Jehovistka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Carver11
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

jehovisti sú extrémni, tak by si mohol asi bližšie napísať, aká v skutočnosti je. mnohí sa tu už pýtali. lebo ťažko je sa nám vyjadriť, keď nevieme, či je zarytá alebo len tak naoko...keď je len tak naoko, tak pohoda...hrá kvôli rodičom, ale ak je zarytá, tak pozor na vec. nemusí ale môže ti narobiť problémy
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

uprimnaDUSA napísal: a nie tu na nich nadavat... (aj oni su ludia takze aj o nich je pravidlo č.6)
to je konštatovanie skutočnosti, žiadne urážky :)
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

uprimnaDUSA napísal:by bola taka pasivna jehovistka aky som ja pasivny ku skole. Ale ak je fanaticka... ruky prec :twisted: :!:
sak to, ak vto veri, ale proste neni to extrem, tak to moze skusit, navyse ak si rozumeju, asi ju uz aj stihol spoznat, co to je za cloveka a tak,...
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ked ju lubis tak to moze byt aj Budhistka
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

No po tych nazoroch co tu pisete by som povedal ze jednoduchsie by to uz bolo s moslimkou :)
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Ehm? Ked ju tak "velmi" lubis, tak zisti, ci je ona "prava" jehovistka, alebo jehovistka z donutenia > t.j. po rodicoch a tak. Ci v to veri naozaj a ak ano > zdravy clovek predsa takto nemoze uvazovat, toto hranici s fanatizmom/eXtremizmom, nevravim, ze vsetci su zli, ale tak aby som mal dat ZABIT svoje decko, kvoli tomu, ze nejaky KKT napisal niekam, ze ak si Jehovista, nesmies darovat/prijat organ. OMG !!! Som krestan, a keby Boh zakazuje prijat organ, toto by som bezproblemov porusil, bez urazky ale mam v <> co hovori nejake nabozenstvo (ak sa Svedkovia jehovovi daju tak nazvat), prednejsi mi je zivot :roll: Dost ma to zaujalo, bezne som pocul o jehovistoch, asi ako kazdy, som si myslel, ze chodia po domoch, daju love a rozdavaju casopisy, kedze ma to zaujalo pogooglil som aspon trocha http://hradsky.blog.sme.sk/c/35771/Nebe ... visti.html No bez urazky su to kktiny, tie ich podmienky, zakazy a pod. Joj keby mne taky prisiel pod ruku, psychicky by sa odje*al po navsteve u mna. Normalne by som sa v tom vyzival :D Zisti ako je na tom, mozno je "tam" (v strasne na <> pozicii momentalne) z donutenia, ak hej, treba ju odtial "vyslobodit" :idea: :twisted:

Ak budes potrebovat pomoc, nie je problem :D.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Jehovistka

Príspevok od používateľa bocian »

miso2911 napísal:no chlape nic moc teda
mila odpoved :lol: :hehe:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

nic v zlom ale oni nesu normalny podla mna. V lete u nas boli asi 3 razy otravovat a vzdy som bol sam doma . Uz som mal nervy na nich a vdy kecali somariny tak som ich poslal medzi mraky :lol: a uz nechodia ZATIAL. ja byt na tvojom mieste urcite by som nesiel do takeho vstahu.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Téma nie je o jehovistoch, ale o zamilovaní sa do jehovistky. Drže sa témy. Dík
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

eritrocit napísal:Téma nie je o jehovistoch, ale o zamilovaní sa do jehovistky. Drže sa témy. Dík
No neviem, ale podla mna je o jehovistoch ... preco tu nieje tema o luteranke?? Riesi sa tu problematika jehovistky vo vztahu a ide o to objasnit mu "background" jeho dievciny...
nevem no :)
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

Diky za odpovede... ona neje taka zaryta svedkyna :D to s alkoholom u nej neplati, dakedy si da ... no neviem
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

5. Ak sa vášmu dieťaťu stane úraz a potrebuje transfúziu krvi, tak to nesmiete pripustiť a musíte dieťa nechať radšej zomrieť.
6. Musíte sa denne modliť a túžiť po tom, aby prišla celosvetová katastrofa, pri ktorej Boh zničí celý svet okrem svedkov Jehovových.
7. Boha nesmiete volať Otcom, ale výlučne Jehovom, pretože inak vás nevypočuje. Nesmiete vzdávať akúkoľvek úctu Pánu Ježišovi, pretože podľa svedkov Jehovových nie je Bohom.

no tak akoze toto ma zabilo... diky za link, dam na rady tych, co povedali razne nie pre ten vztah... OMG ... to je v <> :shock:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

zaryta svedkyna... tie dve slova by mi stacili, uz ani :smt064
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

uprimnaDUSA napísal:zaryta svedkyna... tie dve slova by mi stacili, uz ani :smt064
ved pise, ze nie je zaryta, tak je potom dobre, ne???
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

jeden moj ucitel je jehovista :?
poviem vam je to hroza ale brutal tie jeho nazory od nich ruky prec :roll:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ale coo.. ja mam tiez ucitela jehovistu.. uci nas programovanie cnc.. uplne pohodovy chlapik :D a ket dakto zahresi na hodine "krista boha" tak sa len usmeje :D
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

skenner napísal:ale coo.. ja mam tiez ucitela jehovistu.. uci nas programovanie cnc.. uplne pohodovy chlapik :D a ket dakto zahresi na hodine "krista boha" tak sa len usmeje :D
no jo a u nas spomenies vianoce(a ine veci v nesulade s jeho presvecenim) a mas 70% sancu ze ta na mature ( alebo inej skuske) podrazi :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Carver11 napísal:ved pise, ze nie je zaryta, tak je potom dobre, ne???
sorry citam rychlejsie ako je to moj mozog schopny registrovat :oops:
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Nech je akakolvek, ruky prec.
meritka100
Novice
Novice

Príspevok od používateľa meritka100 »

Ak clovek lubi tak lubi bez rozdielu na vek,farbu pleti,vierovyznanie ....laska je uz raz taka....taka krasna....
Ja osobne poznam ludi,ktori su takeho to vierovyznania a su to normalni ludia akoktori ini,osobne mam aj dobreho kamosa takehoto vierovyznania a je to naozaj dobry kamos,(sice obcas mame nezhody co sa tyka viery-ine nazory)...ludia ich odsudzuju...ale takisto by mohli odsudzovat evanjelikov,grekokatolikov...atd...
...mal by si si cosi o tomto vierovyznani cosi precitat aby si bol trosku v obraze(ak uz nie si:))...pretoze maju ine zvyky,nazory na urcite veci a to si treba uvedomit,treba si predstavit buducnost,aby to nahodou na niecom co si vyzaduje jej viera nestroskotalo...ale ak clovek naozaj lubi tak...drzim ti palce aby to bolo naozaj super v tvojom zivote...
Napísať odpoveď