Apache+Php+MySql mám nainštalované (používam Linux a nie WinXP) už dávno, a občas s tým aj niečo robím (práve pomáham upraviť kamarátovi nejaký php skript, skúšal som KMLeague...).
Tiež mám nainštalované fórum phpBB (ale to som nainštaloval iba preto, že niekomu som s niečim v tom phpBB pomáhal).
Keď máš vlastné fórum musíš tomu venovať dosť času (alebo musíš nájsť ľudí, ktorí ti s tým pomôžu). Keď chceš slušnú rýchlosť, potrebuješ si platiť nejaký web-hosting (free web-hostingy sú pomalé a sú tam aj obmedzenia týkajúce sa používania databázy...)
Keď máš vlastné fórum musíš tomu venovať dosť času (alebo musíš nájsť ľudí, ktorí ti s tým pomôžu). Keď chceš slušnú rýchlosť, potrebuješ si platiť nejaký web-hosting (free web-hostingy sú pomalé a sú tam aj obmedzenia týkajúce sa používania databázy...)
no o pomoc sa ani tak nebojim to by som aj zohnal a o to platenie som sa kedysi o tom s jednym rozprawal co ma forum a wrawil ze sa to da aj bez platenia lahko
Chces robit forum a ani nevies co je to Apache alebo MySQL. Preber sa a chod sa radsdej hrat na pocitaci, lebo mas zbytocne velke ambicie, ktore aj tak v prvy den stroskotaju.
hojko no tak prepac ale sak toto ma byt diskusne forum nie? a kazdy nemoze vedit vsetko ale cel by som sa to naucit hmm ale ked sa bojis konkurencie tak prepac