Mimochodom.. Valentina vobec americania nevymysleli.. ako si tu podaktori myslia..
a nie je to len o druhej polovicke.. kludne mozes dat psovi smradlave ucho.. alebo mamke cokoladu.. cokolvek.. komukolvek.. koho mas rad..
keby sme si povedali, ze toto je blby "sviatok".. a toto tiez, asi by sme ziadny nemali..
a kde by sme potom utracali prachy?..
sonador napísal:Mimochodom.. Valentina vobec americania nevymysleli.. ako si tu podaktori myslia..
a nie je to len o druhej polovicke.. kludne mozes dat psovi smradlave ucho.. alebo mamke cokoladu.. cokolvek.. komukolvek.. koho mas rad..
keby sme si povedali, ze toto je blby "sviatok".. a toto tiez, asi by sme ziadny nemali..
a kde by sme potom utracali prachy?..
Valentín je pokial viem tak sviatok zamilovaných, takže ty sa miluješ s tým psom alebo s tým smradľavím uchom.
Valkir, ja so Sonadorom súhlasím.
Nie je to len sviatok zamilovaných. Ale v tento deň si môžeš uctiť tých ktorých máš rád. Svoju mamku, sestru či aj brata to je jedno, veď ich máš rád nie? Aj keď občas idú fajne na nervy
ehm.. takze ked dam kamaratke ci kamaratovi nieco automaticky som do oboch zalubena ci ako?.. mas divne zmyslanie..
a to smradlave ucho pochopi len ten, kto ma psa..
No tak na Valentina chystam prekvapkanie pre holku.. nechcem pisat ake lebo ona tu tiez chodi ale chcel by som aby to bol super den.. aj ked si myslim ze skor to bude prvy piatok po valentine. Darcek uz mam vyhladnuty a tesim sa dufam ze bude mat dobru naladicu a bude nam dobre ....
no ja tiez rozmyslam co na valentina, a nic ma nenapada...chcel by som jej kupit nejaku malu pozornost ale netusim co lebo este ani niesme tak dlho spolu tak neviem este presne co ma rada.....ale tak do valentina zistim snad...
podla mna nezalezi ci svojej polovicke daco kupite... je hlavne aby ste v tento den boli so svojou polovickou , dokazali jej svoju lasku , boli s nou vecer niekde si sadnut.. byt s nou.. lebo niekedy netreba nejake hmtone darceky..niekedy je krajsi dar to co poviete co spravite.. alebo ako sa zachovate k svojej laske.. darceky mozte dat kazdy den..ale sadnut si opri svieckach.. obimat sa bozkavat povedat LUBIM TA.. zapnut si prijemnu hudbu,.a tak..
No moja laska ma rada SNOOPYHO a vsetko co s tym suvisi. Aj ked ma uz 18. A podarilo sa mi zohnat listovy papier a obalky s motyvom SNOOPY. A na to nejaka krasna basnicka. A kedze budem 100 km od nej tak jej to pekne poslem postou a pripadne nejaku krasnu SMS. Osobne jej to vynahradim ked sa na vikend vratim domov. Podla mna je to krasny sviatok. Ach ta laska nebeska ...
my s priatelom si vyrobime darceky sami... podla mna to bude mile a zaroven ma to viacej potesi a vecer stravime asi v nejakej milej kaviarni so salkou caju a v objati... nejak extra neplanujeme. pre mna to nie je az taky vyznamny sviatok
chlapci vam tu ozaj uz niektorym drbe,hadate sa tu o pi*ovinach,,,sak nazov temy je jasny..nechapem vase odpovede...ja mam fajny plan...som dohodli s jej mamou ze pridem k nej ked pojde do obchodu a celu jej izbu zasipem "vlockami" s kvetou a na posteli len necham volne miesto v tvare srdca a tam dam ruzu
BTW:tak a teraz sa do mna par "dospelych" vrhne do nej do černýho...
... v jednoduchosti je krasa a staci ked pri tom bude laska ...
- nejake kvety (najlepsie tie co sa jej pacia)
- cokolada v tvare srdca
- romanticka vecera (najlepsie kde ste len sami dvaja)
- romanticka chvilka pre zlubene pohlady
- masaz
- dlhy sex
- !!! nezaspat a potesit priatelku niecim co by necakala - porozpravat sa, precitat jej basen, alebo nieco ine co uznate za vhodne
Pedrosino napísal:ja chystam dat priatelke kiticu sedmoro(7) cervenych ruzi
Aj ja sa chystam, ale pre istotu 8 a pritom sa s nou na Valentina rozidem, to bude darcek. Som zvedavy ako zareaguje ...
Ak sa to nepodari, tak ju pockam pred skolou s cervenou ruzou !
Ale dufam, ze potom v piatok to u mna oslavime