problem s installom Adobe Photoshop CS2

Informácie o software, ankety...
4JOKE
Light Star
Light Star

problem s installom Adobe Photoshop CS2

Príspevok od používateľa 4JOKE »

..stiahol som si davnejsie trial verziu A.P. CS2 a installujem ju z CD...
...ma rozdeleny disk na C a D .... na C mam malo miesta, no na D mam dostatok...
...pri instalacii ked mam vybrat kam sa ma adobe installovat tak to dam installovat na D...
...mno potom mi to hodi nasledne tabulku ze na C mam nedostatok miesta a nemoze sa zacat instalacia...zrejme docasne subory sa chcu ulozit do TEMP vo windows...
...neda sa v dakom .inf subore alebo nejak proste okaslat tu instalacku nech tie docasne subory uklada na D ?
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Nemôžeš dočasne (počas inštalácie) presunúť nejaké súbory z C na D?
PS: Aj keď dáš inštaláciou na D nainštaluje sa dosť súborov na C.
4JOKE
Light Star
Light Star

chrono napísal:Nemôžeš dočasne (počas inštalácie) presunúť nejaké súbory z C na D?
PS: Aj keď dáš inštaláciou na D nainštaluje sa dosť súborov na C.
je aj to moznost, aj ked neviem co mam take velke presunut...hm...
...islo mi v podstate o to ze ci sa to da nastavit nech vsetko sa nainstaluje len do D...
chrono
VIP
VIP

V prvom rade daj vyčistiť disk (história prehliadačov môže zaberať aj niekoľko desiatok megabajtov [ak používaš aj Firefox, budeš musieť jeho históriu vymazať ručne v nastaveniach FF]).
Presuň nainštalované programy v "Program Files" (tie ktoré nemusíš mať pri inštalovaní spustené [a také aby počítač fungoval v prípade potreby aj bez nich]).
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no ja som to jednoducho hodil na C, lebo na D-cku mi to neslo
chrono
VIP
VIP

last_knight napísal:no ja som to jednoducho hodil na C, lebo na D-cku mi to neslo
To by bolo najlepšie, ale on má na C málo miesta.
4JOKE
Light Star
Light Star

jj, presne tak, malo miesta... tak som teda nejake programy prehodil a mal som cca 500mb free no po instalacii zostalo cca 250...a to som dal na Decko...
...ako nainstalujem Flash 8 ,tak to uz fakt neviem...

...ff ma nastavene ze si pameta len stranky do 9 dni a historia v IE mi dala mozno ledva 50mb...

...inac naco su subory hiberfil.sys a pagefile.sys na Cecku? zaberaju mi 2,5 GB...

//edit: uz som nato dosiel.... pagefile je na ukladanie procesov aj na disk, prehodil som si to na D: kde mam viac miesta... a hiberfil je zevraj na hibernaciu win, ale ked to nepouzivam da sa to vypnut?
chrono
VIP
VIP

pagefile.sys je swap
do hiberfil.sys sa zase ukladajú dáta, ak dáš počítač uspať (ja som to nikdy neurobil a teda ten súbor nemám)
4JOKE
Light Star
Light Star

chrono napísal:pagefile.sys je swap
do hiberfil.sys sa zase ukladajú dáta, ak dáš počítač uspať (ja som to nikdy neurobil a teda ten súbor nemám)
mozem ten hiberfile teda zmazat?

//edit: uz som to spravil :)
chrono
VIP
VIP

Môžeš :)
4JOKE
Light Star
Light Star

no ked som ten 1 subor zmazal a druhy premiestnil na D, tak som si moc nepomohol... uz mam sice Adobe. P. CS2 nainstalovany a na disku C 2,5GB, no ked som robil s Photoshopom, tak stacilo pouzit cca 10 filtrov a celych 2,5GB bolo zaplnenych lebo Photoshop si vsetko ukladal do temp...

....je to normalne? to ak chcem pouzit viac filtrov a pod. tak to si musim pre Adobe vyhradit pomaly 40GB alebo co???
Napísať odpoveď