dawo napísal:akoby len punkaci mali piercingy ... nerieste tu rozdiely a otazky typu kto je lepsi !!!
Keby sme boli vsetci rovnaki bol by sveta zivot nuda
celkom dobra tema..ja som stych čo počuvam Rap/hiphop.. neni to vec dnešnej mody..ja už počuvam strašne dlho tuto hudbu..a možem povedať že tieš som neni spokojny stym čo sa dnes produkuje (mam namysli rytmusa)..ja som pri tej hudbe vyrastal..a mam rad staršie veci..a ameriku:Dslovenska scena ma iba par mien ktore stoja za nečo..
marek63 napísal:celkom dobra tema..ja som stych čo počuvam Rap/hiphop.. neni to vec dnešnej mody..ja už počuvam strašne dlho tuto hudbu..a možem povedať že tieš som neni spokojny stym čo sa dnes produkuje (mam namysli rytmusa)..ja som pri tej hudbe vyrastal..a mam rad staršie veci..a ameriku:Dslovenska scena ma iba par mien ktore stoja za nečo..
Ja by som urcite nehadzala vsetkych do jedneho vreca.. Ja napriklad pocuvam aj Rap aj Reggae aj Dancehall aj Ska aj Punk aj Drum aj Funky proste vsetko DOBRE odhliadnuc od stylu.. A ak narazas na tych pseudoraperkov co si myslia ze su tvrdi lebo pocuvaju rap.. Snad z toho raz vyrastu..
smetiar007 napísal:Pozri ja tiez nemam rad ked ide punker a dobre ze pircieng ma este aj v pi*i a tiez s tym nic nenarobim
tebe an ludoch vadi piercing?zaujmave
pre mna za mna nech si hip hopery hosia na hlavach aj zachodove misy.jedine co by som chcel je aby sa spravali v pohode
pinacolada napísal:tebe an ludoch vadi piercing?zaujmave
pre mna za mna nech si hip hopery hosia na hlavach aj zachodove misy.jedine co by som chcel je aby sa spravali v pohode
Cooo ? Piercing je uplne v pohode vec ... teda, vsetko ma svoje medze, ale piercing je podla mna plne v pohode. Rovnako ako dobre tetovanie ...
Indigo napísal:Cooo ? Piercing je uplne v pohode vec ... teda, vsetko ma svoje medze, ale piercing je podla mna plne v pohode. Rovnako ako dobre tetovanie ...
ja si tiez myslim aj ked ja by som si piercing nedal.ale zato nebudem odsudzovat punkacov ked maju piercingy (aj ked to som vela krat nevidel)
pinacolada napísal:ja si tiez myslim aj ked ja by som si piercing nedal.ale zato nebudem odsudzovat punkacov ked maju piercingy (aj ked to som vela krat nevidel)
Ja moc punkerov nepoznam. Aj ked tieto skatulkovania moc nemam rad ...
Inac ked sa tu jedna o hip hop tak vam dam citat a mozete sa o nom zas hadat !
... daj si dole masku j**ko dneska neni halloween ...