Ale okolo pol mega sa uz pohybuju 5kove dieslove bawarie.... 2000-2002, 530D 7l kombi spotreba....
Ktore auto poradite???
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
SX4 je celkom v pohode... ale bmw by som neodpurucal pretoze su drahe nahradne diely...ja by som ti odporucil SX4killa_bee napísal:Ako povedal Mishenko davnejsie, Suzuki SX4ku, genitalne male SUVcko do pol mega.
Ale okolo pol mega sa uz pohybuju 5kove dieslove bawarie.... 2000-2002, 530D 7l kombi spotreba....
sanyika:vybral si si daco hmm?mas pestry vyber mozes prist do bazarru za nejakym odbornikom este by som ti poradil kia ceed alebo ma uz nic nepada nejaky bavorak alebo vzdy rano v sobotu je autosalon an prime nieco o autach je to okolo pol deviatej alebo na ta3 ale skor na tej prime tam su novinky a celkom dobry magazin
a co kia ceed?? 1.6 dobra dynamika http://magazin.auto.cz/testy/kia-ceed-1 ... renci.html pocul som velmi dobre ohlasy...
nejake videjko, vyzera dobre co poviete ??
nejake videjko, vyzera dobre co poviete ??
nazivo vyzera tiez slusne, vo vybave ma aj pekne disky. velmi sa podoba na novy auris, som bol pred par dnami porobit dake veci pre toyotu a trocha som ich prudil s tym, ze ci uz si dali znak toyoty na cee'd
podla mna staci aj 1.4, ide od dakych 417tis, co je slusny peniaz. a co najviac potesi je, ze uz o kratku dobu bude aj v N1 s moznostou odpoctu DPH
btw. k prispevku o 2 vyssie - pezota fakt nie ...
btw. k prispevku o 2 vyssie - pezota fakt nie ...
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
Dal som Ford Fiesta. Mame toto auto, verziu MK6, ta pred nedavnym faceliftingom, konkretne motorizaciu 1,4 TDCi a vybava: klima, predne okna v elektrike, zabudovane radio + ovladanie na volante, kozeny volant, ABS, 4 airbagy... Co sa tyka motoru, nie je to ani lenive ani zive, taky standard, pre rodinne auto staci, inak spolahlivy, studene starty nerobia problem, spotreba vcelu mala, po meste vychadza okolo 6, mimo mesta sa da pri kludnej jazde stiahnut na 4,5. Podvozkovo patri medzi lepsie, jazda je dost komfortna a dobre sedi v zakrute aj pri vyssich rychlostiach a nie uplne idealnych podmienkach. Vybava je dobra, jedina taka vec co mi chyba je ovladanie okna elektrikou vzadu a vyhrievane predne okno. V takejto motorizacii a vybave sa do ceny zmestis a este aj nieco na nafticku ostane... Inak, odporucil by som ti nekupovat nove auto, ale radsej tak rocne, v 100% stave s par tisic kilometrami najazdenymi, cize skoro nove, lebo kupis nove auto, vydes z predajne a ako uz na cene stratilo... Tu este prikladam foto
:

Co tak Škoda Octavia 1,6 Tour mrkni toto
http://www.autovia.sk/auto_skoda-octavi ... 281390.htm
cena:
449 900,-SK (Sk,Kč,€,$)
stav tachometra: 23 000 km
vyrobené: 9/2005
uvedené do prevádzky: 9/2005
farba: bežová metalíza
počet predch. majiteľov: 1
Myslim ze je to celkom slušné

http://www.autovia.sk/auto_skoda-octavi ... 281390.htm