Moj prvy fon bol Philips Fisio 120 na 30-tku pausal, to bolo delo

no mal som ho asi dva tyzdne, lebo som zaspal vo vlaku, vzdialenost ktoru som mal prekonat bola len 20 km, no unava bola silnejsia a ked som sa prebudil tak som ho uz nemal. Holt smola a ked som isiel k zeleznicnej policii v Zamkoch na stanici, tak ma jeden stary policajt z*ebal, za co som robil a ze sa tam pojdu pozret do vlaku a ked ho tam najde, tak ze mi na*ebe. Doslovny preklad, toho co sa mi stalo. Vlak vsak medzicasom odisiel a tak ma zobrali ako teroristu c.1 prepojeneho na Al kaidu na centralu k zeleznicnym a dali mi fukat.Este sa ma dva razy opytali ci som nepil, K2O2TI. Tak som sa na to vykaslal. Bol som vtedy o dost mladsi ako dnes a ani hubu som si nevedel otvorit. Dnes by to uz bolo inak. No ale k teme. Dalsi som mal Nokia 8210, to otec nasiel v robote na zeleznici. No do roka odisla baterka. Medzi tym sa otec vratil k svoju zivotnemu povolaniu, a ako sofer nakladaku raz bral niekde v cechach chalana niekde od Brna, sak aspon sa porozpravaju a on mal so sebou nejaky kufrik a bundu. Rozisiel sa s priatelkou tak ze ide trochu pocestovat alebo tak nejak, vytiahol flasu a pil. Kym dosli do prahy, tak mu otec pomohol vystupit no az doma ked upratoval si vsimol,ze je za sedackou padnuty fon. Tak tento bol Nokia 3310 a bol kryt zamalovany zltou farbou este aj take stekance bolo na nej vidiet. lol Sluzil asi pol roka potom display odisiel. Medzitym mi priatelka pozicala, podotykam som chodil do skoly este a nemal som prachy. High end mobile Ericsson T xxx neviem kolko, skratka signal len na otvorenom priestranstve, baterka na pol telefonu a do vacku sa mi nezmestil. Neskor som mal este jeden a potom Sagem, to bolo tak pre 2,5 rokom z Orangu a teraz mam SE w810i a som velice spokojny. Tot vse, trosku som sa rozpisal no ale co uz.