Práve toto robím odpinkávam ju aj som jej povedal že to je ste len puberta a nech sa uukludnimidnight_man napísal:tvoja spoluziacka nema ani sajnu co chce myslim ze je nas tu vela ktory mali alebo maju taketo spoluziacky,,HH ,,ja byt tebou vykaslem sa na nu,,,daj jej najavo "nemam zajem" nech sa schladi!!!!!!!
Je to naozaj tým vekom?
Re: all
-
midnight_man
Guru
all
Vek urcite zohrava svoju ulohu,,JE to jasne,,mladi ludia nemaju tolko skusenosti,,a nemaju vsetko jasne,niektore veci su len tak ze "skusime" ale to je jasne treba(teraz tym nemyslim sex) aby bolo jasne HH,,myslim tym vztah a tak,,, Starsi ludia skuseny uz ide do toho so 100% istotou,,a tak,,ale tym ze clovek nieco skusi nema co pokazit,len bude mat o skusenost viac. Ale na otazku temy,,,Anoj je to naozaj tým vekom! Niektore situacie co aj ja riesim,,ked budem mat 25 a pozrem sa spatne urcite si poviem bohaca sak to bola somarina,,ale teraz to citim tak,,O tom ze je zivot 
-
DarkMan_PV
Light Expert
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ale kdeže. Pokiaľ sú takýto ľudia schopní ľúbiť, tak je to viac menej unikát. Väčšina ľudí v tomto veku si totiž myslí, že ľúbia, no oni ten cit ešte nepoznajú a väčšinou je to celé v rovine alá. "som do teba"...Ako vravím česť ojedinelým výnimkam...DarkMan_PV napísal:hmmm,necital som to cele.
Ale z toho co som videl mi vypliva ze ludia pod 15 nemaju narok na to aby mali nekho radi a nazyvali to chodenim
hmm ja mam 16 no tiez som tak trochu na rozpakoch .......... skusenosti vela nemam co sa tyka vztahov a uz dlhsiu dobu som buchnuty do jednej baby zo skoly (rozoberane v inej teme) ale ci je to laska ??po prvy krat citim nieco viac tazko to opisat nikdy som nic ku ziadnej inej babe este take necitil vzdy to bolo v ramci ze sa mi paci a tak ale toto je ine .......... ale na druhu stranu nepoznam ju moc a teda som mozno vazne len poblazneni ktovie ........... nech je to akokolvek strasne sa mi paci (a nie zeby bola niejaka dracica poznam i krajsie a tak teda neviem cim ma tak ocarila ) aaaa mozno si poviete ze to neni laska ved ju moc nepoznam neviem aka je ja si to tiez hovorim kedze chcem na nu zabudnut nooooooo akosi sa to neda .......... a tak i ked mam 16 a o laske asi vela neviem prvy krat som zazil nieco viac ako je len ze sa mi dana osoba paci pretoze tato pre mne znamena strasne vela (keby ja len vedel preco )