Tak ja mam potom fest dobre šťastie na tých 5%eritrocit napísal:Lenže nie je to tak ako opisujú nefajčiari. 90% z nás je ohľaduplná len tých zvyšných 5%/niekomu nejde matika
/ nám robí zlé meno.
Zakaz fajcenia v celej EU ?
-
Martin44
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Uplny zakaz fajcenia je nezrealizovatelny.....cize zbytocne sa tu vzrusujete....
Ked tak zakazu to maximalne v podnikoch a podobne.....
Inak neviem ale mam pocit ze poslednou dobou ide toto forko s temami velmo velmo dole....ludia zacinaju rozoberat veci co by normalni ludia nerozoberali....urcite nie na forku....zachvilku sa budeme jeden druheho pytat : co robit ked mam teplotu...
Ked tak zakazu to maximalne v podnikoch a podobne.....
Inak neviem ale mam pocit ze poslednou dobou ide toto forko s temami velmo velmo dole....ludia zacinaju rozoberat veci co by normalni ludia nerozoberali....urcite nie na forku....zachvilku sa budeme jeden druheho pytat : co robit ked mam teplotu...
Keď Ti mám pravdu povedať , minule som chcel založiť tému - čo keď nebudú nové témy ?Martin44 napísal:Inak neviem ale mam pocit ze poslednou dobou ide toto forko s temami velmo velmo dole....ludia zacinaju rozoberat veci co by normalni ludia nerozoberali....urcite nie na forku....zachvilku sa budeme jeden druheho pytat : co robit ked mam teplotu...
Fakt mám pocit, že sa k tomu nenávratne blížime a bude to prekvapivé a šokujúce zároveň
-
dair
Guru wannabe
ludia (fajciari) co tu kecaju o OBMEDZOVANI PRAV A SLOBOD nech sa zamyslia lebo tym, ze fajcia na zastavke, v baroch atd proste volnych priestranstvach, svojim konanim denno-denne OBMEDZUJU INYCH LUDI (nefajciarov). Ak si chcete znicit zdravie tak ho nenicte druhym takze takato iniciativa prichadza len vhod.
ROZHODNE SOM 100% ZA TO ABY SA TO ZAKAZALO
Doma si to stielajte aj do zil a vobec, robte si co chcete ale v momente ak to niekoho obmedzuje tak by som odporucal sh*t the f*ck up
je pekne ze tu vela ludi pise ze oni sa snazia nefajcit pri nefajciaroch ale je vela ludi co druhych UPLNE ignoruje takze tu sa uplatnuje KOLEKTIVNA VINA...
fakt som zvedavy aky argument mi tu ludia hodite do tvare?
ROZHODNE SOM 100% ZA TO ABY SA TO ZAKAZALO
Doma si to stielajte aj do zil a vobec, robte si co chcete ale v momente ak to niekoho obmedzuje tak by som odporucal sh*t the f*ck up
je pekne ze tu vela ludi pise ze oni sa snazia nefajcit pri nefajciaroch ale je vela ludi co druhych UPLNE ignoruje takze tu sa uplatnuje KOLEKTIVNA VINA...
na zastavkach sa nesmie fajcit ak tam niekto fajci tak proste zavolaj policiu ...dair napísal:ludia (fajciari) co tu kecaju o OBMEDZOVANI PRAV A SLOBOD nech sa zamyslia lebo tym, ze fajcia na zastavke, v baroch atd proste volnych priestranstvach, svojim konanim denno-denne OBMEDZUJU INYCH LUDI (nefajciarov). Ak si chcete znicit zdravie tak ho nenicte druhym takze takato iniciativa prichadza len vhod.
ROZHODNE SOM 100% ZA TO ABY SA TO ZAKAZALO![]()
Doma si to stielajte aj do zil a vobec, robte si co chcete ale v momente ak to niekoho obmedzuje tak by som odporucal sh*t the f*ck up![]()
![]()
je pekne ze tu vela ludi pise ze oni sa snazia nefajcit pri nefajciaroch ale je vela ludi co druhych UPLNE ignoruje takze tu sa uplatnuje KOLEKTIVNA VINA...![]()
![]()
v baroch, ak tam nie je napisane ze sa tam fajcit nesmie tak si chod ty sadnut do nejakeho nefajciarskeho baru or chod do nefajciarskej zony ...
na volnom priesrtanstve to ani nemozes pomaly citit ak nesi od cloveka co fajcit vzdialeny menej ako meter.
-
Andi_Cibula
Addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... no som sice fajciar, ale som za ..ale iba ak to bude osetrene tak aby na kazdom verejnom mieste ( myslim takom kde si pri ostatnych ludoch bolo vyhradene aj miesto pre fajciarov, ktore by bolo nejako oddelene od miesta pre nefajciarov ... a na niektorych miestach, kde sa takato uprava spravit neda ( napr. nejaka mala krcma, taky ten pajzel kde su dva stoly) ... tak by sa to spravilo podla vacsiny navstevnikov, alebo charakteru miesta, takze by bolo jednoducho nefajciarskje, alebo jasne oznacene, ze sa tam fajci a preto ked chcu ( nie potrebuju ! ) nefajciari toto miesto vyuzit tak musia strpet to ze sa tam fajci ! ...
samozrejmä ze napr v parku by bolo riesenie irelevantne ..ale myslim skor v interieroch ,na staniciach, zastavkach v restauraciach a podobne by taketo rozdelenie a vyhradene priestory mohli byt ! .. ale nech Eu potom aj sponzoruje vacsou castou aj vykonanie tychto uprav ! ... a mohlo by sa to kontrolovat, ako sa take upravy robia .. lebo mna ako nefajciara by tiez sralo, kebyze musim v restike do nefajciarskej casti prejst cez fajciarsku ...
samozrejmä ze napr v parku by bolo riesenie irelevantne ..ale myslim skor v interieroch ,na staniciach, zastavkach v restauraciach a podobne by taketo rozdelenie a vyhradene priestory mohli byt ! .. ale nech Eu potom aj sponzoruje vacsou castou aj vykonanie tychto uprav ! ... a mohlo by sa to kontrolovat, ako sa take upravy robia .. lebo mna ako nefajciara by tiez sralo, kebyze musim v restike do nefajciarskej casti prejst cez fajciarsku ...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ale stale sa zamyslam nad tym aku logiku ma pchat dotacie pestovatelom tabaku(co sa tyka polnohosp. maju asi najvyssie) a na druhej strane proti tomu bojovat. ved nech usetria na dotaciach a daju to na prevenciu. dalej by sa tiez mohla sprisnit kontrola kvality toho "tabaku" co sa do toho dava lebo urcite sa tam pcha kadejake svinstvo. toto je take typicke europske riesenie. ale stale lepsie nez nic.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nooo lebo by bolo nespravodlive dotovat inych farmarov a tych tabakovych nie .. predsa len su to pestovatelia ako ostatni, tak preco by mali byt v nevyhode ..no a dotacie sa v podstate odvijaju od toho aku cast zisku musi pestovatel ( resp. ked to ide ku konecnemu vyrobvku , kedze to vsetko primo suvisi ) odviest statu ... preto dostane farmar co pestuje tabak viac cash ako ten co pestuje zemiaky ...zelovoc napísal:ale stale sa zamyslam nad tym aku logiku ma pchat dotacie pestovatelom tabaku(co sa tyka polnohosp. maju asi najvyssie) a na druhej strane proti tomu bojovat. ved nech usetria na dotaciach a daju to na prevenciu. dalej by sa tiez mohla sprisnit kontrola kvality toho "tabaku" co sa do toho dava lebo urcite sa tam pcha kadejake svinstvo. toto je take typicke europske riesenie. ale stale lepsie nez nic.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... prepac slecna ale na ulici je to nezmyselne .. na zastavke okej ,ale na ulici by sa mohlo fajcit tam to nikomu neskodi ... a to ze to vadi, tak to by sa nemali ani vyrazne vone parfemov pouzivat .. lebo to moze niekomu tiez vadit .. ale pokial to neskodi, tak neni o com ...barbie napísal:som za aby sa to zakazalo nech si kazdy fajci doma ak chce , zboznujem ked prejdem porpi niekom na ulici a taky kudol dymu fuuuj
-
barbie
Light Star
lenze to skodi to je v tom vsade pustaju hlasky ze kolo nefajciarov rocne zabije rakovina pluc kvoli tym fajciarom kt. fajcia na ulici , v baroch atd . nechcem skoncit ako jedna z nichnordkapp_pb napísal:... prepac slecna ale na ulici je to nezmyselne .. na zastavke okej ,ale na ulici by sa mohlo fajcit tam to nikomu neskodi ... a to ze to vadi, tak to by sa nemali ani vyrazne vone parfemov pouzivat .. lebo to moze niekomu tiez vadit .. ale pokial to neskodi, tak neni o com ...
pocuj moja tie cisla ze rocne zomrie 79 000 europanov su strasne nadhodnotene ....barbie napísal:lenze to skodi to je v tom vsade pustaju hlasky ze kolo nefajciarov rocne zabije rakovina pluc kvoli tym fajciarom kt. fajcia na ulici , v baroch atd . nechcem skoncit ako jedna z nich
to by som sa na tvojom mieste skor bal exhalatov z aut a fabrik tie ta zabiju skor ako cigarety ...
-
last_knight
Light Professional
Pokús sa v zákone definovať, čo je to výrazna vôňa parfému. Ja by som bol len za. Ale zasa na druhej strane lepšie v preplnenej električke čuchať pitralon ako paže prepotených cestujúcich. Obzvlášť, keď sa držia hore.nordkapp_pb napísal:... prepac slecna ale na ulici je to nezmyselne .. na zastavke okej ,ale na ulici by sa mohlo fajcit tam to nikomu neskodi ... a to ze to vadi, tak to by sa nemali ani vyrazne vone parfemov pouzivat .. lebo to moze niekomu tiez vadit .. ale pokial to neskodi, tak neni o com ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
BOZE ! FRIKSO to nemozes myslet vazne ? .. to som myslel z prdele, ze by to mohli teda zakazat, lebo podla mojho nazoru zakazovat fajcenie pri chodzi na chodniku by bola fakt kravina ..Frikso napísal:Pokús sa v zákone definovať, čo je to výrazna vôňa parfému. Ja by som bol len za. Ale zasa na druhej strane lepšie v preplnenej električke čuchať pitralon ako paže prepotených cestujúcich. Obzvlášť, keď sa držia hore.