velky problem s flash pamatou mp3jky

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

velky problem s flash pamatou mp3jky

Príspevok od používateľa cORP. »

prosim pomozte mi priatelke som instaloval windows ale nechal som zasunuty prehravac v pc a ked nabehlo instalovanie disku na xpcku tak bolo na vyber dva hdd jeden pevny disk a druhy bol asi prehravac lenze mna to ani nenapadlo ze to moze byt on obe particie som vymazal a spojil do jednej a naformatoval na ntfs . lenze prehravac od vtedy nejde on ide ako radio co v nom je lenze ho nikde neviem naformatovat ako to mam spravit prosim surne to potrebujem .ak neikto vie bude mmu velmi vdacny :cry:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ked formatujes tak ti format dokonci alebo ostane stat donekonecna alebo napise chybu ??
:?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:ked formatujes tak ti format dokonci alebo ostane stat donekonecna alebo napise chybu ??
:?
on uz vo windowse nejde naformatovat pretoze napise ze sa to neda momentalne a pise to na vseetkych pc a ked zapnem prehravac on ide ale ked dam ze m[3 napise ze error . :cry: neviem co s tym
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

INDIGOcorp. napísal:on uz vo windowse nejde naformatovat pretoze napise ze sa to neda momentalne a pise to na vseetkych pc a ked zapnem prehravac on ide ale ked dam ze m[3 napise ze error . :cry: neviem co s tym
tak v tom pripade je uz dead... ak mozes reklamuj... nic ine sa tu neda urobit... :(
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Indigo skus Reflash Firmware .... Reflashom (vacsinou) Formatujes celu pamat ...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ludia moji problem vyrieseny haluzovym sposobom :D dal som prehravac do usb restartol pc nabootoval z win xp cedla a naformatoval ten oddiel znova na fat a zrazu co sa stalo :D prehravac som vo win uz mohol preformatovat na fat 16 a znvoa ide ako pred tym ale dakujem za snahu mozete lock :lock:
Napísať odpoveď