koniec romanitky???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

myslíš si, že sa romantika postupom času úplne z našich životov vytráca???

áno
50
39%
nie
45
35%
nepociťujem to / neviem posúdiť
32
25%

Celkom hlasov: 127

maryinka
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

koniec romanitky???

Príspevok od používateľa maryinka »

ahojte.nezdá sa Vám, že dnešná doba je taká inakšia,ako to bývalo voľakedy..sms-ky, telefonáty, emaily, chat..všetko je také umelé a prostredníctvom techniky..vidíme sa cez "zázračné" skrinky, aj keď sme od seba míle vzdialení, počujeme sa..
táto doba nám ponúka všetko, na čo si len spomenieme..
ale nemáte pocit, že sa vytratila ROMANTIKA???
zamilované listy, bozky v "tráve", večera pri sviečkach :) a pod.
..mne to chýba..teda chýba mi to, o čom hovoria moji rodičia, starí rodičia, že aké to bolo voľakedy..
nemyslíte si, že napriek tomu, že nám táto doba dáva veľa, aj nám toho strašne veľaaa berie???
berie nám osobné stretnutia, osobné zblíženia..
čo si o tom myslíte???
zafilozofujte tu troška :)
nike69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nike69 »

nie nechyba mi to ja aj priatelka sme tak romatickyzalozeni ludia teda vzdy sa vieme prekvapit navzajom a take veci ako basne atd dostava odo mna a aj ja od nej...
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

svojim spôsobom aj hej ... ale zavysi od konkretnych osoby/ osôb... ci si tu romantyku vytvaraju ci si ju chcu vytvarat a ci im je to prijemne .... Kazdy si je strojcom svojho štastia.... nič ti nebrani vtom aby si niekomu poslala zaľúbený list, vecerala len pod holým nebom pri svieckach, lezala s partnerom domenko a len tak nic nerobyli.... :)

a inac napr cajovne.... to je podla mna dost "romanticke" skor no intymne miesto... sviecky cajiiik lezis s partnerom na vankusikoch....:)
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

nejde o oto ci sa vytraca ludia si ju musia dopriat-..nieje to o trenede a pravidle ci romantika musi byt:(
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Nieje to pravidlo ale vie to prenadherne skraslit vztah ... si predstav na valentina Najprv kytica z kartickou potom ides na veceru k nemu domov tam plna izba sviecok zamilovana hudba na to idete na strechu baraku resp na nejaku luku dalej od mesta a pozerate na hviezdy potom lubovolna dohra ... (nemusi to byt Sex) ... :oops: to je moja predstava na Valentina Vyrocie alebo podobne zalezitosti
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Ono je pravda, ze ludia sa odosobnuju v tejto dobe viac a viac, ale ako uz bolo povedane, da sa to odobnosovanie obmedzit tym, ze si kazdy zariadi osobny kontakt s druhym, kolko chce a ako casto chce.

Davat za vinu neromantickost tvojho vztahu dobe, je trosku velka hlupost, nemyslis ? :idea:

EDIT: Neni chyba v partnerovi ? Nie ? Je super ? Alebo je to v tebe ? Porozmyslaj...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

neviem to posudit, ale myslim ze je to podmienene mnozstvom faktorov, ako je stres, praca, peniaze, ... a tak teda zalezi na povahe a poddajnosti ludi, ci na romantiku pozabudnu a nahradiu ju niecim inym.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

mozno to tak vyzera, straca sa osobny kontakt no mozno treba vediet ako do chladneho a neosobneho systemu komunikacie cez internet vniest kus citu. Takze si myslim ze romantičo sa len zdanlivo vytraca, treba vediet ako na to.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Cítim sa ako ohrozený druh. :cry: Zatiaľ všetky dievčatá boli zo mňa kompletne mimo, keď som sa pokúsil byť trochu romantický.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

Mr.Henky napísal:Cítim sa ako ohrozený druh. :cry: Zatiaľ všetky dievčatá boli zo mňa kompletne mimo, keď som sa pokúsil byť trochu romantický.
poviem to takto: ohrozeny druh nie si, len ja mam pocit ze zeny prestavaju byt romanticky
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

all

Príspevok od používateľa Lúšťa »

romantika sa nevytraca ale niektori mladi ludia ju neberu za vec ktora patri do vztahu.. no poznam ludi ktori dokazu byt romanticki a je to krasne..kled len tak dostanete ruzu alebo vam napise clovek ktory vas ma rad daku peknu basnicku.. ked pride za vami aj ked mozno ma koli tomu potom problemy... romantika patri do vztahu .. ja ju pocitujem ... je to krasny pocit... a myslim si ze sa vytraca len koli tomu zee niektori mladi si myslia ze to su ch*j**** ... ale niesu .. je to krasne :oops:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Mr.Henky napísal:...
Uuuplne sa stotoznujem brachu...Tiez sa tak citim. No jo - som beznaadejny romantik veriaci v ciste vztahy. Uz osm sa na tom parkrat na tom pekne popalil.
Ci sa romantika vytraca? Myslim ze sama o sebe nie, iba ubuda ludi, ktori ju povazuju za hodnotnu a smerodatnu vo vztahu. Beru ju ako zbytocnost a prezitok... :?
No ked sa najdu dvaja romanticiky zmyslajuci jedinci opacneho pohlavia, tak sa maju krasne
:)
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

jin napísal:No jo - som beznaadejny romantik veriaci v ciste vztahy. Uz osm sa na tom parkrat na tom pekne popalil.
jo ,prdidavam sa k tebe,,, klub beznadejnych romantikov..HH ale fakt je pravda da sa na tom pekne popalit,,,
K teme: koniec romantiky? nic sa nevytraca...vzdy to len z jednej strany ide,,,mozno to jednu stranu prestava "bavit" to opojenie laskou byva vacsinou docasne :? a potom prichadza aj strata tej romantiky,,velmi malo vztahov vydrzi dlho dlho,,,a romantika sa im nikdy nikde nestrati,stale ked su spolu je to ako prvy krat,,,bodaj by bolo takych vztahov co najviac :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

na romantiku sa chodi do kina pozerat...
:D ale ked uz ma byt chlapec romanticky tak to tak musi aj dotycna brat a snazit sa aby aj ona prekvapila toho svojho. bo ked sa len jeden snazi tak ho to potom prestane bavit.
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

hej hej aj mne sa zda ze sa uz vytraca ... ale jedno je iste lahko je o romantike rozpravat, ale tazke je romantiku zrealizovat ... :roll: :roll:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Romantika sa vytráca z Tvojho alebo z Vašich vzťahov(nemyslím úplne z každého), nie z môjho. Skús sa nad tým zamyslieť maryinka, že je to LEN a LEN inviduálna vec každého. Keď budeš chcieť, môžeš mať romantiky koľko len chceš.

Ak to ale ide ťažko, treba sa zamyslieť nad vzťahom nie nad romantikou :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Step256 napísal:hej hej aj mne sa zda ze sa uz vytraca ... ale jedno je iste lahko je o romantike rozpravat, ale tazke je romantiku zrealizovat ... :roll: :roll:
tazke to je ked nie si romanticky typ, ja s tym napriklad problemy naozaj nemam... par kamaratom som aj radil a potom ma chceli na rukach nosit :roll: ale som sa nedal :D
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

uprimnaDUSA : kde som napisal ze ja neviem zrealizovat romantiku? xi ale to je jedno k tvoju prispevku proste ja osobne si myslim ze romantika je o detailoch a o tom ma nikto nepresvedci ..proste vela zavazi len jeden bozk , pohlad, dotyk ...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

kto si ako zariadi zivot, taky ho ma... ked si ho zariadi romanticky, ma ho taky... kazdy je strojcom svojho stastia.
Napísať odpoveď