Jehovistka
-
Carver11
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
jehovisti sú extrémni, tak by si mohol asi bližšie napísať, aká v skutočnosti je. mnohí sa tu už pýtali. lebo ťažko je sa nám vyjadriť, keď nevieme, či je zarytá alebo len tak naoko...keď je len tak naoko, tak pohoda...hrá kvôli rodičom, ale ak je zarytá, tak pozor na vec. nemusí ale môže ti narobiť problémy
-
Traktorista
Guru
-
misokgb
King
Ehm? Ked ju tak "velmi" lubis, tak zisti, ci je ona "prava" jehovistka, alebo jehovistka z donutenia > t.j. po rodicoch a tak. Ci v to veri naozaj a ak ano > zdravy clovek predsa takto nemoze uvazovat, toto hranici s fanatizmom/eXtremizmom, nevravim, ze vsetci su zli, ale tak aby som mal dat ZABIT svoje decko, kvoli tomu, ze nejaky KKT napisal niekam, ze ak si Jehovista, nesmies darovat/prijat organ. OMG !!! Som krestan, a keby Boh zakazuje prijat organ, toto by som bezproblemov porusil, bez urazky ale mam v <> co hovori nejake nabozenstvo (ak sa Svedkovia jehovovi daju tak nazvat), prednejsi mi je zivot
Dost ma to zaujalo, bezne som pocul o jehovistoch, asi ako kazdy, som si myslel, ze chodia po domoch, daju love a rozdavaju casopisy, kedze ma to zaujalo pogooglil som aspon trocha http://hradsky.blog.sme.sk/c/35771/Nebe ... visti.html No bez urazky su to kktiny, tie ich podmienky, zakazy a pod. Joj keby mne taky prisiel pod ruku, psychicky by sa odje*al po navsteve u mna. Normalne by som sa v tom vyzival
Zisti ako je na tom, mozno je "tam" (v strasne na <> pozicii momentalne) z donutenia, ak hej, treba ju odtial "vyslobodit"

Ak budes potrebovat pomoc, nie je problem
.
Ak budes potrebovat pomoc, nie je problem
-
bocian
Light Professional
Re: Jehovistka
mila odpovedmiso2911 napísal:no chlape nic moc teda
5. Ak sa vášmu dieťaťu stane úraz a potrebuje transfúziu krvi, tak to nesmiete pripustiť a musíte dieťa nechať radšej zomrieť.
6. Musíte sa denne modliť a túžiť po tom, aby prišla celosvetová katastrofa, pri ktorej Boh zničí celý svet okrem svedkov Jehovových.
7. Boha nesmiete volať Otcom, ale výlučne Jehovom, pretože inak vás nevypočuje. Nesmiete vzdávať akúkoľvek úctu Pánu Ježišovi, pretože podľa svedkov Jehovových nie je Bohom.
no tak akoze toto ma zabilo... diky za link, dam na rady tych, co povedali razne nie pre ten vztah... OMG ... to je v <>
6. Musíte sa denne modliť a túžiť po tom, aby prišla celosvetová katastrofa, pri ktorej Boh zničí celý svet okrem svedkov Jehovových.
7. Boha nesmiete volať Otcom, ale výlučne Jehovom, pretože inak vás nevypočuje. Nesmiete vzdávať akúkoľvek úctu Pánu Ježišovi, pretože podľa svedkov Jehovových nie je Bohom.
no tak akoze toto ma zabilo... diky za link, dam na rady tych, co povedali razne nie pre ten vztah... OMG ... to je v <>
-
vendo
Guru
-
vendo
Guru
no jo a u nas spomenies vianoce(a ine veci v nesulade s jeho presvecenim) a mas 70% sancu ze ta na mature ( alebo inej skuske) podraziskenner napísal:ale coo.. ja mam tiez ucitela jehovistu.. uci nas programovanie cnc.. uplne pohodovy chlapika ket dakto zahresi na hodine "krista boha" tak sa len usmeje
-
meritka100
Novice
Ak clovek lubi tak lubi bez rozdielu na vek,farbu pleti,vierovyznanie ....laska je uz raz taka....taka krasna....
Ja osobne poznam ludi,ktori su takeho to vierovyznania a su to normalni ludia akoktori ini,osobne mam aj dobreho kamosa takehoto vierovyznania a je to naozaj dobry kamos,(sice obcas mame nezhody co sa tyka viery-ine nazory)...ludia ich odsudzuju...ale takisto by mohli odsudzovat evanjelikov,grekokatolikov...atd...
...mal by si si cosi o tomto vierovyznani cosi precitat aby si bol trosku v obraze(ak uz nie si:))...pretoze maju ine zvyky,nazory na urcite veci a to si treba uvedomit,treba si predstavit buducnost,aby to nahodou na niecom co si vyzaduje jej viera nestroskotalo...ale ak clovek naozaj lubi tak...drzim ti palce aby to bolo naozaj super v tvojom zivote...
Ja osobne poznam ludi,ktori su takeho to vierovyznania a su to normalni ludia akoktori ini,osobne mam aj dobreho kamosa takehoto vierovyznania a je to naozaj dobry kamos,(sice obcas mame nezhody co sa tyka viery-ine nazory)...ludia ich odsudzuju...ale takisto by mohli odsudzovat evanjelikov,grekokatolikov...atd...
...mal by si si cosi o tomto vierovyznani cosi precitat aby si bol trosku v obraze(ak uz nie si:))...pretoze maju ine zvyky,nazory na urcite veci a to si treba uvedomit,treba si predstavit buducnost,aby to nahodou na niecom co si vyzaduje jej viera nestroskotalo...ale ak clovek naozaj lubi tak...drzim ti palce aby to bolo naozaj super v tvojom zivote...