Skútre
-
Step256
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Skútre
čo si myslíte... čo je najlepšie ... ako začiatok na dvojkolesových masinach ... lepsie je skuter trebars 125 cm3 alebo nieco na manualne riadenie s objemom 125 cm3 ...resp. narazam na neskorsi prechod na vyssiu kategoriu.. i ked niekto ma nazor ze sa skutorvanie s "normalnou" 125 neda porovnať... resp. ze skuter je fajne odreagovanie (ina kategoria)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... nooo ono je tazko ja som jednoznacne za nejaku klasiku s manualom, lebo CVT je take jakesi podla mna pre lenivych ... ale ono zalezi na tom aku moto by si chcel a aky mas pristup k takymto veciam ... ja osobne by som bral nejaku endurovku aby si sa naucil aj na polnej ceste a tak . a hlavne sa zžit s prevodovkou .. preto by som kupil nejaku starsiu co mas aspon 5 kvalt a vykon v rozsahu zakona .. napr DT 125 alebo XT 125 ...
dawo ... LOL tak to sa mi paci
to je dost good
...
dawo ... LOL tak to sa mi paci
-
qwerty-xyz
Re: Skútre
Trosku ti o tom nieco napisem. Skuter mas nato aby si zobral caju niekde napr. na kupalisko,alebo si siel niekde len tak po meste kde potrebujes. Ja osobne by som radsej zobral 125 ccm motorku neaku cbr-ku alebo enduro,pretoze na nej sa naucis robit s prevodovkou a aj inac to vyzera ked dakde odparkujes peknu motorku ako skuter,hoci by si sa roztrhal motorka urobi vzdy väcsi dojem.Step256 napísal:čo si myslíte... čo je najlepšie ... ako začiatok na dvojkolesových masinach ... lepsie je skuter trebars 125 cm3 alebo nieco na manualne riadenie s objemom 125 cm3 ...resp. narazam na neskorsi prechod na vyssiu kategoriu.. i ked niekto ma nazor ze sa skutorvanie s "normalnou" 125 neda porovnať... resp. ze skuter je fajne odreagovanie (ina kategoria)
Jednoznacne najprv motorka 125-ka.
-
qwerty-xyz
ja mam vodicak aj na velku a planujem si aj velku niekedy kupit.TYm myslim kubaturu taktiez nad 600 ccm a ano supersportskura3 napísal:tak ja sa vyjadrim lebo mam skuter 125ku....urobil som vodicak na malu motorku (125) a naschval som si kupil skuter stoho dôvodu ze jazdim hlavne po meste a tam to je na skutri pohodicka a proste 125ky motorky su podla mna sunky...motorka je moj velky sen ale uz poriadna kubatura nad 600
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... btw. dufam ze planujete spravit aj inteligentny medzikrok, nie rovno zo skutra 125cm3 na supersport 600+ cm3 .. lebo to je cista samovrazda .... drtiva vacsina DDO na ansich cestach zanedbala medzistupen medzi 125 a 600+ a mysleli ze ukociruju ss
... to treba podla mna prejs aj niecim menej ostrym napr nejakou CBFkou alebo niecim takym .. mestskejsim ...