no a tu je zrejme kamen urazu. Raperi,ti co sa teraz ukazuju v TV tu boli davno predtym ako bol HH in, myslim roky 2002 a menej, takze v tomto tvoja otazka nue je na mieste a Co sa tyka ytch adolescentov tam je to totozne ako s inymi stylmi ktore su v mode, odidu rychlo ako prisliRemfield napísal:to je v podstate jedno..vies islo my o to ci by zostali pri starom alebo by isly s davom....no ale asi viac myslim tych 14 rocnych davacov...
Hip-Hop - všeobecne
preco by som sa mal za to hanbit?vzdy sa budem obliekat a vyzerat tak ako teraz,urcite si nedam narast dlhe vlasy,percing vsade kde sa da a tetovanie na kazdom kusku tela. Pre mna HH nie je moda, je to hudba ktoru pocuvam a budem pocuvat, mna sa jednoznacne paci a neni to kvoli tomu ze to teraz leti.Aldeberan napísal:HipHop je móda. Ako na prelome tisicroci frcal nu-metal, teraz bude par rokov frcat hip-hop a potom zas pride nieco ine, ako sucasny stredoskolaci vyrastu, davam tomu 4 roky
najhorsie je, ze sa budu hanbit ukazat svojim detom fotku ako vo svojom HH obdobi vyzerali
-mam jedno otazku..kedy si prisiel ku HHu?..pred alebo po boome?..iab to chcem vediet...vies aj to je dolzezite...lebo ked si ty 14kari toto povedia je asi 10% pravdepodobnost ze to tak bude....PiDi napísal:preco by som sa mal za to hanbit?vzdy sa budem obliekat a vyzerat tak ako teraz,urcite si nedam narast dlhe vlasy,percing vsade kde sa da a tetovanie na kazdom kusku tela. Pre mna HH nie je moda, je to hudba ktoru pocuvam a budem pocuvat, mna sa jednoznacne paci a neni to kvoli tomu ze to teraz leti.
mam 16 a prisiel som k nemu pred boomom a ja nepocuvam tie slovenske sr*cky ako to ja nazyvam, mne sa paci hlavne americky(West Coast)Remfield napísal:-mam jedno otazku..kedy si prisiel ku HHu?..pred alebo po boome?..iab to chcem vediet...vies aj to je dolzezite...lebo ked si ty 14kari toto povedia je asi 10% pravdepodobnost ze to tak bude....
mnooo takze moj nazor k rapu a inym ********************:
neviem co na tom ti "big raperi" vidia mno ale podla mna tato sracka patri k jadrovemu odpadu hudby.....tiez som zostal pri tychto stylikoch(metal,rock,punk...) hlavne kvoli gitare na ktoru hram a tiez kvoli snu mat raz vlastnu kapelku s Remfieldom(sak Kubes
)
P.S. zozen si konecne tu basu!!!
neviem co na tom ti "big raperi" vidia mno ale podla mna tato sracka patri k jadrovemu odpadu hudby.....tiez som zostal pri tychto stylikoch(metal,rock,punk...) hlavne kvoli gitare na ktoru hram a tiez kvoli snu mat raz vlastnu kapelku s Remfieldom(sak Kubes
P.S. zozen si konecne tu basu!!!
mozno mas pravdu.PiDi napísal:preco by som sa mal za to hanbit?vzdy sa budem obliekat a vyzerat tak ako teraz,urcite si nedam narast dlhe vlasy,percing vsade kde sa da a tetovanie na kazdom kusku tela. Pre mna HH nie je moda, je to hudba ktoru pocuvam a budem pocuvat, mna sa jednoznacne paci a neni to kvoli tomu ze to teraz leti.
ale podla mna nie.
bude to asi takto :
vyrasties, zacnes sa obliekat normalne, pretoze budes v takom prostredi, zamilujes sa, na dedine s 800 byvatelmi si postavis 6 izbový dom, budes mat dve deti a nebudes chciet aby pocuvali pesnicky o zabijani, chudobe, gethach a podobnych blbostiach s ktorymi sa v tej dedine, v ktorej budes byvat, v zivote nestretnu. bude ti pripadat trapne, ze si sa obliekal do nadrozmernych veci, nosil velku capicu s rovnym siltom a klin nohavic si mal spadnuty nad kolenami a nebudes chciet aby to tvoje deti vedeli a pravdepodobne sa to ani niekedy nedozvedia.
teraz to PROSIM neber osobne. neviem o tebe nic, neviem ci to na teba pasuje a priznavam, ze som ta zneuzil ako archeotyp dnesneho "rapera".
16 je strasne malo. Ja som si v 16 myslel ze budem pocuvat KoRn do dochodku a nosit dredy az odkedy mi nevypadaju vlasy a teraz som niekde celkom inde.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Aldeberan: Cisty suhlas...k+
Priority cloveka sa menia priblizne tak kazde 4-5 rokov. Ja som tiez dakedy fical na zbraniach (rap
)potom na Nu-Metale a myslel osm si ze nic lepsie nebude...Neskor som fical na tuningu aut (metal - alternative), drzalo ma to pekne styri roky, no a potom/resp. teraz sa to prevalilo na kamaratov, fajku a JAZZ
V tychto obdobiach som si myslel, ze to tak ostane 4ever, no uz som mudrejsi a viem, ze sa to moze "prevalit" doslova zo dna na den
+ 
Priority cloveka sa menia priblizne tak kazde 4-5 rokov. Ja som tiez dakedy fical na zbraniach (rap
V tychto obdobiach som si myslel, ze to tak ostane 4ever, no uz som mudrejsi a viem, ze sa to moze "prevalit" doslova zo dna na den
+ 
aldeberan: pekne napisane - ja by som mozno povedal este nieco v tom zmysle ze ked si oblubis nejaky styl co prave nieje IN a mas ho rad tak pri nom pretrvas dost dlho.. ak si si ho oblubil len preto ze bol prave IN tak ta omrzi po case ako cele halo okolo neho opadne.. kto mal rad HH predtym ako zaznamenal taky boom tak ho bude mat rad aj nadalej, osobne mam rad rock a metal vyse 5 rokov a za ten cas som si nevsimol, ze by bola nejaka brutalna rockova/metalova vlna - skor sladke popove idoly,disko letne hity abo HH a rap.. takze osobne si myslim,ze ja pri tomto style este par rocikov pretrvam.. a nekydajme na HH, HHeri mozu kydat na metal.. HH za par rokov prejde do uzadia, bude tu zasa nieco ine a vacsina ludi co teraz pocuvaju HH prekonvertuje zasa na novu vlnu alebo proste vyrastu a ako pise aldeberan - usadia sa a ukludnia sa...
aldeberan, jin a Maki paradne ste to vystihli
velka pravda ze clovek vydrzi dlhsie na tom co si nasiel bez toho aby to bolo na poprednych miestach hitparady..lebo ked HHper pocuje HH zo vsetkych stran tak zo zaciatku je rad ale po case ho to omrzi..to je ako s medom-ked si ho das do caju =max 3 lizicky= tak je velmi chutny no ked by si ho jedol lizocou len tak sam o sebe velmi vela pride ti moc prikry a prejes sa ho..toto je iste ze sa stane ale otazne je ZA KOLKO a CO BUDE NASLEDOVAT myslite ze by mohla nastat vlna rocku, punku, metalu..???....ja by som to nechcel..ved si predstavte ze Vy..metlak zaryty takych 5-8rokov kracate po ulici plnej pseudometalistou, odvcera vraviacich a pocuvajuih jedinu pesnicku-tu co vcera poculi z prveho miesta HItparady.....brrrr...az mi zimomraivky behaju po chrbte....toto by som rozhodne nechcel
....keby prislo daco nove alternativne to by bolo zaujimave...
velka pravda ze clovek vydrzi dlhsie na tom co si nasiel bez toho aby to bolo na poprednych miestach hitparady..lebo ked HHper pocuje HH zo vsetkych stran tak zo zaciatku je rad ale po case ho to omrzi..to je ako s medom-ked si ho das do caju =max 3 lizicky= tak je velmi chutny no ked by si ho jedol lizocou len tak sam o sebe velmi vela pride ti moc prikry a prejes sa ho..toto je iste ze sa stane ale otazne je ZA KOLKO a CO BUDE NASLEDOVAT myslite ze by mohla nastat vlna rocku, punku, metalu..???....ja by som to nechcel..ved si predstavte ze Vy..metlak zaryty takych 5-8rokov kracate po ulici plnej pseudometalistou, odvcera vraviacich a pocuvajuih jedinu pesnicku-tu co vcera poculi z prveho miesta HItparady.....brrrr...az mi zimomraivky behaju po chrbte....toto by som rozhodne nechcel
-
rap4um.6x.to
Zablokovaný
-
rap4um.6x.to
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný
-
pinacolada
Guru wannabe
radsej by som videl na ulici metlakov a kludnych punkerov ako vzdynajebanych raperov.cest vynimkamRemfield napísal:aldeberan, jin a Maki paradne ste to vystihli
velka pravda ze clovek vydrzi dlhsie na tom co si nasiel bez toho aby to bolo na poprednych miestach hitparady..lebo ked HHper pocuje HH zo vsetkych stran tak zo zaciatku je rad ale po case ho to omrzi..to je ako s medom-ked si ho das do caju =max 3 lizicky= tak je velmi chutny no ked by si ho jedol lizocou len tak sam o sebe velmi vela pride ti moc prikry a prejes sa ho..toto je iste ze sa stane ale otazne je ZA KOLKO a CO BUDE NASLEDOVAT myslite ze by mohla nastat vlna rocku, punku, metalu..???....ja by som to nechcel..ved si predstavte ze Vy..metlak zaryty takych 5-8rokov kracate po ulici plnej pseudometalistou, odvcera vraviacich a pocuvajuih jedinu pesnicku-tu co vcera poculi z prveho miesta HItparady.....brrrr...az mi zimomraivky behaju po chrbte....toto by som rozhodne nechcel....keby prislo daco nove alternativne to by bolo zaujimave...
-
dudinko
Light Professional
Pouzivanie interpunkcnych znamienok ti asi nic nehovori, ze? Kazdeho hhpera ktoreho poznam, sa oblieka takto... Nehovorim ze je to pravidlo. Ale aj tak nechapem co si chcel tymto postom vyjadrit.dbco napísal: myslis ze takto chodi kazdy hip hoper. to potom kazdy punker by asi mal chodit s metrovym kohutom cervenej farby na hlave