CS-cheaty - len zo zauimavosti
-
XilleR
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja poznam len jeden co som skusil a tam som mal vsetko 
Nahadzalo mi to na obrazovku statistiky ...videl som vsetko aj cez steny s tym ze mi vypisalo vzdialenost, farebne odlisene predmety, Tcka a CTcka. a ine info ...vsetko pekne nastavitelne cez menu
AB s nastavenim mierenia podla FOV (field of view) vzdialenosti alebo modu napr podla zbrane
WH tiez par moznosti
a este bonusiky ako cierna obloha, bez tienov, ab aj cez stenu, bez flashov, meritko na awp bez zoomu, bunnyhop pri drzani medzernika a plno kktin uz si to nepametam som s tym nehral min rok
ADD: wh by som na trening doporucil ...s nim sa naucis ktore steny dierovat
a este hranie s wh je niekedy dost tazke odhalit, pretoze ten co ma wh to moze filmovat ako ze ho nema ...prejavi sa to len tym ze ked na neho niekto vybehne okamzite nan striela ...ja som takto hral s wh a nikto nemal ani podozrenie
Nahadzalo mi to na obrazovku statistiky ...videl som vsetko aj cez steny s tym ze mi vypisalo vzdialenost, farebne odlisene predmety, Tcka a CTcka. a ine info ...vsetko pekne nastavitelne cez menu
AB s nastavenim mierenia podla FOV (field of view) vzdialenosti alebo modu napr podla zbrane
WH tiez par moznosti
a este bonusiky ako cierna obloha, bez tienov, ab aj cez stenu, bez flashov, meritko na awp bez zoomu, bunnyhop pri drzani medzernika a plno kktin uz si to nepametam som s tym nehral min rok
ADD: wh by som na trening doporucil ...s nim sa naucis ktore steny dierovat
a este hranie s wh je niekedy dost tazke odhalit, pretoze ten co ma wh to moze filmovat ako ze ho nema ...prejavi sa to len tym ze ked na neho niekto vybehne okamzite nan striela ...ja som takto hral s wh a nikto nemal ani podozrenie
cheaty nemusia byt len take, co sa hned prejavia. mnohe cheatovacie programky maju aj VAC alebo C-D disabler, antikick a podobne "upgrady"
to je akoby taka poistka, ked na cheatera pridu. este su rozne upravy modelov, ci uz zbrani co ma hrac vo svojich rukach, alebo ubravy modelov protihracov. este poznam aj osvetlenie mapy. tam kde je tma vidite akoby tam bolo najsilnejsie svetlo
. alebo mate len zapnutu baterku, ale ostatny to nevidia
alebo mieritko na vsetkych zbraniach, obmedzenie kopania zbrane az na 0
videl som aj "vytuneny" radar. videl si tam aj nepriatelov
mozno sa divite, od kial to vsetko viem. dost beham po weboch s CS tematikou a nejake tie cheaty mam aj na HDD, ale na nete necheatujem. je to dost nuda. skusal som to par krat proti botom. ale Zboti su imunny proti speedhacku. oni utekaju ako ja
kto by chcel videt par obrazkov z pohladu cheatera, tak ma moznost
mozno sa divite, od kial to vsetko viem. dost beham po weboch s CS tematikou a nejake tie cheaty mam aj na HDD, ale na nete necheatujem. je to dost nuda. skusal som to par krat proti botom. ale Zboti su imunny proti speedhacku. oni utekaju ako ja
kto by chcel videt par obrazkov z pohladu cheatera, tak ma moznost
Kód: Vybrať všetko
http://www.ufonurkka.mine.nu/files/omgxiit/cheaterstvo je samo o sebe velka hovadina...
ale ak sa niekto chce na tie kraviny pozriet tak staci:
www.gamesites200.com/counterstrike
a hned prve
ale ak sa niekto chce na tie kraviny pozriet tak staci:
www.gamesites200.com/counterstrike
a hned prve
-
blitzkrieg
Professional
tam kde je prilozeny ten screen ..ked si vsimnes u spectatorov ..je tam SK|Spawn ..tak to som bol jaLord_3D napísal:no skusal som tie cheaty co ma Xiller. Poviem pravdu: Prvé dni ma to bavilo a zabával som sa ako ma admini na serveroch neodhalili. Pouzival som AB [mierené na hruď] a WH. Tešil som sa zo skóre... Lenže po pár dnoch som zistil že to nieje fér voči skillerom ktorý hrajú roky a vedia to hrať a ani voči nováčikom ktorý sa učia... Preto som ich prestal pouźivať. Potom som však zistil že viem hrať aj bez AB a dierovať aj bez WH. Takže tý ktorý použivaju cheaty, tak verim ze ich to prejde a prestane bavit lebo to nieje fakt "fér" Na koniec pridávam screen z dnesného hrania...
Good Luck, More HS praje Lord_3D
-
burnmail123
Light Star
-
XilleR
Medium Professional
to pomoze jedine na scouta ...kym nedas s awp zoom tak si to striela kam chceCuruj napísal:zobre si centrofixku a urob si na monitor bodku do streduneviem, co ti to pomoze
...ale je aj na to hack - robi to asi tak ze pri strielani da najskor zoon in streli, zoom out a to tak rychlo ze ani nezbadas ze tam ten zoom bol
-
ledenaster
Medium Professional
-
burnmail123
Light Star
-
XilleR
Medium Professional
ee vyskusaj si to kym nedas zoom strila to kam chce mozes aj cupit ...samo ze nie uplne kam chce teda na 5m sa da niekoho trafit, ale tiez je tam dost mala sancaburnmail123 napísal:ja si myslim ze ked stoji skludne a nehybes sa tak to striela do jedneho bodu , lebo aj ked sa hybes a strielas tak ti to ide kam chce