Ake PDA poradite?
-
empty1982
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ake PDA poradite?
moc sa v tom nevyznam ale chcel by som PDA s wifi s GPS a aby sa cez to dalo aj telefonovat + bluetooth
Date nejaku radu, link alebo znacku?
Proste PDA a aby to sluzilo aj ako telefon.
Suma max. tak okolo 20 000.
Date nejaku radu, link alebo znacku?
Proste PDA a aby to sluzilo aj ako telefon.
Suma max. tak okolo 20 000.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... momentalne by som bral jednoznacne celkom novy MIO A701 .. okrem Wi-Fi mu nechyba nic .. podpora: GSM, GPS, GPRS, Bluetooth, Fotak 1,3 MPx, 8x digi zoom, Windows mobile 5.0 CZ , 128 MB flash, 64 MB rom, rozciritelna kartami, kompletna vybava spravneho MDAcka ...
..a cena mierne nad 20 000,- SK .. no neber to ... niekde vykutram nato link aj s cenou ..
edit//:
..at se libi
... naozaj by som to bral vsetkymi desiatimi ...
..a cena mierne nad 20 000,- SK .. no neber to ... niekde vykutram nato link aj s cenou ..
edit//:
Kód: Vybrať všetko
http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/217923/mio/mio-pda-a701-gps-wm5-sirf3-64mb-bt-gsm-gprs/-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... no to uz sa musi rozhodnut buduci majitel aku kombinaciu si vyberie .. lebo pochybybujem ze by sa dalo spravit MDA kvalitativnej urovne toho MIO, vybavene BT, IRDA, GSM ( + GPRS, prip. EDGE ) , GPS, FOTAK ( aspon 1.3MPx ), pomerne kvalitny display, mp3 player ..... atd atd. za cenu pod 20 000 ... ja by som povedal ze to mio stoji este velice malo oproti cene napr. nejakeho HP s rovnakou ( resp. porovnatelnou ) vybavou ... a ked si zoberies ze vyrobca sa musi rozhodovat co do toho telefonu ( MDA ) moze dat aby sa vmestil do urcitej kategorie, tak ti vyjde ze urcite funkcie musia ustupit inym ... ktore vyrobca povazuje za vyuzitelnejsie v danom segmente .. jasne nepochybujem ze je MDA ktopre spaja vsetko co by si si predstavoval .. ale prvy post jasne hovori ze cena do 20 000 ..... hoci aj to mio je o 1 drahsie ... 
-
empty1982
Medium Expert
nordkapp_pb
dik za rady, ale nepoznas PDA ktore ma tie tri hlavne funkcie? cena je okolo 20 000 koli tomu ze keby som chcel toto vsetko tak dam asi radsej za notebook 24 000.
Znamy kupil 14 tisicove PDA z druhej ruky a je velmi spokojny, dal za to 11 aj s prislusenstvom. Malo to vsetko aj vysuvacie GPSko aj WIFI a BTooth len ci by bol aj nejaky typ so vsetkym + funkciou mobilneho telefonu.
1,3 fotak nemusi byt vobec.
dik
Znamy kupil 14 tisicove PDA z druhej ruky a je velmi spokojny, dal za to 11 aj s prislusenstvom. Malo to vsetko aj vysuvacie GPSko aj WIFI a BTooth len ci by bol aj nejaky typ so vsetkym + funkciou mobilneho telefonu.
1,3 fotak nemusi byt vobec.
dik
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.. Bluetooth v kombinacii s wifinou ( hlavne wifinu ) maju povacsine PDA ( resp. MDA = + gsm ) vyssich cenovych kategorii, pre aktivnych manazerov, ktori to casto synchronizuju s Notebookom, ale tí si zas nejako nepotrepia na GPS ... takze ak vobec existuje kombinacia tak ju bude tazke zohnat a za druhe bude na 90% stat viac ako 20 ....
..tot moj nazor 
mne cena pri podobnych zariadeniach nevadi, su urcene pre ludi ktorym takato vec zarobi peniaze, nie pre decka co na tom hraju pod lavicou tetris.
skor mi vadi to, ze kazdy kus co nejaky vyrobca uvedie postrada jednu podstatnu vec. napr HTC TyTN nema 3,5mm jack na sluchatka priamo na tele, ale len cez redukciu na jeho usb konektor.
ine nemaju wifi, dalsie zase klavesnicu...
skor mi vadi to, ze kazdy kus co nejaky vyrobca uvedie postrada jednu podstatnu vec. napr HTC TyTN nema 3,5mm jack na sluchatka priamo na tele, ale len cez redukciu na jeho usb konektor.
ine nemaju wifi, dalsie zase klavesnicu...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... pri podobnych zariadeniach mi cena tiez nejako extra do oci nebije, lebo vačšinou za tu cenu aj stoja , ale tu sa jednalo o to ze malo byt to MDA do 20 000,- Sk ... a jedine co bolo najblizsie k tejto cene a malo aj GPS a GSM podporu, bolo to MIO A701 ( 21000,-Sk ) ... akurat nemalo tu pozadovanu wifinu ....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.. jo jo ako tak pozeram je to celkom pecka .. jedina chyba je ze dotycny sa tu ohliadal po niecom okolo 20 tisic ..a toto bude podstatne drahsie ... uz len kvoli kombinacii Wlan, BT, Irda a USB .... ... toto vsetko pohromade ponuka iba vyssia trieda cca. od 30 000 a este nefim ci som si dobre vsimol ale sa mi mari ze bol hlinikovy ?? ...
pozri si alza.sk: mas ho tam za menej ako 19nordkapp_pb napísal:.. jo jo ako tak pozeram je to celkom pecka .. jedina chyba je ze dotycny sa tu ohliadal po niecom okolo 20 tisic ..a toto bude podstatne drahsie ... uz len kvoli kombinacii Wlan, BT, Irda a USB .... ... toto vsetko pohromade ponuka iba vyssia trieda cca. od 30 000 a este nefim ci som si dobre vsimol ale sa mi mari ze bol hlinikovy ?? ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
velmi dobry postreh, ale moj post som pisal 1.12.2006 a ta pises o neskutocne 2 mesiace neskor ... aj ked musim uznat ze aj vtedy bol moj odhad taky celkom prestreleny ... ale myslim ze stal pri nastupe nejkaych 23 ...ades napísal:pozri si alza.sk: mas ho tam za menej ako 19+2gb karta za 1500 zhruba a nema konkurenciu. akurat tak umts, ale to by som aj tak nevyuzil
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... no sak to je jasne, ved niesu povinni predavat taku znacku, ked su zamerani napr. na HP tak sa mozu na ine znacky vykaslatades napísal:aj ty mas pravdu, ale napriklad v niektorych obchodoch ho este ani nemaju
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
nordkapp_pb
Hardcore addict