Kde na slovensku sa da zohnat drigovica sparco WWW
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kde na slovensku sa da zohnat drigovica sparco WWW
neviete kde na slovensku sa da zohnat drigovica sparco WWW ?? alebo ak nie na slovensku co by asi stala ta drigovica aj s dovozom??dakujem /// btw bola pouzita aj v faf tokyo drift a mal ju ten pri brane takto vyzerra http://www.sparcousa.com/psportswear_hoodies.asp?id=424
-
rixo
Light Professional
ja viem len vtedz ked som pisal som sa ponahlal a nenapadlo ma to ale sak nieje to ay take yle,ale predpokladam ye pises kvoli mikine (hoodie)sparco wwwRunes napísal:ja len doplnim ze drigovica je mikina alebo teplkova bundanecem robit mudreho ale ked som to pocul pred par rokmi 1x tak som patral dakolko dni co to je
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
rixo
Light Professional
v tom mas sice pravdu zavodnika nespravi ,nemusi.ja uz som ale s chalanmi si kupujeme take co nemaju v kazdom obchode,btw.:on si kupil TRIGOVICU y e-sports(nieco na temu cs)skusim kuknut na cobra tuning som kukal ale tam nemaju som stiahol katalog sparco ale neni taam taato.neviem ci je to skor trigovica alebo mikina to je jedno ale jedn poyna tak druhz yas takmishenko napísal:to z teba zavodnika nespravi![]()
btw. nie je to skor TRIGOVICA ? lebo tak to skor poznam ja ...
-
krupica_dnb
Medium Professional