napisať texty jednej skupiny v ktorých su nadávky niesu dôvod aby som nepočúval hip hop..dbco napísal:neviem naco si vytvaral tuto temu. ked aj niekto napise preco sa mu hip hop paci hned mu vynadate a date 1000 dovodov preco by sa mu nemal pacit
Hip-Hop - všeobecne
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no neviem ale hudbu s ktorou sa nestotoznim proste nemam preco pocuvat pocuj som tvrdy metalista pocuvam vsetky styly metalu (skoro) nerobi mi problem death/black metal ale prilis satanisticky black metal ani ja nemusim proste nemozem pocuvat nieco co mi nic nedava nicim ma neobohatiIndigo napísal:Preboha, sak to ani nemozes mysliet vazne.
preto asi aj vacsina old school metalistov neznasa hip-hop lebo je to ako velka demagogia ktora nasim deckam tlaci kaleraby do hlavy
-
dudinko
Light Professional
No a presne toto som myslel aj ja, proste robia sa strasne velkymi... Ako hovori kolega jin -> Plytke (Jin, ja som z tejto hlasky nemoholmirak2 napísal:watch dis out! presne takto vyzeraju super texty hajednasest! lepsi text by zbuchal aj moj 7 a pol rocny bratranec..tiez by tam bol shrek ale aspon bez nadavoknie je zac
ak najdem dalsie uzasne chore riadky tak sem hodim
-
pinacolada
Guru wannabe
nechcem prvokovat ale tu na fore su vsetci HHeri tolerantni,nehadavi intelektualy.na uliciah to ale vyzera inak.mne hip hop ako hudba nevadi (ale povazujem ju oproti zivej hudbe za menejcennu),ale mna seru ZASRANI A AGRESIVNY gangsta nigga raperi vekovo do 14 rokov co by kazdemu huby rozjebovali.proti vam stilo,indigo a dalsi by som asi nemal nic (teda ak vy by ste proti mne nic
).
aby som uviedol na spravnu mieru.len tolko.
Uz sa mi nechcelo tu hadat ale tak k tomuto prispejem.pinacolada napísal:nechcem prvokovat ale tu na fore su vsetci HHeri tolerantni,nehadavi intelektualy.na uliciah to ale vyzera inak.mne hip hop ako hudba nevadi (ale povazujem ju oproti zivej hudbe za menejcennu),ale mna seru ZASRANI A AGRESIVNY gangsta nigga raperi vekovo do 14 rokov co by kazdemu huby rozjebovali.proti vam stilo,indigo a dalsi by som asi nemal nic (teda ak vy by ste proti mne nic).
Niesi sam ... ja mam tiez svojich neoblubenych artistov so svojimi vyrokmi proti malym detom, aj ked to je pomerne jedine publikum, co ich moze brat vazne.
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Dead_Warrior
Professional
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Ja si obcas vypocujem nieco francuzske ... ale tak ako hovoris, ked nerozumiem tak je to iritujuce, ale ked su dobre melodie a prijemny spev / rap do toho.fikus-kukis napísal:Pokiaľ Raperovi nerozumiem slová (či už slovenské, alebo anglické), nedokážem nájsť v tej hudbe iné ťažisko, čo by tvorilo ďalšiu paralelnú myšlienku skladby.
-
PAIN
Light Professional
Osobne nemám nič proti HH, ale nepáči sa mi na ňom jeho jednotvárnosť. Všetci točia o tom istom a to: Aký sú najlepší, aké sú ostatný nuly, koľko majú peňazí, ako začínali v stoke a dostali sa na špičku,....a myslím si, že v Sk HH je tak max. 10 originálnych track-ov a zvyšok je len šedý priemer. Ja počúvam hlavne Rock a Metal a určite nebudem počúvať to, čo je akurát v móde ak sa mi to nepáči.
-
seth82
Darca
HH a Rapotanie nemam rad..preco? Vysvetlim:pretoze v textoch prezentuju kulturu a idey, ktore mi proste nesedia, od retiazok z vane(pripadne tazneho traktora LKT) na krku, nasilie, zbrane, drogy, zivotny styl, ktory je presnym opakom toho, co by som chcel dosiahnut. PRETO ho nepocuvam a nemam rad. Dalej (toto je len vlastna skusenost) sa mi na niektorych (zhruba 90%) clenoch nepaci, ze kedze pocuvaju spominane styly, vsetky ostatne su sprostosti a tym to hasne - nechcel by som, aby mi v nejakej takejto partii vybehlo, ze sa mi paci klasika, lebo by ma vysmiali. Este upresnim prezentovanie tych idei=>>netvrdim ze ich prezentuju pozitivne, nie je to vsak ani negativne=>>P.Diddy/Puff Daddy/Sean Combs/neviem ako sa este vola hned v I'll be missing You drista, ako mu je luto za Not.B.I.G, ze cely svet je zly a tak - kolko krat bol zatknuty za drzanie zbrane, a drogy a neviem co este? Proste tymto som zhrnul, preco to nemam rad. Neodsudzujem nikoho, je mi to egal, kto co pocuva, pokym mi to netlaci do hlavy a nepusti si to v autobuse na plne pecky z telefonu. To ma dokaze nahriat (na kieho krista sme vymysleli sluchadla??)
2 Dawo: Ja zasnem, mal by prestat nazerat na svet cez ciernobielu obrazovku,snad sa ti bude zit lepsie
Preco by som sa mal stotoznit so vsetkym co sa tyka HH?
apropo preco generaliujes? Adresuj konkretne na konkretnu skupinu a na jej songy
Ano, hiphop je teraz in, ano specifickym sposobom vychovava dnesnu mladez, otazka ponuky a dopytu,nic viac , nic menej.
Je smiesne ako nazera spolocnost na HH. Drviva vacsina spolocnosti pod fenomenom "Hiphoper" rozumie vulgarneho, kto vie ci vobec humanoida
Urcujucim subjektom podla ktoreho sa spolocnost orientuje je nikto iny ako Rytmus. ano, znasilnuje HH svojim prejavom,osobnostou a prinasa mnohe zbytocne komplikacie, nie je mi po chuti ale je hlupost a absurdnost spolocnosti takyto komicky postoj a pre mna osobne su namietky tym padom
akekolvek namietky bezpredmetne. jenoducho v dnesnej dobe sa nehodi nosit nalepka Hiphop pretoze evokuje primitivizmus a ostatne definicie s pejorativnym nadychom. A navyse kazdy HH pozitiv mysliaci clovek bude nuteny sa postavit zoci voci infantilnemu spolocnenskemu ostrakizmu
Pocuvam HH, neriadim sa ziadnou HH doktrinou, nie som "HH fundamentalista" tak sa Vas pytam Som vobec clovek?
apropo preco generaliujes? Adresuj konkretne na konkretnu skupinu a na jej songy
Ano, hiphop je teraz in, ano specifickym sposobom vychovava dnesnu mladez, otazka ponuky a dopytu,nic viac , nic menej.
Je smiesne ako nazera spolocnost na HH. Drviva vacsina spolocnosti pod fenomenom "Hiphoper" rozumie vulgarneho, kto vie ci vobec humanoida
Urcujucim subjektom podla ktoreho sa spolocnost orientuje je nikto iny ako Rytmus. ano, znasilnuje HH svojim prejavom,osobnostou a prinasa mnohe zbytocne komplikacie, nie je mi po chuti ale je hlupost a absurdnost spolocnosti takyto komicky postoj a pre mna osobne su namietky tym padom
akekolvek namietky bezpredmetne. jenoducho v dnesnej dobe sa nehodi nosit nalepka Hiphop pretoze evokuje primitivizmus a ostatne definicie s pejorativnym nadychom. A navyse kazdy HH pozitiv mysliaci clovek bude nuteny sa postavit zoci voci infantilnemu spolocnenskemu ostrakizmu
Pocuvam HH, neriadim sa ziadnou HH doktrinou, nie som "HH fundamentalista" tak sa Vas pytam Som vobec clovek?
TAKZE!!!!...akurat ma napadlo!!.....predstavme si situaciu, ze HH by siel do uzadia a prerazil by dajme tomu ROCK. METAL, PUNK alebo cosi podobne...proste ze HH by nebol da best!...a teraz prichadza otazka pre HHperov..kedze je uz HH taky popularny a poviem to rovno je MODNY co b robili rapery??
!! ...isly by s modou??vykupili by rockshorpy s odznakmi, trickami, nasivkami..atd.????zapustili by dlhe vlasi??....toto ma zaujima ci by isli nadalej s modou...a prosim raperov aj tych menej inteligentnych (v tejto teme prispelo vela inteligentnych co som velmo rad..) aby odpovedali!!..DIKI...
prilis vagneRemfield napísal:TAKZE!!!!...akurat ma napadlo!!.....predstavme si situaciu, ze HH by siel do uzadia a prerazil by dajme tomu ROCK. METAL, PUNK alebo cosi podobne...proste ze HH by nebol da best!...a teraz prichadza otazka pre HHperov..kedze je uz HH taky popularny a poviem to rovno je MODNY co b robili rapery??![]()
!! ...isly by s modou??vykupili by rockshorpy s odznakmi, trickami, nasivkami..atd.????zapustili by dlhe vlasi??....toto ma zaujima ci by isli nadalej s modou...a prosim raperov aj tych menej inteligentnych (v tejto teme prispelo vela inteligentnych co som velmo rad..) aby odpovedali!!..DIKI...
konkretizuj koho mas na mysli, raperov ktori robia hudbu alebo 14 rocnych adolescentov?
V mojom poste som sa skor venoval problematike hudby, muziky ako problematike nazorovej... ale budiz... mam otazku, ucaril ti HH nazormi alebo hudbou??? Urcite nazormi .. nevravim ze vsetky su zle, dokonca v niektorych som sa nasiel (priznavam este pred rokom a pol som bol z HH hotovy) a preco nie hudbou??, na to som odpovedal vo svojom poste ...abstraktt napísal:2 Dawo: Ja zasnem, mal by prestat nazerat na svet cez ciernobielu obrazovku,snad sa ti bude zit lepsie