Tangá

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Tangá alebo Nohavičky?

Tangá
244
59%
Nohavičky
84
20%
Naostro : )
89
21%

Celkom hlasov: 417

brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

dawo napísal:cierne??? fuj, cierne su dobre len na opalenej cajke... biela koza a cierne tanga su dost deprimujuce.. :roll:
jezis sak ne tanga.. pisem ze tanga sa mi nepacia.. ale klasicke gatke :D
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

skenner napísal:jezis sak ne tanga.. pisem ze tanga sa mi nepacia.. ale klasicke gatke :D
jaaj,... no ale to je jedno pointa je v tom istom :!:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

ja tanga nemam rada.. blee.. heh.. ale take chutnucke pekne nohavicky.. su fajne.. :D
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maryinka »

no, do včera som bola aj ja ešte za tangá..ale po prečítaní si jedného článku v Slovenke som zmenila názor..písali tam, ako dnešná móda ohrozuje ľudské životy..také tangá..ja viem, že je to nechutné,ale napíšem to..že tá šnúrka z tangáčov sa presúva zo zadnej časti tela do prednej, tým sa prenášajú baktérie zo zadku do predku..a môžu spôsobiť nielen infekcie, huby a kvasinky, ale aj neplodnosť ženy :!:

napr. aj také bedrové nohavice, ktorých sú plné obchody a dnes už ani normálne rifle tak ľahko nezoženiete , tak tie zase počas zimy spôsobujú cisty na ladvinách a vaječníkoch, lebo nechránia ani kríže, ani bruško..a ešte keď to holka skombinuje s krátkym tričkom..chuderka..raz to horko oľutuje..nebude mať deti a potom si bude búchať hlavu o stenu, že prečo???

..proste výplody tejto doby sú veľmi škodlivé na zdravie dnešnej mládeže :!: :!: :!:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

to ano, nic netreba prehanat, tie baby v kratkych bundickach a holymi krizmi... dlhsi kabat je dobre riesenie, nech mi nikto nehovori, ze moderne kabaty nie su sexy... cim menej chalan vidi a cim viac si musi predstavovat, tym pre babu lepsie.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

maryinka napísal:tá šnúrka z tangáčov sa presúva zo zadnej časti tela do prednej, tým sa prenášajú baktérie zo zadku do predku..a môžu spôsobiť nielen infekcie, huby a kvasinky, ale aj neplodnosť ženy :!:
To je hlupost .. bakterie sa zo zadku prenasaju do vaginy aj bez tangacov a okrem toho prostredie vaginy je "kysle" a to zabranuje existencii a mnozeniu fekalnych bakterii (DISCOVERY RULEZZZ") :wink:

//uprimnaDUSA: a co som ja HDD? :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

dawo napísal:To je hlupost .. bakterie sa zo zadku prenasaju do vaginy aj bez tangacov a okrem toho prostredie vaginy je "kysle" a to zabranuje existencii a mnozeniu fekalnych bakterii (DISCOVERY RULEZZZ") :wink:
romanticky povedane... ale je to tak (ale tusim SPECTRUM RULEZ NIE?)
SamanthaMM
Light Expert
Light Expert

Re: Tangá

Príspevok od používateľa SamanthaMM »

tangáče sú humus, páni - ak sa o tom chcete presvedčiť, tak si ich jednoducho oblečte a vydržte v nich 24 hodín - a potom zistíte, že čo je sexy pre váš pohľad, je úplne nepohodlné a nepríjemné pre dievča :/
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

SamanthaMM napísal:tangáče sú humus, páni - ak sa o tom chcete presvedčiť, tak si ich jednoducho oblečte a vydržte v nich 24 hodín - a potom zistíte, že čo je sexy pre váš pohľad, je úplne nepohodlné a nepríjemné pre dievča :/
nesúhlasím že sú nepohodlné pre dievča.... je to individuálne... ale súhlasím s tým humusom v takom zmysle že nejeden ženský lekár ti povie, že tango nohavičky najčastejšie spôsobujú "ženské problémy" pretože "vďaka " tej šnúrke sa prenášajú baktérie ....
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

kafiatko napísal: nesúhlasím že sú nepohodlné pre dievča.... je to individuálne... ale súhlasím s tým humusom v takom zmysle že nejeden ženský lekár ti povie, že tango nohavičky najčastejšie spôsobujú "ženské problémy" pretože "vďaka " tej šnúrke sa prenášajú baktérie ....
Bah, koho zaujíma nejaký ženský lekár?! Zapni si Discovery + Spectrum...
SamanthaMM
Light Expert
Light Expert

koho zaujíma ženský lekár? akože sorry, ale ja vždy dám viacej na slová mojej gynekologičky ako na niečo, čo povedal niekto v telke... alebo nejaký drbnutý chlap, no jasné
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tangá

Príspevok od používateľa Shark NX »

^^
//obrazky vkladaj do prilohy

Anyway, tanga nie su to naj :) Pekne cipkovane pradlo je krajsie :)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Ja tangáče nemusím... Klasické alebo bedrové sa mi páčia oveľa viac - ak už chcem vidieť, čo je pod nimi, tak predsa pôjdu dole, nie? :)
Have.Fun
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Have.Fun »

súhlasím s whisperom, tangáče sa mi nepáčia nejak extra... za to také bedrové nohavičky ma vedia dobre rozpáliť :oops: samozrejme záleží aj na postave danej dievčiny
Prílohy
niečo takéto
niečo takéto
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Re:

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

audiotrack napísal:ak má baba dobrú postavu a dobrý zadok, tak je jedno aké nohavičky má...
asi tak, a aj je jedno ci ich vobec ma :D
inak skorej nejake cipkovane bedrove, ale proti tangam nemam nic :)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

v pohodlnosti vyhrávajú tieto ....
Prílohy
panties.jpg
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

...a okrem iného vyhrávajú aj v pomere elegancia/zmyselnosť.
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Urcite su pohodlnne, ale priznajme si ved kazda zena chce byt pekna a chce sa pacit. Su oblecenia pod ktore nic ine ako tango nohavicky nezapadne ako napriklad rozne priliehave saty, sukne, leginy, biele nohavice, kratasky ale aj obtiahnute rifle. Ja uz som si davno na tanga zvykla, ale v domacnosti alebo pri sporte ich nikdy nenosim, v zime ich kvoli krizom trochu obmedzujem. Co ma dokaze iritovat,tak to je pekna postava v leginach alebo bielych presvitajucich nohaviciach a pod tym sviky normalnych nohaviciek.

To co hovori gynekolog je moznoze pravda ale hovoria aj o tom, ze sa nemame holit. To si neviem predstavit a asi nikto z nas. O fajceni alebo o alkohole tiez hovoria ako skodlivom a ludia to ignoruju.
SamanthaMM
Light Expert
Light Expert

nie je pravda, že tangá sa musia dávať pod priliehavé oblečenie... na to sú bezšvové nohavičky... sú síce ohavné a vyzerajú ako z Denníka Bridget Jonesovej, ale vôbec ich nevidno pod odevom - ani čiarku ... a ešte aj zoštíhľujú :D niektoré
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

rovno zalozte temu bombardaky :D ala anna zo zeleneho domu
Napísať odpoveď