i-cube pekna praca, ale treba tomu potom dodat aj trosku farby dufam ze sa nenahnevas. A mozno trocha sa pohrat so svetlom na tych zltych flaskach inac super
V tom 3D studio Max sa daju robiť celkom pekné halušky. i-cube máš u mňa obdiv. Hneď ten programček sťahujem a idem sa aj ja stým pohrať, aj tak mám týždeň chrípkových prázdnin a doma sa nudím
Edo Shinoda napísal:je to velmi tazke robit w tom 3ds maxe? da sa to nacuit sam ako PS ci ne? porpiapde kde je daky manual alebo co bo to vyzera zaujimawo
Podla mna je to lahke. Jasne ze sa mozes naucit sam, ja som sa to ucil ako 13 rocny, tu mozes vidiet moje vytvory
Tu motorku som spravil po piatich rokoch, vobec som 3ds max odvtedy nevidel a hned jak som ho nainstaloval, za tyzden som spravil tu motorku. Na nete mas kopu totorialov podla ktorych som zacinal aj ja. Napr.
to si sa musel ozaj fest nudit ale inac celkom slusne, miestami sice kostrbate, ale aj tak to vyzera dobre. len taka podotazka.. preco prave modra farba kvetu? .. cerveno oranzova kombinacia by vyzerala urcite uveritelnejsie
KoCi napísal:to si sa musel ozaj fest nudit ale inac celkom slusne, miestami sice kostrbate, ale aj tak to vyzera dobre. len taka podotazka.. preco prave modra farba kvetu? .. cerveno oranzova kombinacia by vyzerala urcite uveritelnejsie
Aj modra je dobra, len ju treba doladit
Nevie niekto nahodov, kde najdem tutos na nieco taketo? http://www.ndesign-studio.com/ ? S Illustratorom ledva robim a nic v takomto style som nenasiel.
Tu motorku som spravil po piatich rokoch, vobec som 3ds max odvtedy nevidel a hned jak som ho nainstaloval, za tyzden som spravil tu motorku. Na nete mas kopu totorialov podla ktorych som zacinal aj ja. Napr.