Super modelky (TV JOJ)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Radi sledujete a akceptujete show Super modelky?

Istotne niesom proti, takato show neplnoletych ma nezaraza, ano sledujem
9
26%
Som proti, takato show neplnoletych ma zaraza
17
49%
Iny nazor (vid. nizsie prispevok)
9
26%

Celkom hlasov: 35

IQpalenka
Light Professional
Light Professional

Super modelky (TV JOJ)

Príspevok od používateľa IQpalenka »

http://www.bleskovky.sk/cl/100101/14046 ... otit-nahe-

Ja si osobne myslim ze show typu Super modelky je nespravnou volbou pre dnesnu mladez a to uz vobec nie pre uchadzacky v tejto show.
Štyri neplnoleté krásky bez zaváhania prijali ponuku na fotenie šteklivých snímok pre prestížny pánsky magazín Playboy, pričom sa majú vyzliecť donaha!
Je zaujimave ze rodicia im taketo rozhodnutia dovolili a cest tomu otcovi co svoju dceru z tejto show Super modelky stiahol (dobre spravil).

Zaujima ma co si myslite bude fajn ak svoje rozhodnutie v ankete zahlasujete a aj odovodnite.

:)
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

To, ze to oni prijali ma nezaraza, su este sproste a neskusene, ale rad by som vedel, co na to ich rodicia? Nechaju svoje deti "napredovat" v kariere, aj ked ich bude kde aky "manazer" ... Ach jaj, skoda reci.
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Zrejme to ma malu sledovanost, musi sa tato "show" nejako viac medializovat.. nahe tam urcite nebudu to by bolo aj protizakonne (aspon si myslim)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Dalsia bulvarna blbost. Nebudem sledovat, tak ako tie ostatne nezmysly, co v TV dennodenne bezia :roll:
IQpalenka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa IQpalenka »

uz ide len o ten princip ze z deti robia modelky, uz si fakt pripadam ako v Amerike :twisted: aj ked sa snazia vsetkym moznym zakryt svoje intimne partie tela vzdy je to to iste, je jedno ci sa predvadzaju v plavkach alebo bez nich :? este dobre ze mame vsade okolo nas aj babenky ktore by sa istotne na to nedali a su o dost krajsie a rozumnejsie. Asi pred mesiacom som videl na nemcoch tiez tu sutaz super modelky ako to chodi teraz. Pozrel som si jednu celu cast ze o com to vlastne je, sli skoro rano autobusom do tovarne a v kabinkach sa prezliekali kamery natacali co len mohli a potom sa tam predvadzali robotnici slintali a nakonec polka z nich revala ze chceli sa inac predviest proste :roll: O M G
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

A keď vidím ten slepačí mozog ich tútorky Simony Krainovej :roll:
Ako sa niečo takéto môže dostať na obrazovky. Keby tie mladé pipiny aspoň trochu vyzerali, ale jedna "krajšia" ako druhá, miss plochá dráha.
Saša Jány samozrejme vytvára tú správnu atmosféru, spolu aj s tým jemne pigmentovaným choreografom, len mi tam chýba Paviel Rochnyak a dielo Jojky by bolo kompletné.
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

take vesiaky na saty :? a este ked tej vychudnutej povedali ze ma este zhodit kilo dve ma skoro slahlo
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

barbie napísal:take vesiaky na saty :? a este ked tej vychudnutej povedali ze ma este zhodit kilo dve ma skoro slahlo
No celkovo ten fitness trener tam perlil. Polke tym anorektickym detom zadeli, ze maju este schudnut ...

Pozeral som to obcasne na Nemcoch a tam si aspon vybrali normalne holky. Ale u nas to trochu prepiskli.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

banda slecien ktore su blbucke a cu sa zviditelnit fakt sa cudujem rodicom co ich tam daly ja by som to dal minimalne ukoncenu strednu skolu ako podmienku ale je fakt ze robit modelku z 19 je blbost vecina bab s tym zacina v 14 , aj tak to skonci ako dievca za milion chvilku ju budutlacit a pak ju zrusia lebo sice vyhrala sutaz ale nemaju onu zaujem lebo modelku robia typci ktori si najimaju a nie TV no jedinu vyhodu co to ma ze 16rocny chalani maju nadcim slintat :-D
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

neplnolete, idu fotit do playboya zadarmo a rodicia su spokojni :aasmile29: to je ina haluz, som uz pocul o tom, ze modelky su tupe, ale nie, ze to maju v rodine :aasmile27:
majaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majaa »

fuuuha, no dost ma to prekvapilo, ked som si precitala ten clanok. Ale tak na druhej strane je to ich vec a asi sa chcu silou mocou zviditelnit. No rozumna baba by sa takto nezhodila si myslim. No nechapem tomu, ze s tym rodicia suhlasia...
Knock
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Knock »

Uz ked zacali Vyvoleny, tak ma obracalo pred telkou. Ked prisli Mojsejovci, tak som radsej ani tu bednu nezapinal, potom prislo repete :smt096, este ze to skorej ukoncili a odvtedy, ked vidim reklamu na nejaky "unikatny projekt" ala reality show, tak bezim radsej na pivo a nepohnem sa kym to neskonci. :) Vela mag.rin mi v tom este chyba, ale uz si fakticky vsetko nepamatam.
K teme: Nech sa daju nafotit, je to ich vec, ale podla mna su to ku.vy.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

som asi jeden z tych staromodnych ludi ktory si pri slove modelka predstavi zenu s dlhymi nohami ktora sa vlaci po mole a meni saty kazdych pat minut... rozhodne som proti tomu aby v nejakej sutazi robili z mladych naivnych dievcatok kur*y a ony aby im boli este vdacne :roll:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Vesper napísal:som asi jeden z tych staromodnych ludi ktory si pri slove modelka predstavi zenu s dlhymi nohami ktora sa vlaci po mole a meni saty kazdych pat minut... rozhodne som proti tomu aby v nejakej sutazi robili z mladych naivnych dievcatok kur*y a ony aby im boli este vdacne :roll:
Bohuzial to je ale nova modelingova moda. Hlavne teda na slovensku sa to v poslednej dobe velmi rozmohlo. Modely su nezletile dievcata, ktore su ako tak upravene, aby vyzeralo aspon na 18. Povacsine maju v takom veku urcite velmi jemnu plet a tvar bez akychkolvek chybyciek atd .. Nemozem povedat ale, ze to je nieco co by som vedel ocenit a s cim suhlasim.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

jaaaaaaaj, ja byt nimy tak by som z toho neake prachy vyštavil :D kebyže to robia pre peniaze tak by boli mudrejšie, dat odfotit aby potom magazin na tom zarabal je hlupost. O roky budu si hovorit ake boli blbe :roll:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Famine napísal:jaaaaaaaj, ja byt nimy tak by som z toho neake prachy vyštavil :D kebyže to robia pre peniaze tak by boli mudrejšie, dat odfotit aby potom magazin na tom zarabal je hlupost. O roky budu si hovorit ake boli blbe :roll:
jasne ale teraz si povedia ze cenne skusenosti :wink:
ale za skusenosti si chlieb nekupia :) co uz blbe su a ked im to dojde tak uz o ne nebude zaujem :P
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Vesper napísal:jasne ale teraz si povedia ze cenne skusenosti :wink:
ale za skusenosti si chlieb nekupia :) co uz blbe su a ked im to dojde tak uz o ne nebude zaujem :P
aj sa cudujem že rodičia suhlasia s tym že nič nedostanu :roll:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Famine napísal:aj sa cudujem že rodičia suhlasia s tym že nič nedostanu :roll:
presne, ved uz ked predavam svoje decko tak nech z toho aj nieco mam
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

podla mna je to pod uroven, 15-16 rocne decka ukazovat homelesakom a vekslakom na hlavnej stanici v pradle "like bordel" a prezentovat to ako umenie...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Mne celá tá "show" pripadá dosť zlá. Produkcia si neuvedomuje, aký dáva dnešným mladým babám obraz o svete. Na jednej strane mi príde celkom zaujímavý nápad ukázať dievčatám, čo si myslia, že so svojimi 50kg a milým kukučom urobia dieru vo svete, že modeling je v skutočnosti dosť tvrdá práca. Na strane druhej si však viem živo predstaviť tie 14-15 ročné deti pred TV, ako sa stanú posadnutými svojou postavou a výzorom. Už čakám, kedy Nový Čas príde so správou, že sa v nejakej Hornej Dolnej 14 ročné dievča po zhliadnutí tejto "show" uhladovalo k smrti... :?
Napísať odpoveď