i-doser (dosiahnutie nalad pomocou PC)
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
dnes som to skusal, dal som si marisku1 a nic. a to som ju pocuval az do konca. Ked som si dal sluchatka dolu tak akurat som mal sluch tak otapeny z toho, ze som vsetky zvuky pocul tak "plytko" - ako keby v sude, vsak to poznate
ale pocity? ziadne.
a potom som este skusil Out of the Body, to sa mi zdalo byt celom lakave, ale stopol som to pri 60%, vobec to nemalo ziadny ucinok.
Este to skusim na posteli s mp3 v usiach, ale moc sanci tomu nedavam.
A vam ostatnym zavidim
a potom som este skusil Out of the Body, to sa mi zdalo byt celom lakave, ale stopol som to pri 60%, vobec to nemalo ziadny ucinok.
Este to skusim na posteli s mp3 v usiach, ale moc sanci tomu nedavam.
A vam ostatnym zavidim
-
makaveli
King
to asi po zakladnej instalacii, ak si si nahradil ten povodny priecinok dose tym s tymi dalsimi drg tak to tam uz pravdepodobne nemasR1k1nko napísal:no takze skusil som COCAINE
lahol som si na postel aj tak som sa chystal trocha pospat pocuval som to cca 20 min potom som zaspal zobudil som sa o jednu hod. a nieco a mal som nenormalny pocit BLAHA
btw:
t0m4s3 - kde je ten sleep ?
-
The Merlin
Expert
No MUSIM povedat, ze som skusil vypocut Marihuanu , ale myslim ze nic moc. Jak idiot som to 45 minut pocuval, a jedine co mi bolo tak som zabudal vsetko co som robil - teda kratkodoba pamat off. Nieco som povedal, a potom som si nevecdel spomenut ze co to bolo, atd. Trosku zmetok v hlave, ale s real drogami sa to podla mna ani porovnavat neda. SIce je pravda ze zatial iba tu marisku som skusal, ale neviem no... Mozno este skusim daco a hodim new experiences 
-
audiotrack
VIP
-
Robinho1290
Medium Expert
-
Robinho1290
Medium Expert