Counter Strike 1.6 Non Steam problem
Counter Strike 1.6 Non Steam problem
mam ins. counter strike 1.6 Non Steam a mam taky problem ze sa mi
neda video zmenit na OpenGL
zbran stale v lavej ruke
textury su dost na hovno (sorry za výraz
)
prva chyba je ake mam textury na CS a zbran v lavej ruke (neda sa ani prestavit)
ked uz dam OpenGL tak mi vyhodi dalšiu chybu ktora je v chyba cs 3
- Prílohy
-
- cs 3.jpg (8.44 KiB) 2677 zobrazení
-
- cs 2.jpg (53.52 KiB) 1235 zobrazení
-
- CS.jpg (88.08 KiB) 1241 zobrazení
tak mne to robilo tiez ... to ze ti nejde prepnut na OpenGL je v tom ze fakt nemas naistal. zadny softver ktory toto podporuje ... daj si do google hladat neco podobvne ako je nvidia opengl a skus stahnut ...je to normalny daky program co naistalujes a ide to ... asiq ani nepotrebujes zadny driver k tomu programu presne thaky isty ... a ze mas zbran v lavej ruke ... no skus to potom prehodit alebo ak by neslo thaq je chyba v kanterovi instalavcke ... sksu odistalovat a znova instal alebo si zozen noveho kantera ...
Vsetko sa deje na notebooku:
Mne to robi este vacsie problemy. Vratane nefunkcneho OpenGL a zbrane v lavej ruke este aj ked nastavim rozlisenie 800x600 tak mi to da vacsie ako je obrazovka, jednoducho to zvacsi a nevidiet v menu napr. Options.
Viem ze toto nie je warez, ale neviem ako stiahnut OpenGL. Uz som nasiel NVIDIA SDK 9.51, ale to ma 374mb. To ma byt taketo velke?
A este co s tym rozlisenim?
Mne to robi este vacsie problemy. Vratane nefunkcneho OpenGL a zbrane v lavej ruke este aj ked nastavim rozlisenie 800x600 tak mi to da vacsie ako je obrazovka, jednoducho to zvacsi a nevidiet v menu napr. Options.
Viem ze toto nie je warez, ale neviem ako stiahnut OpenGL. Uz som nasiel NVIDIA SDK 9.51, ale to ma 374mb. To ma byt taketo velke?
A este co s tym rozlisenim?