Čo hovoríte na zmenu v SRo?
-
Cicatrix
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Čo hovoríte na zmenu v SRo?
Pre každého niečo pre všetkých všetko.
29.1. sa uskutošnila velká zmena v Slovenskom Rozhlase má byť pre všetkých a bla bla bla.....ako vnímate túto zmenu?
29.1. sa uskutošnila velká zmena v Slovenskom Rozhlase má byť pre všetkých a bla bla bla.....ako vnímate túto zmenu?
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Jáááj, rozhlasoví barbariafa napísal:cudujem sa ze niekto pocuvam slovensky rozhlas raz som pocul a a staciilo mi no najradsej expres paradne radio
Zaznamenal som, že Rádio Regina hrá akosi modernejšie a keď zrazu som zaslychol známy jingel Radio_FM
Celkovo "zvuk" okruhov Slovenského Rozhlasu znie živšie, nie tak nostalgicky, ako som bol naň zvyknutý (trošku mi to chýba, asi zvyk
Bohužiaľ, nepredpokladám rapídny nárast poslucháčov, lebo dnešní moderní mladí ľudia počúvajú dynamicke rádia "s najnovšími hitmi" a jemne vynovený SRo ich len ťažko osloví
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert
-
last_knight
Light Professional
ja som tiez rad, ze sa trosku brebrali a orientuju sa aj na tych mladsich, len dufam ze Kazika nebudem pocuvat kazdy denkinjeril napísal:Ja som s nou spokojny. Pre Boha, ved tam odznievali zvucky, este z mojich detskych cias! Slovensky rozhlas potreboval uz obnovu. Nie je to uz take babkovske v radio, ako byvalo. Povedal by som, ze uz sa zacina orientovat na tu mladsejsiu generaciu, co celkom schvalujem. ; )
-
Godfather
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Slovensky rozhlas bol dlhu dobu na prvom mieste v pocuvanosti radii. Az radio Expres ho zosadilo z tronu! Co sa tyka tych zvukov ja som na nich davno zvykol, hlavne u babky ked som bol a nevadilo by mi keby tie dzingle tam boli aj dalsich desat rokov boli take melodicke skratka fajn. No zivot je zmena tak uvidime co to priniese....afa napísal:cudujem sa ze niekto pocuvam slovensky rozhlas raz som pocul a a staciilo mi no najradsej expres paradne radio