Zaujimava Tema (3 otazky-3 odpovede)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Videli ste film DA VINCI CODE ???

Ano
48
68%
Nie
23
32%

Celkom hlasov: 71

MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zaujimava Tema (3 otazky-3 odpovede)

Príspevok od používateľa MP4-27 »

neviem preco ale dam to sem. Ako ma to napadlo??? mno dopozeral som filmovy MEGAHIT Da Vinci Code (inak dost narocny dej aj na pochopenie teda ak sa dobre rozumiete do dejepisu :D)a tak pri pozerani tohto filmu ma napadla zaujimava tema...v jednej pasazi toho filmu bolo povedane ze "rozum vidi len to co chce"...a vtedy ma to trklo...
kebyze mate tu moznost sa niekoho spytat na 3 otazky na ktore vam urcite odpovie tak ake otazky by ste mu polozili :?:
Zaujimava dilema ze???-3 odpovede ktore by zlozili svet naruby...

ja by som sa spytal tieto :arrow:
1.Vazne existuje nasledovnik Jezisa?,ak hej tak kto je to! (nieco na tom pravdy moze byt)
2.Chcel by som vediet a strasne ma to zaujima ako aj cele ludstvo,ci sme vazne ako zivocisny druh sami v tejto galaxii (podla mna ak nie v tejto tak v inej urcite existuje zivot len je irelevantne o tom rozmyslat kvoli vzdialenostiam medzi galaxiami)

tretia otazka sa hovori ze je vzdycky najdolezitejsia a najtahsia-takze
3.A ta znie:Chcel by som poznat v presne definovanom case presnu polohu kazdej castice vo vesmire (Podla Eistainovej a Newtonovej teorii sa hovori ze "ak poznas presnu polohu kazdej castice vo vesmire v presne definovanom case tak mozes s urcitostou predpovedat buducnost na 100%-to je podla teorie neviem si to predstavit v praxi :D ")

mno a od vas chcem vediet ake by boli vase 3 otazky :!:
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Zaujimava Tema (3 otazky-3 odpovede)

Príspevok od používateľa dair »

MP4-20 napísal:neviem preco ale dam to sem. Ako ma to napadlo??? mno dopozeral som filmovy MEGAHIT Da Vinci Code (inak dost narocny dej aj na pochopenie teda ak sa dobre rozumiete do dejepisu :D)a tak pri pozerani tohto filmu ma napadla zaujimava tema...v jednej pasazi toho filmu bolo povedane ze "rozum vidi len to co chce"...a vtedy ma to trklo...
kebyze mate tu moznost sa niekoho spytat na 3 otazky na ktore vam urcite odpovie tak ake otazky by ste mu polozili :?:
Zaujimava dilema ze???-3 odpovede ktore by zlozili svet naruby...

ja by som sa spytal tieto :arrow:
1.Vazne existuje nasledovnik Jezisa?,ak hej tak kto je to! (nieco na tom pravdy moze byt)
2.Chcel by som vediet a strasne ma to zaujima ako aj cele ludstvo,ci sme vazne ako zivocisny druh sami v tejto galaxii (podla mna ak nie v tejto tak v inej urcite existuje zivot len je irelevantne o tom rozmyslat kvoli vzdialenostiam medzi galaxiami)

3.A ta znie:Chcel by som poznat v presne definovanom case presnu polohu kazdej castice vo vesmire (Podla Eistainovej a Newtonovej teorii sa hovori ze "ak poznas presnu polohu kazdej castice vo vesmire v presne definovanom case tak mozes s urcitostou predpovedat buducnost na 100%-to je podla teorie neviem si to predstavit v praxi :D ")

mno a od vas chcem vediet ake by boli vase 3 otazky :!:
1., viem ale nepoviem
2., ANO
3., chalanko, najdi si dievca :?

fakt dalsia bohovska tema :lol:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

dair

///ved ja som hovoril ze neviem preco to sem davam... :D
a dievca mam neboj...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

MP4-20 napísal: 1.Vazne existuje nasledovnik Jezisa?,ak hej tak kto je to! (nieco na tom pravdy moze byt)
No to zalezi podla viery ... Pozri sa Moslimovia veria, ze Mohamed bol nastupcom Jezisa, ze prave on bol spasitel a Jezis bol prorok. Krestania veria ze Jezis je spasitel sveta, cize ziaden nastupca uz nieje potrebny.

1.Nevyvratitelna odpoved na otazku ci existuhe Boh by podla mna brutalne zmenila cely svet.
2.Odpoved na otazku podstaty bytia
3.Dosiahnutie absolutneho poznania (nieje to sice otazka ale zmenilo by to uplne zivot ludi)
Podla mna by odpovede na tieto tri otazky mohli znamenat aj koniec sveta, pretoze by sme vedeli vsetko a ked vieme vsetko akekolvek dalsie snazenie straca zmysel :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

1. Ano. Zacalo sa tu uz Petrom. "Peter, ty si skala ..."

2. Za danych okolnosti a sucastnom stave naseho ludskeho poznania si myslim, ze sme jedini.

3. To ani tak nie je otazka, ako to chce vysvetlit, ze? Imho, cela vec je v tom, ze presne umiestnenie castice v priestore nebudes nikdy vediet. Ono, cela tato terotia je tak relativna, ze az. Castica sa nachadza v priestore v urcitom case. To znamena, ze ak berieme cas ako dalsiu dimenziu, je v 4D priestore. Vtip je v tom, ze akokolvek sa budes snazit, nikdy ta castica nebude v tom istom priestore, ako pred 0.1^oo biliontinou sekundy, kapisto? Keby si vedel, kde sa nachadza v tom okamziku, ako si to zistil a zaroven si to uvedomil, vedel by si predpovedat jej chovanie na dlhu dobu. To vsak zial nie je mozne, kedze to by uz islo o vestenie. :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Suhlasim s kinjerilom, okrem toho by som to rad doplnil o Heissenbergov princip neurcitosti: v danom okamihu mozme poznat alebo presnu polohu castice, alebo jej presnu hybnost. to, si myslim, vylucuje tvoj treti bod o buducnosti, pretoze ak v danom okamihu budeme vediet presnu polohu castic, nebudeme vediet jej rychlost a teda ani vektor, ktorym sa pohybujeme, teda nemozeme povedat, kde sa za urcitu casovu jendotku bude nachadzat, teda buducnost sa nedozvieme.
a moja dalsia otazka: ak niekto v buducnosti vynajde stroj casu, cestovatelia v case musia byt medzi nami. kto su to? pozname ich?
nike69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nike69 »

1. ze kedy vypadnem z tohto statu do zahranicia?
2. ze kedy tu bude lacnejsi net?
3. ze kedy uz budem mat to auto :D
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

1. ake su vyherne cisla najblizssej sportky !
2. otazka - vysvetli mi podstatu vesmiru (tu by som zarobil pekny cash na prednaskach, vzhladom na to ze je to pre cloveka nepochopitelne :D )
3. tu si necham do zalohy na dalsi jackpot v sportke ked sa tam nazbiera par melonov, no a potom pozyvam hojko.com na mensiu zurku do playboy mansion :lol:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Uz to dolezite tu spomenute tu bolo....Lepsie je niektore veci nevediet ...A to posledne s tou sportkou bolo jedna z veci co by kazdy inteligentny clovek asi spravil.....

No tot :P
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

MP4-20 napísal:1.Vazne existuje nasledovnik Jezisa?,ak hej tak kto je to! (nieco na tom pravdy moze byt)

1: Neexistuje - uz iba preto ze som veriaci a nemienim sa o tom bavit...
2: Podla mna nie, viac v teme o UFO na tomto fore
3:...Inak v poho?? :smt064
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ades napísal:Suhlasim s kinjerilom, okrem toho by som to rad doplnil o Heissenbergov princip neurcitosti: v danom okamihu mozme poznat alebo presnu polohu castice, alebo jej presnu hybnost. to, si myslim, vylucuje tvoj treti bod o buducnosti, pretoze ak v danom okamihu budeme vediet presnu polohu castic, nebudeme vediet jej rychlost a teda ani vektor, ktorym sa pohybujeme, teda nemozeme povedat, kde sa za urcitu casovu jendotku bude nachadzat, teda buducnost sa nedozvieme.
a moja dalsia otazka: ak niekto v buducnosti vynajde stroj casu, cestovatelia v case musia byt medzi nami. kto su to? pozname ich?
to je sice pravda ale to ic vysvetlit Newtonovy a Albertovy... :)
mystique napísal:1. ake su vyherne cisla najblizssej sportky !
2. otazka - vysvetli mi podstatu vesmiru (tu by som zarobil pekny cash na prednaskach, vzhladom na to ze je to pre cloveka nepochopitelne :D )
3. tu si necham do zalohy na dalsi jackpot v sportke ked sa tam nazbiera par melonov, no a potom pozyvam hojko.com na mensiu zurku do playboy mansion :lol:
relativne na vsetkom by si zarobil ak by to bolo dolezite... :wink:

mnoho ludi tu 3 otazku zle pochopilo.....
by som proste chcel poznat buducnost na najblizsich 50 rokov...alebo by som sa spytal ci sa da vobec nejako ovplyvnit alebo zmenit ta buducnost... :?

//kinjeril: Pouzivaj "Uprav"!
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

A ty sa kamo nauc pouzivat magicke tlacitko---Obrázok
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

MP4-20 napísal:dair

///ved ja som hovoril ze neviem preco to sem davam... :D
a dievca mam neboj...
nebojim ale ako pozeram tak sa mi zda ze dost flaka svoju robotu ;) :lol:
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

MP4-20 napísal:3 položené otázky
1. Benedikt XVI.
2. ako druh sme sami... aj keby inde vo vesmíre bol život, vzhľadom na to, že by sa vyvýjal v iných podmienkach nebol by rovnaký ako my - čiže iný živočíšny druh...
3. nestačí vedieť aktuálnu polohu častice v danom čase, treba vedieť správne usúdiť následný pohyb všetkých častíc čím by si vlastne vedel čo bude nasledovať - ale to je len teoreticky, prakticky je to tak, že ľudský mozog na niečo také nie je stavaný...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

noo ja by som to povedal takkkk....
1.) kedze uz uplynulo par rockov kazdy cistokrvny potomok je imho dost velka hlupost,takze nim kludne moze byt aj nejaky "Ďuri od vedľa"
( ak ratame s existenciou J.K )
2.) galaxia je velka ktovie , ja si nemyslim ze "sme sami"
3.) zda sa mi byt tak od veci ze .......
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

1: Pokrvny potomok urcite nie... nasledovnik moze byt sv. Peter, papez...
2: Maybe... ale to sa asi nikdy nedozvieme
3: wtf?

Inac, nechapem naco rozmyslat o takychto veciach... :roll: myslim hlavne 3.
punkerka115
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa punkerka115 »

1. Podla mna ANO, urcite sa rodoknem rozrastal ... 2. uuhm niesme sami vo vesmire .. len nas ludsky mozog si to nedokaze predstavit .. vyuzivame len 2% sojho mozgu .... 3. moja odpoved? ..su to len hypotezy...citala som hawkingovu teoriu, ten clovek je genius, klobuk dole .. ale su to len hypotezy .. a odpovede na tieto otazky b blizkom case nebudeme vediet .. :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

1.co je zmyslom zivota?
2.co bude po smrti?
3.existuje osud?ak hej tak ho samozrejme budem pozadovat vidiet :P
eMPiko
Addict
Addict

Re

Príspevok od používateľa eMPiko »

Moje odpovede
1) Podla mna existuje
2) Podla mna existuju, ked si predstavime, aky je vesmir obrovsky, kolko tu je hviezd, kolko oklo nich musi byt planet, urcite sa vyvinula aspon nejaka primitivna forma zivota.
3) Ja by som osobne takym mozgom (Einstein, ...) radsej neoponoval, urcite sa do toho vyznaju viac ako, ako vsetci tito clenovia fora dokopy

Moje otazky
Zakernost ma napadla
1) Aka je veta, ktorej prva cast je otazka O1, druha cast je odpoved na O1, tretia cast je otazka O2, stvrta cast je odpoved na O2,...
2 a 3 otazka by bolo to iste, keby ma este nieco neskor napadlo :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

1.Aké odpovede maturit v roku ked budem maturovat
2.Aké su odpovede na testy na vysokej skole ktorú si po maturite vyberiem (všetky )
3.A aké sú čisla v športke (viem že to tu už niekto napísal ale mi to nedalo :) )
//myslim ze odpovede tieto tri veci by môj zivot vázne zmenili , aj ked uznavam ze by bola skoda nedozvediet sa mnoho veci o podstate zivota , ale necham sa radsej prekvapit , pretoze by ma mozno odpoved zranila. Tak som radsej vsadil svoje otazky na istotu :P
Napísať odpoveď