halfend napísal:ABSOLUTNE NEJLEPSI HLASKA !!! Od ted pokazde ked sa nekdo vetre nebo xu aby vypadl tak reknu "...tak si kusok odroj a chod do p*ci." aj ked to nedava smysl
To nieje hlaska ale vtip stary ako Lipy v Bojniciach
On topic: ked niekto povie koninu...
"A co si z Jelky??"
hm za davnych cias sme mali na strednej profesorku ktora viacej v triede nebola ako bola .. pred tym nez odisla (co bolo vlastne na zaciatku hodiny) nakazala co mame robit.. a vo dverach nezabudla dodat:
napadla ma jedna mamina hlaska > decka na hodine informatiky nie a nie utichnut tak sa ich spytala "Dostanem slovo , alebo infarkt?"
ked jej niekto povie ze je poklad tak ona na to >" len ma zakopat , a poriadne udupat podu"
a odpoved na to ak vam niekto povie ze ste zati znie > "ja viem , len uska mam strieborne a srdce z kamena"
moj kamos mal teraz taku jednu dobru na statuse na icq ze:ani tak nebolo,ani tak nesmie byt ,aby ti gymplaci nemali za co pit (Gymnazium Juraja Fandlyho v Sali)...proste gympel je elita
barcica napísal:moj kamos mal teraz taku jednu dobru na statuse na icq ze:ani tak nebolo,ani tak nesmie byt ,aby ti gymplaci nemali za co pit (Gymnazium Juraja Fandlyho v Sali)...proste gympel je elita
toto som uz pocul skor, niekedy to spievali moji spoluziaci
hmm ... "teraz nemozem hovorit, prave schadzam z dialnice" hovor na pevnej linke alebo "mame mat gymnastiku ? A co my sme nejaky gymnazisti ? " asi myslel gymnasti
No a potom nejakwe hlody co som nasiel : "Ked ju riesis nieje co milovat "
"Kráľ dal nehodného princa šťať"
"Trieska v majonéze"
"Účet svieti: prostriedky"
ed uz filmy sa davju tak pupendo a cela postava toho lola co prisiel z vojny "stredni lavina opakuju stredni lavina te nemuze ohrozit to proste odpruzis" alebo "repraky is hir kable is hir wolkmen is hir"
Runes napísal:ed uz filmy sa davju tak pupendo a cela postava toho lola co prisiel z vojny "stredni lavina opakuju stredni lavina te nemuze ohrozit to proste odpruzis" alebo "repraky is hir kable is hir wolkmen is hir"
a jak to pereš?? ale najlepší zdroj na hlášky je určite film kurvahošigutentag, každá veta je strašná vec
uz pred rokmi na vylete lezime traja spoluziaci na izbe a ja: hej chalani, na strope je pavuk. a total rozospaty spoluziak na to: tak ho zasliapni a nerob fory
spoluziak bol chory, a v statuse na icq mal: som v pi*i, doneste nositka!!!
Ja som raz kupoval kvetinky na kamarátovu stuškovú a kupoval som aj pre kamošov a predavačka sa spýtala keďže videla, že je nás viac že ako budem platiť a ja jej na t že hotovosťou a celé kvetinárstvo chytilo új*by ...to ste mali zažit
ja som milovala môjho profesora na cestnú dopravu ked zadelil hlášku " kto maže ten jede " on to tak zlato hovoril...
a ešte spolužiaci ked niečo chcú , napr napiť sa alebo si kuknúť nejaký časopis, že "odovzdaj"