolko pocuvam a co vo skutocne sposobuje zalubu tento styl pocuvat. Mozno to je tym, ze som v prechodnom veku zacal tuto hudbu pocuvat a vydrzala mi. Rytmus (nie ten spevak ...) do ktoreho je su pridane rozne melodie dokazu proste vyvolat rozne pocity, takisto ako to dokaze bicie s gitarou.
Ja ti neviem povedat, preco je to primarne hip hop, nieje jednotvarny, cize si mozem vzdy vybrat a vzdy ma to dokaze rozne naladit.

Co je dolezite, nepocuvam iba hip hop, rad si vypocujem vselico a to fakt, ze okrem klasiky toho dokazem zniest dost. Pri dnesnom prelinani stylov, sa niektore aj tak stretavaju. Len sa proste primarne sustredim na hh.

Riesit vplyv hip hopu na dnesnu mladez skutocne nechcem. Nepaci sa mi to, ale niekedy mam pocit, ze su to vacsinou aj tak len deti, co by take boli vzdy, len su to deti hip hopu, lebo teraz strasne leti.
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Remsfield -> a preco si myslis ze tí HHeri ktorych si videl v galerii nemaju vztah k umeniu ktore v tej galerii bolo vystavene? Oni mozno vztah k umeniu maju - to umenie sa vola hip hop... to ze niekto maliarstvo, alebo hudbu ineho zanru ako on sam pocuva nepovazuje za umenie svedci o je mysleni a je zahladeni len na veci ktore sa mu pacia a vsetko prenho "skarede" ignoruje, alebo zachádza este hlbsie a napada ostatnych, provokuje svojimi nazormi alebo spravanim - vid tych HHerov ktori sa smiali na tych dielach.
Ale za toto predsa hip hop nemoze, ja vidím dôvod vo vychove tých detí ich rodičmi...

A pytat sa preco pocuvam hip hop.. ja ti zarucujem ze odpoved kazdeho kto ho pocuva bude taka ista ako keby si sa pytal preco pocuvate rock, punk, atd : Pocuvam danu hudbu kvoli tomu ze sa mi pacia texty, paci sa mi samotna hudba.. niektori to mozu rozviest : pacia sa mi tam gitari, bubny.. iny napisu : pacia sa mi klavesi alebo basy.. neviem ake ine odpovede cakas..
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Remfield : Nie som daky "hip-hoper" za compom a akceptujem aj ine styly sak kolko ludi tolko chuti ked...pcouvam hiphop koli tomu ze maju dobre Texty aspon taky eNeS alebo iny interpreti na SK Hip-Hop scene napr aj taka Represia,Mater, Ujo Marky & Tomy rapuju o veciach ktore maju zmysel a niektore aj hlbsiu myslienku...Tak isto pocuvam hip-hop aj koli dobrym podmazom ktore su niekedy naozaj dost huste...A co si hovoril o tych detoch v galerii tak ver mi ze nie su vsetci "hip-hoperi" taki ako si ich opisal....Taketo "cierne ovce" sa najdu vzdy a vsade :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Podla mna je rap taky uspesny pretoze je to pre hiphopperahudobneho antitalenta, cloveka co nerozozna gitarove solo od zvonceka na dverach, jednoduche pocuvanie... on vlastne nevie ze je aj nieco ine, lepsie a preto dookola opakuje svoju nepreskumanu "pravdu" HH IS DA BEST
Drbne na hlavu paradne sluchatka ktore by najradsej skocili pod vlak len aby nemuseli hrat tie dookola iduce loopy beaty a ine umeliny..
Pocuva.. ziadne emocie len pasivne prima vibracie do bubienka a staci mu, ze je tam par efektov, rozumie textu... stupa mu ego tym viac cim je album ktory pocuva uspesnejsi. Takyto clovek nema svoju tvar... bohuzial pravdu si nepripusta a ide dalej s davom ... Najlepsie je, ze vidim chalana co "zije" hiphopom no nesprava ja jak rapper(nafukanec, mysli si ze je boh) nenosi ich rozgajdane veci po kolena no aj tak je skalopevnyy hip hopper... TAKYTO CLOVEK NEMA SVOJU TVAR .. ak ste sa niekto v tomto opise nasli je mi luto ze som trafil po hlavicke :?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

dawo: Takze podla teba musi byt hiphoper drzy,vulgarny mat XXXXL tricko, nohavice na kolenach na hlave NY siltovka :?:

PEaCE:))
SRneC
Addict
Addict

Dead_Warrior napísal:dawo: Takze podla teba musi byt hiphoper drzy,vulgarny mat XXXXL tricko, nohavice na kolenach na hlave NY siltovka :?:

PEaCE:))
Nemusi ale tak ked to pocuva dalo by sa povedat ze sa s nazormi stotoznuje aj s dobrymi a aj zlymi .. to o tych veciach bolo myslene viac menej zo srandy :P
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Takze kazdy metalista je sentimetalny zamilovany agresivny satanista ?
SRneC
Addict
Addict

Indigo napísal:Takze kazdy metalista je sentimetalny zamilovany agresivny satanista ?
NIe ale je tym s cim sa stotoznuje a zamilovany metalista nebude pocuvat satanisticky melat len preto ze je to "cool". HH boys takito su !!!
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

dawo napísal:NIe ale je tym s cim sa stotoznuje a zamilovany metalista nebude pocuvat satanisticky melat len preto ze je to "cool". HH boys takito su !!!
A to vies odkial ? Nakolko pocuvam hh a mam v okoli znamych co sa s tym tiez stotoznuju, tak mozem povedat, ze nieco pocuvas, s niecim suhlasis, s niecim nesuhlasis vobec a z niecoho si robis srandu. To je uplna blbost, ze vsetko co kto v akej hh pesnicke povie sa odraza na vsetkych co pocuvaju hip hop. Preboha, sak to ani nemozes mysliet vazne.
SRneC
Addict
Addict

Indigo napísal:A to vies odkial ? Nakolko pocuvam hh a mam v okoli znamych co sa s tym tiez stotoznuju, tak mozem povedat, ze nieco pocuvas, s niecim suhlasis, s niecim nesuhlasis vobec a z niecoho si robis srandu. To je uplna blbost, ze vsetko co kto v akej hh pesnicke povie sa odraza na vsetkych co pocuvaju hip hop. Preboha, sak to ani nemozes mysliet vazne.
Aha takze ty ficis aj na tom s cim sa nestotoznujes??? To snad nie :roll:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

watch dis out! presne takto vyzeraju super texty hajednasest!
Ľudia čo ma poznajú vedia, že nejsom k*rva, neriešim a neohováram jak mŕtva k*nda. Vždy keď dám šou alebo spravím nový track žebráci sú od závisti zelení jak Shrek
lepsi text by zbuchal aj moj 7 a pol rocny bratranec..tiez by tam bol shrek ale aspon bez nadavok ;)
tvoje 5-kilové telíčko pocíti bolesť, chytím ťa jak diletár vyhodím ťa z klubu, dám ti šupu, rozj*bem ti hubu, dolámem ti ruku
nie je zac :P ak najdem dalsie uzasne chore riadky tak sem hodim
SRneC
Addict
Addict

mirak2 napísal:watch dis out! presne takto vyzeraju super texty hajednasest! lepsi text by zbuchal aj moj 7 a pol rocny bratranec..tiez by tam bol shrek ale aspon bez nadavok ;) nie je zac :P ak najdem dalsie uzasne chore riadky tak sem hodim
CO riadky ale ta napaditost, ta hudba ta kvalita toto je HUDBA!!! =>> JOKE :lol:
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

mirak2 napísal:watch dis out! presne takto vyzeraju super texty hajednasest! lepsi text by zbuchal aj moj 7 a pol rocny bratranec..tiez by tam bol shrek ale aspon bez nadavok ;) nie je zac :P ak najdem dalsie uzasne chore riadky tak sem hodim

LOL To si trafil klincek po hlavicke si sem rovno mohol nakopcit refren z dakej Rytmusovej pesnicky :?

Nazov Stavby - Rodina:
Ty pametej iba ten čo v tom, stoji pri tebe vždy v tom dobrom i v tom zlom, aj ked v živote žitom nastane raz zlom a on pomože ti prekonať tie situacie v nom, bolesti i radosťi dňom za nocov za dňom sa stáva tvojov rodinov, nevlastním ale skoro vlastným bratom, aj ked občas hádka krátka skrátka hrátka slovná, týkajúca sa trebar aj hovna, ale hra to vážne vždy rovna, ako panák whisky vypiť dodna, ako kamarád ktorý vytiahne ta zodna, ako d-ma el.u.zet.a., lahká matematika, 3 a 3 sest sa rovná, alebo zrovna, jeden za piatich, piati za jedneho. takto toto vyrata sa da najskôr kamarátstvo potom bratstvo, neskôr família, tak a tak, teda rodinu si chráň svoju rodinu si brán aby nezostal si sám, sám toto hovorím ja vám.
mirak2 alebo dawo sry ale s takymi ako ste vy sa neda normalne diskutovat lebo budete furt trepat blbosti na nekonecnu

:roll:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

dawo napísal:Aha takze ty ficis aj na tom s cim sa nestotoznujes??? To snad nie :roll:
... Ano. Naozaj je malo pesniciek, kde si dokazem povedat, ze suhlasim s celym textom. Mam svoj vlastny nazor a nemozem suhlasit so vsetkym co pocuvam, to by bolo na hlavu. Pesnicka nieje ako citat slavnych ludi, s ktorym suhlasis, alebo nesuhlasis. Je to kompilacia vela faktorov pri ktorych sa moze stat, ze sa ti na pesnicke skutocne paci vsetko, ale povacsine ide o to, ci prevysuje pozitivny pocit zo songu nad tym negativnym.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Indigo napísal:
Este raz zakladatel topicu: Si radsej zaloz topic ako "Ako Hip Hop ovplyvnuje dnesnu kulturu najma u mladych ludi a ake vidite riesenie?".

co tam chces riesit :?: vsetko je v pohode :) Nechaj ich tak kazdy si pocuva co sa mu paci :!: :!:
Ja osobne pocuvam len Hip - Hop ci uz SVk alebo zahranicny a pocuvam to preto lebo ma tu ukludnuje, paci sa mi to a hlavne sa pri tom uvolnim.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

R1k1nko napísal:co tam chces riesit :?: vsetko je v pohode :) Nechaj ich tak kazdy si pocuva co sa mu paci :!: :!:
Ja osobne pocuvam len Hip - Hop ci uz SVk alebo zahranicny a pocuvam to preto lebo ma tu ukludnuje, paci sa mi to a hlavne sa pri tom uvolnim.
Skor by som sa opytal, co chce riesit tu :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

nechcelo sa mi citat celu diskusiu, nemam rad ani rap, ani hiphop, aj ked napr dobry francuzky znesiem, lebo podla mna este ako tak zvlada melodickost a nevynika iba sprosty text ako pri vsetkom ostatnom.. som zastanca Metalu a Rocku, rad si obcas vypocujem aj nieco ine.. ale hh,rap nepovazujem za hudbu..
SRneC
Addict
Addict

Indigo napísal:... Ano. Naozaj je malo pesniciek, kde si dokazem povedat, ze suhlasim s celym textom. Mam svoj vlastny nazor a nemozem suhlasit so vsetkym co pocuvam, to by bolo na hlavu. Pesnicka nieje ako citat slavnych ludi, s ktorym suhlasis, alebo nesuhlasis. Je to kompilacia vela faktorov pri ktorych sa moze stat, ze sa ti na pesnicke skutocne paci vsetko, ale povacsine ide o to, ci prevysuje pozitivny pocit zo songu nad tym negativnym.
ne, pockaj ... to akoze fakt :?:
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

neviem naco si vytvaral tuto temu. ked aj niekto napise preco sa mu hip hop paci hned mu vynadate a date 1000 dovodov preco by sa mu nemal pacit
Napísať odpoveď