nie ja bby som to tk ze niekto by pisal este to nema dobre premyslene ale nemuselo by sa dali by ste ako to dakujem dole ale pod inym nazvom len by sa kliklo na to kto blahozela a hotovoschw33k napísal:hmm audiotrack , a čo tak , keby to chlapci mysleli spôsobom , nejaká zamknutá téma - Dnes oslavuje narodeniny alebo meniny tento užívateľ ..
Želáme všetko najlepšie ...
koľko by sa tam spamovalo ? maximálne ss
// kto by chcel zadal by svoje základné údaje
lenže treba mať snahu a niečo chcieť zlepšiť
Co by ste privitali nove na fore???
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ale povedzte mi aspoň jeden praktický dôvod.
Máš narodeniny a máš komplexy že na teba nikto nemyslí? alebo sa potrebuješ niekomu (vedeniu) vtierať tak mu pošleš blahoželanie? Podľa mňa je to maximálne zbytočné, ale ak sa ostatní vyjadria že dobre, tak pre mňa za mňa
Toto nebolo písané nikomu osobne.
Máš narodeniny a máš komplexy že na teba nikto nemyslí? alebo sa potrebuješ niekomu (vedeniu) vtierať tak mu pošleš blahoželanie? Podľa mňa je to maximálne zbytočné, ale ak sa ostatní vyjadria že dobre, tak pre mňa za mňa
Toto nebolo písané nikomu osobne.
sorac ak sa to uz spominalo, nechce sa mi citat 35stran:)
hodilo by sa mi vylepsenie - tema povedzme na 10 stran, pridem do nej, stlacim tlacitko a vypise mi, ci som tu reagoval a ak ano, tak text prispevku.
ano, je tu zobrazenie vlastnych prispevkov, ale hladat to, potom hladat na stranach...
slo by to? mozno nejaky mod do phpBB uz je.
hodilo by sa mi vylepsenie - tema povedzme na 10 stran, pridem do nej, stlacim tlacitko a vypise mi, ci som tu reagoval a ak ano, tak text prispevku.
ano, je tu zobrazenie vlastnych prispevkov, ale hladat to, potom hladat na stranach...
slo by to? mozno nejaky mod do phpBB uz je.
Moj osobny nazor na tie narodky je taky, že keď mi je niekto dobrý kamoš, tak viem, kedy má národky, minimálne ma ICQ upozorní. A inak nepotrebujem nikomu blahoželať, vychádzam z toho, že sám nemám rád, keď mi nejaký user na ICQ, ktorého som v živote nevidel, akurát potreboval kedysi niečo mi začne "úprimne želať to najlepšie" a pretvarovať sa, že aký je šťastný, že oslavujem. Toť moj názor. Keď sa to zavedie a bude to ostatným na osoh, tak akceptovať to budem.
vieš čo keď by sí mal narodeniny , by som uprimne zaprial vsetko najlepsie , lebo si moj oblubeny user, ale teraz ked som si precital topic od teba = mam ta v pi*i , skutočne , tie vtieracky ja nemusim a nikdy musiet nemusim , takze s tebou som skoncil ....Frikso napísal:keď mi nejaký user na ICQ, ktorého som v živote nevidel, akurát potreboval kedysi niečo mi začne "úprimne želať to najlepšie" a pretvarovať sa, že aký je šťastný, že oslavujem. Toť moj názor. Keď sa to zavedie a bude to ostatným na osoh, tak akceptovať to budem.
schw33k:No tak to si riadne zaklincoval! Nikomu sa nevtieram a sam to mrte neznasam. Vyjadril som svoj názor a stojím si za ním. IMHO koniec koncov takáto vec by bola len rajom pre tých, čo si myslia, že keď zablahoželajú T0m4s3mu alebo hojkovi, tak budu moderatormi.
-Len tak medzi rečou, predvčerom som mal 18
-Len tak medzi rečou, predvčerom som mal 18
-
zuzkazuzka
VIP
-
okonenipica
Zablokovaný
-
Vigor
King
Neviem kam to napisat tak to hodim sem. Nie ze by mi to nejako extra vadilo, len nechapem, naco ked uz sa tu zaviedlo to rozoznavanie pohlavi je niekto taky...asi si mysli, ze zaujimavy, ked si da opacne pohlavie? Teraz mam na mysli pinacoladu, nie som voci nemu nejako zaujaty, len je jediny u koho som si to zatial vsimol...je to dost detinske...
. Aky to ma potom zmysel?
-
r4wMUnt34q
Star
Na phpbbhacks.com som nasiel shoutbox, krasne modifikovatelny a pekne vyzerajuci, so smajlikmi, admini a modi tam mozu editovat a mazat prispevky aj vlastny prispevok si moze uzivatel upravit, uz som to rozchodil na fore, ktore chystam pre rocnik a zatial spoko
. Problem je jedine v install.txt, ktory zjavne nie je pisany pre easymod a treba ho trochu upravit, ale myslim, ze to stoji za tie data aj namahu, kedze IRC chat neni... Toto ked bude stale na ociach, tak to nebude opustene si myslim. Keby su nejaki vykveti, co by tam robili bordel, tak sa im da v acp jednoducho zakazat posielanie prispevkov alebo cely shoutbox, staci nicky oddelit ciarkou 
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
a aky zmysel ma davat si do bydliska rozne nezmysly? imo ak sa tak niekto citi, nemali by sme mu v tom branit...Vigor napísal:Neviem kam to napisat tak to hodim sem. Nie ze by mi to nejako extra vadilo, len nechapem, naco ked uz sa tu zaviedlo to rozoznavanie pohlavi je niekto taky...asi si mysli, ze zaujimavy, ked si da opacne pohlavie? Teraz mam na mysli pinacoladu, nie som voci nemu nejako zaujaty, len je jediny u koho som si to zatial vsimol...je to dost detinske.... Aky to ma potom zmysel?