schw33k napísal:Sajmon : to už vážne každý americký mladý herec je predrogovaný kkt ?
Moznoze nieco niekto nanho nasil ako na Lincolna ..... Ale tak vies,pise sa aj testy dokazali ze mal daco v sebe,chlapec mozno oslavoval a s partiou sa im to vymklo z ruk
neviete kde bz som mohol stiahnut titulky lebo som ich stiahol asi 20 a ani jedny neboli dobre na titulky.cm a tak ak viete kde by som ich mohol este stiahnu tak psl napiste na 1seriu 18 cast dik
puls napísal:neviete kde bz som mohol stiahnut titulky lebo som ich stiahol asi 20 a ani jedny neboli dobre na titulky.cm a tak ak viete kde by som ich mohol este stiahnu tak psl napiste na 1seriu 18 cast dik
aj tam som pozeral ale nikde nie je dobry cas iba niake polske a to mam pass daju sa aj niako precasovat ale to neviem ako sa robi aj to by ste mi mohli niekto poradit dik
2x16
Taka smutna cast, celkom mi je haywire luto ..som zvedavy ci tam konecne nieco najdu..aj ked do konca este ostava dost casti tak to urcite nejak zamotaju
titulkykserialum.net
tam si mozes stihanut v rare uplne vsetky titulky ku kazdemu dielu PB..
SPOILER______________________
novy diel..zajimavy..bellick je von (bez titulkov som nepochopil celkom ze pod akymi podmienkami), haywire mrtvy, c-noteova scena bola dost dobra a napinava,typek vie ze urobil v zivote chybu a preto mu xcel pomoct...a k tym prezidentkinym telefonatom..myslel som si ze ta herecka to tak otrasne nadabovala tie telefonaty a nakoniec sa z toho oje* vyklul..
Pedrosino napísal:ale inac gecovy serial len skoda ze ho davaju raz do tyzdna .........clovek nikdy nevie kedy nastane zvrat
a dalsi 17. diel bude az o 2 tyzdne
a inac 16. cast bola super. ktovie co by sa stalo na tych damskych toaletach dalej keby nemuseli odist prec
a skoda ze sa patoshik(ci jak sa pise) zabil. bolo mi ho az trocha luto
Sranda. Officer Bellick, FBI. Federal Office, my name is Brad. Hahahah! No, ale Kim mal dobry napad, len skoda, ze Paul je taky chytry. Inak som si fakt cely cas myslel, ze je to prezidentka.
Heh... Paul by sa už konečne mohol rozhodnúť pre jednu stranu (najlepšie pre Michaela a Linca), podľa trailerov k 217 to vyzerá zaujímavo. Ale inak 216 bol jeden z najlepších dielov v druhej sérii, IMO.
Uuuuf..no, som sice PBlama zatial osm videl iba prvych 12 dielov, to uz teraz je to poriadna pecka...No co uz, mam vyhodu, mozem stahovat kolko sa mi zalubi a nemusim cakat vzdy tyzden
Ale je to riadna pecka