Pobláznenie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Momo46
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Pobláznenie

Príspevok od používateľa Momo46 »

Tak

Pozrite ja mam len 13 a necel som napisat tento problem lebo som krpec ale z serem na to...Jedna baba s triedy isla po mne na100 percent a ked som jej povedal ze nech to konecne prizna ako by to mala takto taht nic nepovedal o tyzden sa dozviem ze chodi z deviatakom(Na tom by nic nebolo keby nema kazdy mesiac ineho..."Potom som ich videl ako sa bozkavaju v parku to som uz vazne nechapal pre tyzdnom sa ma opytala aby som jej poradil ako ma okopnut toho deviatak.Ja som je to vysvetlil kedze prispevky tohto fora sledujem No a teraz zas ide po mne v kuse prezvana kamratkam hovori ze ce somnou chodit a taketo pi*ov*** please poradte ale nesmejte sa! :!:

Zatial ju odpinkavam aby som nebol dalsi v rade na to ze ma trinast mala tolko chlapcov ze by predbehla 16 stku
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

mooore, sak ked ju neces tak co riesis? teba nijako neobmedzuje tak ju nehaj,...
Momo46
Professional
Professional

Traktorista napísal:mooore, sak ked ju neces tak co riesis? teba nijako neobmedzuje tak ju nehaj,...
No ved to je to ze necem byt v rade ale zato je celkom fajn a je celkom pekna a neviem preco cem na nu urobit dojem ja sa uz nechapem
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Prepáč ale asi bude mať trinásť, Ty to berieš veľmi rozumne. S ňou hádže puberta. Ser na ňu, aby si s ňou nechodil, a na druhý deň sa zobudí, a bude chcieť iného a Ty ich uvidíš sa bozkávať v parku.

Nevie čo chce, čo chce, je si užívať, a je v podstate jedno s kým, podľa toho na koho má chuť.

Môj názor. :wink:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

smetiar007 napísal:No ved to je to ze necem byt v rade ale zato je celkom fajn a je celkom pekna a neviem preco cem na nu urobit dojem ja sa uz nechapem
hm, tak vtom pripade by som sa ja zachoval tak, ze proste by som sa nanu nenamotal, ale v tvojom pripade by som siel po skusenostiach, ktore sa ti neskor veeeeelmi oplatia,...
takze sa do nej nezamiluj, ale mozes ju riesit (nie riesit ako riesit)... a ked vas to omrzi, tak minimalne tebe za nou nebude ctlivo
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Pobláznenie

Príspevok od používateľa vendo »

smetiar007 napísal: na to ze ma trinast mala tolko chlapcov ze by predbehla 16 stku
chlapcov?===blbcov
nechci sa zaradit medzi nich :wink:
btw ked ma trinast a zda sa ti pekna pockaj kym vyrastie mozno z nej ostane taka ostara ze.......... :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ako uz povedali pani predomnou - vykasli sa na to. S tou to nebude mat zmysel. Peberta nou hadze ako lodkou na oceane a musi sa sama uvedomit. Aj keby si si s nou daco zacal - co si myslim ze v 13 by to vztah nebol - tak by to nevydrzalo dlho, nakolko ako si sam napisal casto meni chalanov :arrow: tak preco by si mal byt ty vynimka..ta za to nestoji...
Pokial od nej chces pokoj, tak jej to povedz slusne na rovinu. Neviem ci to pochopi, ale aspon bude poznat tvoj nazor. Ajked v tomto veku si este moze kadeco namyslat, lae to uz sa rozpisujem do velkej hlbky....
Nenechaj sa oblbnut :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Niekde si tuism pisla, ze ju odpinkavas tak v tom pekne pokracuj :wink: .

Hmm, je mi az divne sa opakovat ale ved snad to aspon znasobi ten nazor, ze nechaj ju tak. Naco byt x-ty v rade? Kaslat nato, nech si tam zbiera chalanov kolko chce, ked vyrastie ju to prejde. A ak nie, budes moct byt o to spokojnejsi, ze si sa na nu vykaslal uz teraz :P .
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

asi tak vys.er sa na to, o nič neprídeš, to držanie sa za ruky a bozkávanie ťa čaká na neskôr, keď na to budeš ready ty aj to dievča, takže odpinkávať ďalej :)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

uz to bolo napisane, ma 13 a chalanov strieda castejsie ako ja avatary, takze to nechaj plavat. ETieNne to napisal spravne ty si na svoj vek ina trieda ako ona, takze ja byt tebou sa nikam neponahlam. Ps: preco by sme sa ti mali smiat, prave naopak sme radi, ze si das radsej poradit, ako si potom trieskat hlavu o mur.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

no velmi velmi pochybujem ze sa tu objavi este ina rada ako nechat ju viat vo vetre... pripajam sa, pokial stale meni muzstvo tak po tebe ide asi fakt z lasky (pre debilov: myslene ironicky), mozno fakt ze ju stale hasis ju tak zere a chce ta mat... je to lovkyna muzov :twisted:
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

neda mi, aby som netrepol kravinu...
nemas podla mna co stratit...mozes sa pri najhorsom len daco pri-ucit :D
ale ak to s nou skusis, ber vas "vztah" s rezervou... ;)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

SatchBoogie napísal:...mozes sa pri najhorsom len daco pri-ucit
tym priucit myslis dufam tu legalnu cast vztahu v takom veku :!:
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

uprimnaDUSA napísal:tym priucit myslis dufam tu legalnu cast vztahu v takom veku :!:
tak myslim, ze takto mlady ludia nemaju vela skusenosti ani s bozkavanim...takze tolko k tomu...
ak som zase trepol blbost, som asi staromodny... :D
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

nechaj ju tak, ona ťa po čase eventuelne prestane opaľovať a zistíš, že všade naokolo sú krajšie, normálnejšie baby, ktoré nestriedajú chalanov ako použité vložky...pri jej veku by som síce tie vložky vynechal, hm...no ale k veci. nevie, čo chce. skoro všetci poznamenali, že z toho nemôže nič dobré vzniknúť a ja ti neporadím inak. daj od nej ruky preč a skús ju pol roka sledovať, ako sa bude správať. ak to s ňou bude aj naďalej hádzať, ako na kolotoči, tak budeš vedieť, že si spravil dobre. ak by sa znormálnila, tak...to vyriešiš potom. podľa mňa ťa teraz berie len ako ďalšiu trofej, ktorú po výhre odkopne ako zvyšok...
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

Kamarát ideálna príležitosť ako nazbierať skúsenosti.
- Určite ju zbaľ, po týždni ju vošusti a ideš si hopať pekne do chládku a tam už skúsenosti nazbieraš ajajaj , (napr. : análny sex a tak...) :wink:
:D
Ale nie teraz vážne, - ser na ňu.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

SatchBoogie napísal:neda mi, aby som netrepol kravinu...
nemas podla mna co stratit...mozes sa pri najhorsom len daco pri-ucit :D
ale ak to s nou skusis, ber vas "vztah" s rezervou... ;)
podľa mna si až takú kravinu netrepol. Ja si myslím to isté a teda vôbec nezaškodí obohatiť svoje skúsenosti, pokiaľ to urobíš tak, že sa nenamotáš a tak ako ona strieda chalanov, prestriedaj aj ty ju a odhoď preč. Budeš frajer, keď toto spravíš, lebo zrejme nie je zvyknutá, aby jej niekto dal kopačky :D
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

pinco napísal:podľa mna si až takú kravinu netrepol. Ja si myslím to isté a teda vôbec nezaškodí obohatiť svoje skúsenosti, pokiaľ to urobíš tak, že sa nenamotáš a tak ako ona strieda chalanov, prestriedaj aj ty ju a odhoď preč. Budeš frajer, keď toto spravíš, lebo zrejme nie je zvyknutá, aby jej niekto dal kopačky :D
no to je dobrynapad, ked ona to robi kazdemu urcite by to pre nu bola rana :D
Momo46
Professional
Professional

Velmi pekne dakujem za rady budem prriebezne informovat...tak co mam srat na nu alebo ziskat skusenosti ale ja to prve.Serem na nu ved ona po mne ide na 100 percen t dneskajsu.ved uvidime...
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

ak mozem aj ja nieco..tu sa podla mna neda hovorit o vztahu..kazdi tym preiel..dievcatu sa paci chalan a zas naopak..nechaj to tak..neries to..
Napísať odpoveď