mna osobne ziadna tema nenapadlo mozno len ze taka:
Ake mate prsty na nohe?
made in CHINAcvock napísal:toto by ma naozaj zaujímalo....
No telo prijima rozne latky aj cez kozu, cize je mozne, ze sa cez nu dostane dovnutra aj cudzia krv a ked sa tak stane na celom povrchu tela, tak to biele krvinky nemusia zvladat, pripadne bude v krvi prilis vela odumretych buniek a nezvladne to pecen. To je moja nemedicka predstavama3ix napísal:tak cistokrvny upir ma protilatok asi dost![]()
and...
neviem ci je to pravda, ale som niekde cital, ze ked sa vykupes v krvi, tak mozes dostat otravu krvi..no ale neviem si predstavit jako...
Sliny kvoly osmotickemu tlaku(alebo nejaky iny dovod je, ale proste je) nedovolia prezit virusom HIV som niekde cital. ale v podstate akakolvek ranka moze sposobit prenos.GothaR napísal:No telo prijima rozne latky aj cez kozu, cize je mozne, ze sa cez nu dostane dovnutra aj cudzia krv a ked sa tak stane na celom povrchu tela, tak to biele krvinky nemusia zvladat, pripadne bude v krvi prilis vela odumretych buniek a nezvladne to pecen. To je moja nemedicka predstava
rixo: no aids sa siri krvou, teda pokial by mal kaz na zube, alebo poskodene dasno, tak by sa mohol nakazit, ale cez creva ASI nie, predsalen travenie je dost agresivne.