VYCITKY, PRECO???
ked ti mam napsisat prvdu ani sa necudujem ze ti to vyhadzuje na oci..ty si ho predsa PODVIEDLA a nieje nic horside ako podviest cloveka ktoreho vraj milujes..lebo ten kto miluje nepodvadza ..to je proste pravidlo..len nie kazdi ho dodrziava,,,,,ale je to kazdeho osobna vec..ale podla mna je uplne normal ze ti to vyhadzuje na oci...etc
netušila som ža si tu aj tyvalkir napísal:No ty si kámo dobrý teda - to ti poviem .
Moje výčitky vyplývajú z toho, že mi vie dosť klamať a ja to nenávidím. No a niekto jej tu poradí vyriešiť to klamstvom a slizkou pretvárkou, fúúú . - no dobre.
prepáč valkir toto mi ušlo nabudúce najprv celé dočítam a až potom budem reagovaťvalkir napísal:No,,, že vraj sa mám aj ja k tomu vyjadriť, hoci veľmi nechcem.
Ono sa moc zle radí ak človek počuje jednostrannú verziu, ale aby som to upresnil: Spomínané výčitky neplynú z toho, čo sa stalo ale skôr z toho, že mi po všetkom tom dokáže priateľka klamať rovno do očí a to bez mihnutia oka, hocikedy a v hocičom. pre mňa NEPOCHOPITELNÉ !!!
Ba dokonca mi bude vyčítať prečo jej neverím, veď už ma rok nepodviedla !!!! no klobúk dole .A pri tom jej už 2,5 roka tlačím do hlavy, že to čo najviac neznesiem je klamstvo.
-
Mr.Jack
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
..tento problém mám aj ja a neviem ako to mám riešiť......valkir napísal:No,,, že vraj sa mám aj ja k tomu vyjadriť, hoci veľmi nechcem.
Ono sa moc zle radí ak človek počuje jednostrannú verziu, ale aby som to upresnil: Spomínané výčitky neplynú z toho, čo sa stalo ale skôr z toho, že mi po všetkom tom dokáže priateľka klamať rovno do očí a to bez mihnutia oka, hocikedy a v hocičom. pre mňa NEPOCHOPITELNÉ !!!
Ba dokonca mi bude vyčítať prečo jej neverím, veď už ma rok nepodviedla !!!! no klobúk dole .A pri tom jej už 2,5 roka tlačím do hlavy, že to čo najviac neznesiem je klamstvo.
-
maryinka
Light Expert
Re: VYCITKY, PRECO???
viem, že to,čo teraz napíšem je naozaj kruté,ale mojej známej to pomohlo..partner ju podviedol,tiež sa s tou inou iba bozkával..ona mu to odpustila, ale dlhooo mu to znova a znova vyhadzovala na oči..raz sa stalo, že bola na dámskej jazde a trocha sa opila..a stalo sa to..bozkávala sa s cudzím chlapcom..priznala sa tomu svojmu..odpustil jej..ona prestala do neho drapkat,kedze su si kvit..viem,ze je to blbe,ale mozno by to pomohlo aj vamValkíra napísal:ahoj vsetci neviem ako mam dalej pokracovat ide o to ze mam 2,5 rocny vztah asi pred 1,5 som ho poviedla (nespala so s nim iba sme sa bozkavali) moj priatel mi to odpustil ale nie dostatocne, este aj dnes mi to vycita a ja uz dalej nemozem vkuse pocuvat ze preco. Uz som mu aj vravela nech s tym prestane ano prestane na tyzden, a potom zas to iste ako mu to mam vysvetlit nech ma takto netrapi????
Nedá mi nepovedať jednu vec...
Muž kým začne konať, najprv o všetkom premýšľa, zvažuje, proste rozmýšla či to má urobiť, alebo nie, prečo áno, prečo nie... (Preto to ženy nemajú rady, lebo sa im to zdá dlho, a preto chcú "rozhodných" chlapov)
Žena keď to tak v tej chvíli cíti emocionálne, je presvedčená, že je to trvalý pocit, resp. že to tak je, alebo proste v tej chvíli nad tým nepremýšľa, proste to urobí... a až potom začne premýšľať :
"Mala som to urobiť, nemala som to urobiť?"
"Bolo to správne?" "Nebolo to správne?"
"Prečo áno, prečo nie?"
Mňa by najmä zaujímalo :
Či si mu odvtedy ako Ti odpustil dala pocítiť, že to naozaj ľutuješ?
Či si sa aj Ty zmenila?, aby mohol vedieť, že to už nespravíš.
Proste či to vie... ???
Muž kým začne konať, najprv o všetkom premýšľa, zvažuje, proste rozmýšla či to má urobiť, alebo nie, prečo áno, prečo nie... (Preto to ženy nemajú rady, lebo sa im to zdá dlho, a preto chcú "rozhodných" chlapov)
Žena keď to tak v tej chvíli cíti emocionálne, je presvedčená, že je to trvalý pocit, resp. že to tak je, alebo proste v tej chvíli nad tým nepremýšľa, proste to urobí... a až potom začne premýšľať :
"Prečo áno, prečo nie?"
Mňa by najmä zaujímalo :
Proste či to vie... ???
Nie to je v pohode vieš koľko lahví vína už takto pošlo ale takto je to celkom fajn , ak počuješ názory x-y iných ludí.zelovoc napísal:pocuvajte valkirovci, nemate vy problem v komunikacii, kedze vlastne problemy riesite cez internetove forum? co tak si otvorit flasu vina a sa normalne porozpravat niekde v sukromi? lebo takto som to esce nevidel.
Etiene -
Ahoj...viies mne sa stalo to iste ale ja som bola ta podvedena.. a moj chalan ma podviedol po 1 a pol s dvoma babami.. odpustila som ale aj teraz mu to hocikedy pripomeniem..chcem zabudnut a nejde to.. kazdy jej tu radite aby mu povedala nech sa uvedomi.. ale viete ako to boli ked niekoho milujete strasne moc.. ste s nim tak dlho a on tooto spravi.. asi to neviete.. boli to strasne moc..ale tak skus ho chapat ze to nevie pochopit preco.. nechape ci spravil daco zle ci ti nedaval dost lasky.. ci sa o teba nestaratl...nmevie si vysvetlit preco sa to muselo stat.. a to si neviem uz ani ja po vyse ako pol roku vysvetlit...Valkíra napísal:ano aj to som skusala vravela som ze tyzden nic a potom zas fakt nviem co mam robit ale velmi ma tym trapi uz sa preto naplakala dost a uz viac nechcem je vam take tazke odpustat???
tak v tomto s tebou suhlasim aj ked som ja tiez babaETieNne napísal:Nedá mi nepovedať jednu vec...
"Prečo áno, prečo nie?"
Mňa by najmä zaujímalo :
Proste či to vie... ???
-
Vigor
King
Hrozna situacia, podla mna najst stratenu doveru je jedna z tych veci, o ktore sa mozete snazit ako sa len da, robit preto vsetko a aj napriek tomu sanca, ze sa to podari je velmi mala
. Dovera medzi partnermi je jedna zo zakladnych casti vztahu, a ked sa porusia zaklady domu, moze este chvilku drzat no casom sa bude nicit az spadne.
Podvednea osoba musi velmi lubit a velmi chciet udrzat vztah, ten co podviedol sa musi naopak velmi snazit to odcinit. Ale ak ten podvedeny napriek vsetkej snahe oboch stran bude proste vo vnutri citit, ze uz to nebude ako predtym, je to stratene...
Podvednea osoba musi velmi lubit a velmi chciet udrzat vztah, ten co podviedol sa musi naopak velmi snazit to odcinit. Ale ak ten podvedeny napriek vsetkej snahe oboch stran bude proste vo vnutri citit, ze uz to nebude ako predtym, je to stratene...
presne tak.. som v tej istej situacii a viem ake to je..a uplne jej chlapca chapem.. kto to zazil vie.. boli to a neda sa len tak nato zabudnut... neda a nikdy sa nezabudne..lebo ak niekto miluje strasne mo dokaze tu lasku zdvojnasobit ale ak ma len rad nejde to..ETieNne napísal:Súhlasím s Lúšťou, je ťažké sa zmieriť s tým, že Ťa milovaná osoba podviedla.![]()
Jedine tak, že by si pred neho padla na kolená a každý deň ho prosila o odpustenie a ako napísala Lúšťa, že mu budeš dávať dvakrát toľko lásky, aby zabudol a znovu Ti začal veriť. Aby videl, že to myslíš vážne.
presne tak .... ja som podvedena a nech sa snazim ako chcem ten vztah nieje to co pocas 1 a pol roka.. nieje a nebude.. to sa uz neda... ak sa strati dovera tak sa straca laska. a aj ked laska aspon trocha ostane.. ten vztah to uz nemoze dalej znasat ,,tu bolest v srdciVigor napísal:Hrozna situacia, podla mna najst stratenu doveru je jedna z tych veci, o ktore sa mozete snazit ako sa len da, robit preto vsetko a aj napriek tomu sanca, ze sa to podari je velmi mala. Dovera medzi partnermi je jedna zo zakladnych casti vztahu, a ked sa porusia zaklady domu, moze este chvilku drzat no casom sa bude nicit az spadne.
-
skerka
Medium Expert
ved ja aj dakujem! strasne ho milujem a neviem si predstavit co by bolo keby ho stratim! viem ze to bola blbost bozkavat sa s nimi, aj ked sme boli rozideny! uz nikdy mu to neurobim...predsa mi to odpustil tak uz nebudem pokusat stastieTe-wei napísal:No ty môžeš ďakovať Bohu,že máš takého priatela.
Mne by si to z trucu spravila len 1x!!!