Mp3 prehravac

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
pepicekp
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pepicekp »

ok chcem vsetko kupit v jednom obchode a pre 20Sk sa mi to neoplati objednat :)
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

pepicekp napísal:ok chcem vsetko kupit v jednom obchode a pre 20Sk sa mi to neoplati objednat :)
jaaj to je fyzicky obchod?? tak to je jasne :)
nemame
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa nemame »

som o tom canyone diskutoval s kamaratom a on odporuca ho nekupovat vraj ma vysoku kazivost mu odisiel hned na druhy den po kupe po vyreklamovani dalsi po dvoch mesiacoch a na dalsiu reklamaciu mu uz vratili peniaze ma s tym niekto take skusenosti este?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

nemame napísal:som o tom canyone diskutoval s kamaratom a on odporuca ho nekupovat vraj ma vysoku kazivost mu odisiel hned na druhy den po kupe po vyreklamovani dalsi po dvoch mesiacoch a na dalsiu reklamaciu mu uz vratili peniaze ma s tym niekto take skusenosti este?
kukiak ho mal 3 dni v mlake aj so sluchatkami koss a ocuva do dnes... kazdy kus je iny :P
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

nemame napísal:som o tom canyone diskutoval s kamaratom a on odporuca ho nekupovat vraj ma vysoku kazivost mu odisiel hned na druhy den po kupe po vyreklamovani dalsi po dvoch mesiacoch a na dalsiu reklamaciu mu uz vratili peniaze ma s tym niekto take skusenosti este?
Kamaratovi sa ho podarilo zavirit :P
Ale to zrejme nebola chyba prehravaca...Ale uz aj predtym mu blbol....display a tak :?
nemame
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa nemame »

dawo napísal:kukiak ho mal 3 dni v mlake aj so sluchatkami koss a ocuva do dnes... kazdy kus je iny :P
njn to je vcelku mozne,ale tamten mal hned tri kusy na dve veci tha
Napísať odpoveď