Stala sa mi jedna vec brat dememt zahesloval admina pouzivatela potom vytvoril noveho a toho admina vymazal a nejde mi otvorit ziadny priecinok v programoch files ani document and setting pls poradte ako dam prava inym pouzivatelom skusal som vsetko novych adminov ale nic pls poradte aj dake navrhy berem len daco napiste pls
ak mate namysli acc Administrator - staci stlacit pri prihlasovacej obrazovke ctrl+alt+del a objavi sa prihlasovacie dialogove okno kam sa da napisat meno uzivatela Administrator .. ovsem ak ani k tomu nepoznas heslo tak musis siahnut po rieseni co uz sa tu niekde pisalo.. pouzit live Windows XP atd..
chlapi fakt poradte ja mam problem s pravami tiz taky isty a neviem to zrusit som stiahol spiderman 3 a na konci instalacii vyhodilo error pls poradte lebo ma je*** dakujem
existuje na to taka "speeci utilitka" , bachnes to na CDromky , na zaciatku das bootovat z CD , ono sa to spusti a pomocou niekolkych prikazikov dokazes odstranit ( menit, pridavat ) veskere hesla a accounty na PC
ved uz audiotrack ti hovoril aby si nabehol do Safe Modu a vtedy od teba nebude pytat heslo na administratora a v pohode sa prihlasis a potom uz len ides do Start -> Ovladaci panel -> Pouzivatelske konta a hras sa