Diamantová voda

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Veríte v účinky diamantovej vody?

Áno, mám ju doma a aj ju používam
4
4%
Verím v jej zázračné účinky, ale ešte som ju neskúsil
5
5%
Vyskúšal som ju, ale nič to nepomáha
3
3%
Tusim, co to je
3
3%
Netusim, co to je
76
68%
Diamantovu vodu mam v "dupie"
20
18%

Celkom hlasov: 111

Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

fikus-kukis napísal:Že vraj obsahuje nejaké vibrácie a preto sa dokáže "množiť" aj bez priameho kontaktu (teda aj cez stenu fľaše) s chlórovanou vodou.
Normalne ze liquid dildo :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

heh no akoze dost blbost to vyzera byt... ale na vesmirnich ludi sanechyta ... pridavam citat zo shout boxu na tej stranke ... som sa skoro pos... od smiechu
Sommerová napísal: Chtěla bych vám poděkovat za záchranu mého pejska, díky Diamantové vodě se mu uzdravila hlubší rána po havárii. Co se mne týká, přestaly mi tolik padat vlasy a vyčistila se mi pleť, cítím se mnohem lépe.
// Precitaj si, co o par prispevkov vyssie citoval uzivatel soviet666. Tomasito
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Zaujímavý clanok ... od vesmirnych korabov to nema moc daleko :?

Kód: Vybrať všetko

Podľa internetovej stránky http://www.diamantovavoda.agartha.cz je tvorcom diamantovej vody Francúz Joël Ducatillon, povolaním muzikant. Strata zamestnania, rodiny a bytu znamenala, že sa začal od roku 1990 venovať prírodnému liečiteľstvu, najmä ak si, ako vraví, uvedomil, že cez neho prúdi špeciálna energia.
V roku 1994 mal Ducatillon tri sny, podľa ktorých zostrojí prístroj DNS 850 so zakódovanou kartou, ktorá dokáže vymazať z buniek spomienky a dospieť k vyššiemu Ja. Tieto prístroje začal skutočne zostrojovať a zabudoval do nich 900 kódov a energetickú špirálu, ktorú vkladá do vody. Technický popis ani parametre tohto „zázračného“ prístroja sme však nikde nenašli, a tak sme ani nemohli urobiť analýzu jeho funkčnosti a výkonu.
Podľa opisu sa voda prístrojom upravuje na diamantovú vodu (no nevedno ako) na úrovni piatej dimenzie, kde neexistuje dobro ani zlo. Ducatillon ju najprv predával, ale od roku 2002 ju možno získať zadarmo. Je odolná voči vysokej teplote aj mrazu, preto sa môže používať na všetky účely – piť, na varenie, mrazenie, v domácnosti, zalievanie, pre zvieratá. Na znásobenie jej účinku je možné do nej vkladať úmysel (najviac však dva) – nejaké prianie, myšlienku –, ktorý nám voda privolá ako realitu.
Ale pozor! „Podmienkou je súhlas osoby, ktorá je predmetom pomoci alebo liečenia, a musí potom vodu brať, aby sa dostavili účinky“. Výnimku tvoria postihnutí, malé deti a zvieratá, ktoré nevedia svoj úmysel vyjadriť. Úmysel treba vysloviť vrúcne, jasne a sústredene: „Užívateľ vezme do ruky pohár s diamantovou vodou, jasne formuluje príslušný úmysel pochopiť a vyriešiť určitú situáciu a vraví to z hĺbky srdca.“
Propagátori tejto teórie tvrdia, že „jasnovidci pozorovali, že užívatelia diamantovej vody vysielajú z čakry solárneho plexu rad frekvencií, ktoré diamantová voda prijíma, a vo vode sa ukazuje rad malých svetelných i farebných bubliniek. Tie predstavujú úmysly užívateľa ako čistú energiu. Úmysly sa prenášajú do diamantovej vody a ukladajú sa v nej v podobe kódov. Takže užívateľ pije vodu, ktorá prenesie tieto úmysly do reťazcov DNA užívateľa, až do ‚intronickej oblasti‘“.
Diamantová voda (DV) je čistá, panenská (nie je nositeľom žiadneho záznamu) a má neobmedzenú schopnosť samoreprodukcie, preto sa ľahko šíri po celom svete. Údajne slúži už v 60 krajinách sveta – Slovensko nevynímajúc. K príprave litra takejto „zázračnej“ novej tekutiny stačí získať 1 deciliter DV a priliať k nej 9 decilitrov obyčajnej vody z vodovodu, za hodinu a pol máte navibrovaný a namnožený celý liter DV (pre istotu si vodu máte prevariť, aby ste vylúčili obávané červíky a baktérie). Treba teda najmenej 10 % DV, ak chcete mať istotu, že dôjde k premene a navibrovaniu. Zatiaľ sa ale nepodarilo nájsť odpoveď na technickú otázku tých, ktorí chcú oživiť vodu v brnianskej priehrade, či sa DV navibruje aj v „neobmedzenej kvapaline“.
Pán Ducatillon píše knihy, organizuje kurzy, na ktorých prednáša o svojej naturopatii (prírodná liečba). Používa pojmy ako karma, energia, minulé životy, vesmírne dimenzie, ale pritom svoj liečiteľský prístup vysvetľuje medicínskou a chemickou odbornou terminológiou, čo vzbudzuje dojem hodnovernosti a seriózneho bádania. Po konzultácii s istou chemickou inžinierkou však jednoznačne konštatujeme, že v tomto „liečiteľskom systéme“ je množstvo neakceptovateľných logických nezrovnalostí aj faktických chýb. Jeho „liečebné“ metódy sú také riskantné, že môže ísť o ohrozenie zdravia aj života – napríklad na zlomenú ruku stačí pôst, aby sa všetko napravilo, na detoxikáciu tela stačí tri týždne nepiť, rakovina je len duša, ktorá prišla na svet s balíkom spomienok, ktoré ničia hmotné telo…
Podľa nášho názoru je diamantová voda i naturopatia len ďalším z nespočetných spôsobov, ako si môžeme skomplikovať chorobu a jej liečenie a prenášať riešenie svojich problémov na iných bez vynaloženia vlastnej námahy a navyše s veľmi otáznym výsledkom.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

No. Na začiatku témy som sľúbil vyjadriť sa, tak začnem. Podľa toho, čo som sa dočítal, diamantová voda má zázračné účinky. Drží v sebe vibrácie a je vyrábaná špeciálnym prístrojom DNS850. Máme do nej vkladať svoj úmysel zretelným hovorením zo srdca, voda ho vraj dokáže premeniť na čistú energiu.

-Zámerne som podčiarkol slovíčko vraj, pretože sa na celej stránke o diamantovej vode vyskytuje viackrát. Nikde som sa nedočítal, na akom princípe presne táto premena funguje a ako je možné, že si voda vibrácie uchováva a je ich schopná množiť (perpetuum mobile?). Vynálezca prístroja nebol nijako vedcami uznaný, ba nikde ani spomenutý, kde ja predpokladám, že ak by niekto vymyslel prístroj na uchovanie úmyslu v podobe čistej energie by istotne obdržal Nobelovú cenu.

Preto si myslím, že celá diamantová voda je jeden veľký nezmysel a myslím si, že funguje na princípe placeba.
-Sám som mal možnosť diamantovú vodu odskúšať. Dočítal som sa, že akýsi ľudia vraj polievali touto vodou predzáhradku a vyrástol im tam zbrusu nový druh huby zo 4. dimenzie. Ja som s ňou začal polievať takmer zoschnutú rastlinku v kvetináči u nás na okne a žiaľbohu ani huba nevyrástla a ani rastlinka neožila.
SRneC
Addict
Addict

Frikso napísal:No. Na začiatku témy som sľúbil vyjadriť sa, tak začnem. Podľa toho, čo som sa dočítal, diamantová voda má zázračné účinky. Drží v sebe vibrácie a je vyrábaná špeciálnym prístrojom DNS850. Máme do nej vkladať svoj úmysel zretelným hovorením zo srdca, voda ho vraj dokáže premeniť na čistú energiu.

-Zámerne som podčiarkol slovíčko vraj, pretože sa na celej stránke o diamantovej vode vyskytuje viackrát. Nikde som sa nedočítal, na akom princípe presne táto premena funguje a ako je možné, že si voda vibrácie uchováva a je ich schopná množiť (perpetuum mobile?). Vynálezca prístroja nebol nijako vedcami uznaný, ba nikde ani spomenutý, kde ja predpokladám, že ak by niekto vymyslel prístroj na uchovanie úmyslu v podobe čistej energie by istotne obdržal Nobelovú cenu.

Preto si myslím, že celá diamantová voda je jeden veľký nezmysel a myslím si, že funguje na princípe placeba.
-Sám som mal možnosť diamantovú vodu odskúšať. Dočítal som sa, že akýsi ľudia vraj polievali touto vodou predzáhradku a vyrástol im tam zbrusu nový druh huby zo 4. dimenzie. Ja som s ňou začal polievať takmer zoschnutú rastlinku v kvetináči u nás na okne a žiaľbohu ani huba nevyrástla a ani rastlinka neožila.
na svoje otazky mas odpoved o post vyssie :lol:

to su bludy :lol:
Frikso
Darca
Darca

dawo:Ved práve. Čakal by som vysvetlenia na urovni. Však to znie, ako by to pisal macko Pu. Žiadne odvovodnenia, technologie, same vraj, údajne, zázrakom.. Ako vravíš, bludy.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Sranda je v tom, že keď ju necháš stáť vo flaši mesiace - fľaša sa vôbec nezanesie. Kebyže to spravíš s minerálnou alebo chlórovanou vodou, fľaša je za týždeň je zakydaná.
Frikso
Darca
Darca

fikus-kukis:Myslíš na slnku nechať odstáť, ako na polievanie kvetov? Ty máš tu vodu doma? Ak ju ešte máme, tak to cez leto vyskúšam. Inak ževraj sa diamantova voda smie uchovávať iba v sklenenej flaši, heh asi jej plast nerobi dobre na kĺby. :)
SRneC
Addict
Addict

Frikso napísal:dawo:Ved práve. Čakal by som vysvetlenia na urovni. Však to znie, ako by to pisal macko Pu. Žiadne odvovodnenia, technologie, same vraj, údajne, zázrakom.. Ako vravíš, bludy.
Ved o to ide ze ten clanok je pisany ironicky :slap:
Daval som ho sem najma kvoli tym veciam o "dimenziach a energiach" a podobnych sarlatanstvach :!:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Frikso: Ja vravím o tom, že keď necháš chlórovanú vodu v uzavretej fľaši, tak sa ten "chlór" začne usádzať na stenách. Podobné je to s minerálnou vodou z prameňa. Diamantová voda je číra aj po troch mesiacoch.

Áno, mám ju, ale nepoužívam. Je odložená v plastovej fľaši.
SRneC
Addict
Addict

fikus-kukis napísal:Frikso: Ja vravím o tom, že keď necháš chlórovanú vodu v uzavretej fľaši, tak sa ten "chlór" začne usádzať na stenách. Podobné je to s minerálnou vodou z prameňa. Diamantová voda je číra aj po troch mesiacoch.

Áno, mám ju, ale nepoužívam. Je odložená v plastovej fľaši.
chlor sa zacne usadzat ?? nie nahodou riasy?? :o
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Taký biely prášok, čo je prilepený na stený.

Vravím o zavretej fľaši.
SRneC
Addict
Addict

fikus-kukis napísal:Taký biely prášok, čo je prilepený na stený.

Vravím o zavretej fľaši.
Jaaj... s tym som sa nestretol, ja len so zelenym povlakom :smt006
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

to bude daka kktina.zase dalsia sugestivna vec zalozena na placebo efekte.ako kozmodisk :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

safan napísal:to bude daka kktina.zase dalsia sugestivna vec zalozena na placebo efekte.ako kozmodisk :D
Nechcem rýpať, ale už si to vôbec videl? Máš s tým skúsenosti? Že tu tak vementne tvrdíš že ide o placebo efekt :roll:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

eritrocit napísal:Nechcem rýpať, ale už si to vôbec videl? Máš s tým skúsenosti? Že tu tak vementne tvrdíš že ide o placebo efekt :roll:
a ty mozes dokazat opak? :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

dawo napísal:Kto prosim vas zostavoval hlasovacie otazky???
Ved sa neda hlasovat proti tomuto sektarskemu prostriedku..

kokos ze diamantova voda.... :roll:
takychto magoriad tu uz bolo, no vzdy sa najdu nejaky slaboduchi co uveria napr. aj tejto diamantovej vode, pyramide etc... je mi z toho zle :?
pyeramida funguje teda neviem z akeho hladiska myslis ale na mojej strednej bol jeden majster na praxi co taketo veci skusal mal pyramidu z plexiskla a take ze mucha tam uplne rychlo zdochlo alebo ked tam dal vajicko tak sa vysusilo a to fakt ze fungovalo lebo sme to robili s nim tie pokusi len ta piramida musela byt presne postavena uhly dlzky vsetko muselo byt v urcitom pomere
SRneC
Addict
Addict

Runes napísal:pyeramida funguje teda neviem z akeho hladiska myslis ale na mojej strednej bol jeden majster na praxi co taketo veci skusal mal pyramidu z plexiskla a take ze mucha tam uplne rychlo zdochlo alebo ked tam dal vajicko tak sa vysusilo a to fakt ze fungovalo lebo sme to robili s nim tie pokusi len ta piramida musela byt presne postavena uhly dlzky vsetko muselo byt v urcitom pomere
a co ja stym mam?? Pyramida je podla mna debilina .. to je dokaz ze tam zdochla mucha?? a co?? nechapem .. :roll:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

dawo napísal:a co ja stym mam?? Pyramida je podla mna debilina .. to je dokaz ze tam zdochla mucha?? a co?? nechapem .. :roll:
no si precitaj citaciu lolo si tam spominal pyramidu alebo uz nevies co pises ??? ja som len napisal ze ta piramida salena funguje to vajicko bolo vysusene za dake tri noci lebo ten tvar dako sustreduje energiu
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Runes napísal:no si precitaj citaciu lolo si tam spominal pyramidu alebo uz nevies co pises ??? ja som len napisal ze ta piramida salena funguje to vajicko bolo vysusene za dake tri noci lebo ten tvar dako sustreduje energiu
"dake"..."dako"...mne dnes "dako" uniesli mimozemstania...Cele pyramidy a cely Jan Pravda (ci jak sa volal) su sarlatanske debiliny na obalamutenie a podrazenie lahko ovplyvnitelnych ludi..
Ale ak mi sem hodis link na nejake racionalne vysvetlenie, odvolam to..
Napísať odpoveď