Romanticky vecer/den/chvilka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

eritrocit napísal:Chcel som vám tu dať jeden stream na internetové rádio na ktorom idú nonstop pesničky romantické + chilloutík. Je to fakt parádička, extrémne pohodové a určite romantické rádio, žiadne kecy, reklamy. Iba hudba, drvivú väčšinu pesničiek poznať nebudete.
No nemôžem súbor s príponou .m3u pripojiť, takže kto chce, nech mi pošle svoj e-mail cez SS, ja vám ten stream pošlem.

Toto rádio počúvam vždy keď sedím pri PC... :)
Inak, je to veľmi vhodné na doplnenie atmosféry romantického večera.
Vypočujete si ho, pochopíte.
moja reč... neviem si predstaviť lepšiu hudbu na pekne chvile s partnerkou ako :
AMBIENT, CHILLOUT, DOWNTEMPO.... proste si pustit stream a pohodka....
inac posli pls ten link
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Na mňa je to tu moc sladké. romantika je pekná vec ale netreba to preháňať, že?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Te-wei napísal:Na mňa je to tu moc sladké. romantika je pekná vec ale netreba to preháňať, že?
no zas preháňať nie, ale zas ja som neni taky romanticky typ ze by som si svoju zienku ohuroval kazdy den ... tak chcem aspon raz za cas a poriadne :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mne sa zasa viac páči taká neplánovaná romantika... ktorá vystane častokrát z danej situácie.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:mne sa zasa viac páči taká neplánovaná romantika... ktorá vystane častokrát z danej situácie.
veď to sú všetky nie? apropo nech sa prizná ten ktorému už niečo vyšlo presne podľa plánov.... vždy treba vedieť improvizovať :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

krupica_dnb: no pokiaľ plánuješ romanticku večeru a sviečky, víno a neviem čo ešte, takto asi moc neplanované nie je, že? Či tomu sa hovorí planované neplanovaný rom.večer (napr.)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:krupica_dnb: no pokiaľ plánuješ romanticku večeru a sviečky, víno a neviem čo ešte, takto asi moc neplanované nie je, že? Či tomu sa hovorí planované neplanovaný rom.večer (napr.)
myslel som to tak že sa netreba úplne spoliehať na plánovanie, lebo to prakticky nikdy nevýde stopro... vtždy si treba nechať priestor keby sa niečo začalo vyvýjať inak a obrátiť to v prospech
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

hovorte si co chcete, najvacsiu vahu romantiky maju slova, sviecky vina, pena vo vani a karate su len krovie. Ak sa jej hlboko do oci pozriete a poviete ze v jej naruci ste ako vlocka na jej dlani ktora sa hned roztopi... (rychla improvizacia). Zas nie je dobre sa to drvit naspamat, najlepsie sa s tym narodit :D

edit: sorry, nevsimol som si aku staru temu ozivujem.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Som len rád že tá téma sa oživila :wink:
Takže môžte pokračovať aj ďalší :)
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

:)

Príspevok od používateľa Lúšťa »

SUPER TEMA
no podla mna ty poznas svoje dieva najlepsie..a sam by si mal usudit co ma rada ci veceru pri svieckach.. ci ma rada zabavu .. niektore baby su take ktore miluju klud a len vecere pri svieckach niektore sa idu najradsej zo svojim partnerom niekam poriadne zabavit ale s tym ze im napriklad prinesie ruzu.. niektore maju rady prechadzku ked snezi.niektore to nemaju radi.. niektore su stastne ked im do snehu vydupes srdce do ktoreho poukladas sviecky... a nejaka fajna hudba .. je to rozdielne .. skus napisat ake tvoje dievca povahovo je a tak .. :wink:
whito
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: :)

Príspevok od používateľa whito »

Lúšťa napísal:SUPER TEMA
no podla mna ty poznas svoje dieva najlepsie..a sam by si mal usudit co ma rada ci veceru pri svieckach.. ci ma rada zabavu .. niektore baby su take ktore miluju klud a len vecere pri svieckach niektore sa idu najradsej zo svojim partnerom niekam poriadne zabavit ale s tym ze im napriklad prinesie ruzu.. niektore maju rady prechadzku ked snezi.niektore to nemaju radi.. niektore su stastne ked im do snehu vydupes srdce do ktoreho poukladas sviecky... a nejaka fajna hudba .. je to rozdielne .. skus napisat ake tvoje dievca povahovo je a tak .. :wink:
jasne, ze dievcata niesu vsetky rovnake, to by bola nuda! :roll: :D
ale si myslim, ze vsetko, co robite pre svoju partnerku, je z lasky...takze aj keby sa Vam vecer nepodaril presne, ako ste si to naplanovali, tak uuurcite Vas nezjazdi, ale povie, ze jej bolo s Vami dobre (to plati, ked sa lubite obaja navzajom)...ja s romantikou nemam problem...ja vzdy vymyslim na mieste (proste improvizujem a je to podla mna OK) :wink: :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Romantika je istym sposobom aj ked ste s holkou vonku, zrazu sa zacne strasne liat, tak behate po meste aby ste sa dakam skryli, samozrejme ako na potvoru nikde nic neni( a toto myslim vazne, v blizkom okoli, tak blizkom ze stihnete dobehnut aby ste nezmokli nic nebolo :) ), tak sa zastavite, uvedomite si, ze ste tak zmokli, ze to je uz jedno...a tak stojite uprostred parku, ona zabky v ruke, vam cvachce v botach..tak sa na seba pozriete, pobozkate a citite sa najstastnejsi na svete :) .

To je romantika aspon pre mna a vzdy na to rad spominam, aj ked uz iba spominam ale nevadi.
wwannessa
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa wwannessa »

..take tancovanie, obimanie a boskavanie v dazdi ma svoje jedinecne caro..je to neplanovana romantika, len vy dvaja a dany okamih..take mile romanticke necakane prekvapenie pre oboch :smt057

a jediny problem je, ze to proste nenaplanujes..iba ze by si mal velmi presnu predpoved pocasia :P
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

A čím menej to plánuješ, tým je to krajšie :)
conechito
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa conechito »

musim s tebou lel a len suhlasit :smt050
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja som ten najkrajší romantický večer plánoval asi 3-4 dni, behal a vybavoval okolo toho kopu vecí.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Romantika v mojom podaní :)
Ak je škaredé počasie alebo zima, tak nejaká útulná reštaurácia s milou obsluhou, dobrou hudbou a výborným jedlom, jedna sviečočka, cez okno sledujete ako vonku hrmí, sneží, fúka vietor a vám je v teplučku strašne dobre. V lete zase posedenie na terase, pozorovanie západu slnka...
A v lete milujem dážď, jednoducho utekanie v daždi, držanie sa za ruky...., prípadne v krajšom počasí taká prechádzka na poli, keď sa vám okolo nôh obtierajú trávové steblá, vo vlasoch pofukuje vetrík, všade kľud a pokoj, jemne hreje slniečko.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

bolek napísal:Romantika v mojom podaní :)
Ak je škaredé počasie alebo zima, tak nejaká útulná reštaurácia s milou obsluhou, dobrou hudbou a výborným jedlom, jedna sviečočka, cez okno sledujete ako vonku hrmí, sneží, fúka vietor a vám je v teplučku strašne dobre. V lete zase posedenie na terase, pozorovanie západu slnka...
A v lete milujem dážď, jednoducho utekanie v daždi, držanie sa za ruky...., prípadne v krajšom počasí taká prechádzka na poli, keď sa vám okolo nôh obtierajú trávové steblá, vo vlasoch pofukuje vetrík, všade kľud a pokoj, jemne hreje slniečko.
no ako tak citam :D ja som skromny .mne by stacila necela 1/4 s toho co je tu napisane..uplne...podstatna je ta osoba ;)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

holek: tal to by si bola asi tiež paf s tej večere čo som pripravil ja pre svoju vtedy ešte holku... neviem či som už písal o tomaký večer som jej pripravil. Chcel som pre ňu pripraviť vereč na ktorý nikdy v živote nezabudne a podarilo sa. zaručene nikdy nezabudne, ten večer ostane v jej hlave do konca života a ja tiež. ja žiadnej babe ktorú som miloval a s ktorou som bol, nedam zabudnúť že so mnou bola.

midnight_man: skromnosť je pekná vlastnosť, ale prečo byť skromný ak pre niekoho chcem niečo pripraviť, zažitok, krasny večer.

Ble... romantické pisaničko, to neni nič pre mňá..
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

hmm,,isto,najdolezitejsie su slova,, kazda zena potrebuje vediet len dve veci: 1, ze je milovana
2, ze je jedina
ak jej to spravne podate a nadavkujete,tak bude lietat v siedmom nebi :wink:
Napísať odpoveď