koniec romanitky???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

myslíš si, že sa romantika postupom času úplne z našich životov vytráca???

áno
50
39%
nie
45
35%
nepociťujem to / neviem posúdiť
32
25%

Celkom hlasov: 127

mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Step256 napísal:uprimnaDUSA : kde som napisal ze ja neviem zrealizovat romantiku? xi ale to je jedno k tvoju prispevku proste ja osobne si myslim ze romantika je o detailoch a o tom ma nikto nepresvedci ..proste vela zavazi len jeden bozk , pohlad, dotyk ...
ved to netvrdim ani ja clovece, ale zabudol si na slova, slova slova... :idea: tam je silna romantika
Aktivka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Aktivka »

JA si nemyslim ze sa vytraca.. Podla mna tak ako si ju s partnerom spravite taku ju mate. Napriklad my sme sa akurat dohodli na vikend v drevenici pri krbe, svieckach, iba my dvaja... staci k tomu trosku fantazie a ak mte toho druheho radi tak to pojde samo. aj obycajny bozk je predsa prejavom romantiky, nie?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

uprimnaDUSA napísal:ved to netvrdim ani ja clovece, ale zabudol si na slova, slova slova... :idea: tam je silna romantika
slová sú len slová a povedať môžem čokolvek. Sila romantiky je v skutkoch.

Nerazprávaj babe ako ju miluješ, ukáž jej to!.

ETieNne:Nekrič! :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Presne tak, až po SKUTKOCH naberajú slová tú skutočnú váhu. :idea:

//edited : vymenil som výkričník za žiarovku. ETN
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

podla mna romatika moze byt aj prostrednictvom chatu,icq,skypu.nevidim problem.kym su ludia ludmi,romantika bude stale
mi-chau
Darca
Darca

ETieNne napísal:Presne tak, až po SKUTKOCH naberajú slová tú skutočnú váhu. :!:
nekric,a bez slov su zas skutky o nicom, ved ked jej povies nieco krasne je to ovela viac ako ked jej kupis kvety a ani bu ani mu
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

uprimnaDUSA napísal:nekric,a bez slov su zas skutky o nicom, ved ked jej povies nieco krasne je to ovela viac ako ked jej kupis kvety a ani bu ani mu
Sorry, ale väčšiu blbosť som už dlho nečítal. Aby boli skutky bez slov o níčom?

Rozprávanie je nič! to môžem od rána do večera, to ma vôbec nič nestojí, ale spraviť niečo,to už je iná vec,to už si vyžaduje tvoju pozornosť, tvoje obetovanie sa pre niečo.
mi-chau
Darca
Darca

Te-wei napísal:Rozprávanie je nič! to môžem od rána do večera, to ma vôbec nič nestojí, ale spraviť niečo,to už je iná vec,to už si vyžaduje tvoju pozornosť, tvoje obetovanie sa pre niečo.
ale nemozes jej dat tu hlupucku kyticu bez toho aby si jej povedal ako ju lubis, alebo spravil cokolvek romanticke, a ze ju lubis mozes povedat 100sposobmi a potom to nabera na krase a romantike, proste skutky a slova idu ruka v ruke. A to ze su slova zadarmo znamena ze romantika su peniaze? Urcite zenu viac potesi ked jej povies ze ju lubis ako ked to najde napisane na toaletnej doske... (kdekolvek inde)

edit : upravene cervenou pre midnajta
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

uprimnaDUSA napísal:ale nemozes jej dat tu pomrdanu kyticu bez toho aby si jej povedal ako ju lubis, alebo spravil cokolvek romanticke, a ze ju lubis mozes povedat 100sposobmi a potom to nabera na krase a romantike, proste skutky a slova idu ruka v ruke. A to ze su slova zadarmo znamena ze romantika su peniaze? Urcite zenu viac potesi ked jej povies ze ju lubis ako ked to najde napisane na hajzlovej doske... (kdekolvek inde)
ehm akoze nic proti,,ale klidek kamo,, skus sa vyjadrovat ako sa na tuto temu patri :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Asi sme sa nepochopili, musím teraz dať OT.

AK NAPÍŠEM VETU TAKTO VEĽKÝMI PÍSMENAMI, JE TO PRE MŇA KRIČANIE.

Ak napíšem vetu takto malými písmenami, a napíšem veľkým jedno SLOVO, je to len zvýraznenie dôležitého pojmu.

Ak napíšem vetu tučným písmom, je to zvýraznenie dôležitej vety.

Ak napíšem na konci výkričník, myslím to ako zdôraznenie, nevedel som, že to vyjadruje krik. Chcel som zdôrazniť svoju myšlienku.

Mal som použiť žiarovku, už som to editoval :wink:

diky.
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

uprimnaDUSA napísal:ale nemozes jej dat tu hlupucku kyticu bez toho aby si jej povedal ako ju lubis, alebo spravil cokolvek romanticke, a ze ju lubis mozes povedat 100sposobmi a potom to nabera na krase a romantike, proste skutky a slova idu ruka v ruke. A to ze su slova zadarmo znamena ze romantika su peniaze? Urcite zenu viac potesi ked jej povies ze ju lubis ako ked to najde napisane na toaletnej doske... (kdekolvek inde)

edit : upravene cervenou pre midnajta
tak ako si ty použil spojenie "hlupučkú kyticu" mohol by som ja použiť spojenie "hlupučké slová" a nemusím hovoríť kam by smerovala debata s takýmito argumentami,že? Nehovorím o peniazoch, nehovorím o basničkách na toaletnom papiery.

ono kúpiť niečo babe tiež neni zrovna pretrhnutie sa námahe, originalite.
mi-chau
Darca
Darca

Te-wei napísal:tak ako si ty použil spojenie "hlupučkú kyticu" mohol by som ja použiť spojenie "hlupučké slová" a nemusím hovoríť kam by smerovala debata s takýmito argumentami,že? Nehovorím o peniazoch, nehovorím o basničkách na toaletnom papiery.

ono kúpiť niečo babe tiež neni zrovna pretrhnutie sa námahe, originalite.
mimochodom ani ja som nepisal o basnickach na toaletnom papieri, mne ide o to ze menej je niekedy viac a plati to podla mna aj v romantike, ale nebudem tu dookola pisat stale to iste. S mojim nazorom nesuhlasis a ja to respektujem.

edit: tym ze som chuderku kyticu nazval hlupou som nemyslel ze je bezvyznamna ci zbytocna, to ako ked niekto nas*any povie :"nastup do toho poj*baneho auta!"
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

uprimnaDUSA napísal: menej je niekedy viac a plati to podla mna aj v romantike
ano je,,a plati to vsade :wink: niekedy je fakt menej viac,HH jeden bozk z lasky nahradi 1000 slov o laske.. podobnych prikladov je ovela ovela viac :)
mi-chau
Darca
Darca

Re: all

midnight_man napísal:ano je,,a plati to vsade :wink: niekedy je fakt menej viac,HH jeden bozk z lasky nahradi 1000 slov o laske.. podobnych prikladov je ovela ovela viac :)
no... zcasti suhlasim ale si vezmi ze vo dvojici sa bozkava z lasky dost casto, ale keby obcas jeden druhemu nepovedal ako ho miluje... co je potom vynimocnejsie? romantickejsie? Ludia, ako vas presvedcim ze slova su zakladom romantiky...asi nijako vzdavam sa :surrender:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Nie, nesúhlasím, jeden skutočne romantický skutok je podľa mňa romantickejší ako 1000 slov. :wink:

Slová môže povedať každý, ale také skutky asi nerobí každý :wink:
mi-chau
Darca
Darca

ETieNne napísal:Slová môže povedať každý, ale také skutky asi nerobí každý :wink:
a rovnako uz spominanu kyticu ruzi alebo cokolvek ine dokaze kazdy, ale povedat par romantickych slov...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

podla mna sa vytraca ale treba robit vsetko pre to aby to tak nebolo v mojom pripade to tak nieje ja som romanticky clovek a snazim sa to tak aj nechat pretoze bez romantiky si vztah predstavit neviem . je to take vnesenie tepla do duse a srdca nie ? alebo sa mylim ? :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

uprimnaDUSA napísal:a rovnako uz spominanu kyticu ruzi alebo cokolvek ine dokaze kazdy, ale povedat par romantickych slov...
áno, ale nehovorím o kytici, ale aj o viac romantických skutkoch, a hovorím o tom, že ide aj spôsob, kde dáš tu kyticu??? Skryješ ju niekde? Dáš jej poslať??? Kedy jej ju dáš, napr. vo chvíli kedy by to vôbec nečakala, keĎ varí obec :P nie keĎ sa stretnete na rande...

proste ide aj o to kedy, kde ako.... a ide hlavne o to, ze...
ze mozes hovorit tisic slov, ale pokial to nebude korespondovat so skutkami, tak tie slova nebudu mat ziadnu vahu... mozes jej hovorit, ze je perla oceanu, ze jej oci su ako drahokamy, ked jej nikdy tie kvety nekupis, alebo ju nezoberies len tak do kina, alebo nezapalis vecer sviecku, nepohladkas ju po hlave... atd.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Inak doteraz ste si nikto nevšimli chybný názov témy :) :koniec romanitky???
Romantika sa nevytráca. Len ľudia na ňu nejako pozabúdajú, či si ju nevedia vytvoriť.
Raz som sa zhováral s kamarátom, boli sme niekde na pive a on sa ma opýtal, kde by som práve v tej chvíli chcel byť.
Ja som mu odpovedal.
Predstav si drevenú chatu, hlboko v horách, pri jazere, okolo lesík, v diaľke vidno štíty. Pomaly a husto padá sniežik, a ja vo vnútry s priateľkou ležíme pred krbom na vlnenej deke prikrytí tiež dekou. Len tak tam ležať, počúvať praskanie ohňa a jemnú pieseň fúkajúceho vetra a vychutnávať si ten krásny moment...
Vtedy som sa troška zasnil keď som ma prebral jeho pohľad.
Pozeral na mňa akoby som prišiel z Marsu so slovami, že jeho by toto v živote nenapadlo.
A že tak toto zažiť a môžeš umrieť.
Čo tým chcem povedať? Romantika tu je, no ľudia na ňu nemyslia.
Máme ICQ, mobil a sms-ky. Tak načo nejaká romantika, keď stačí poslať sms-ku, či možno len prezvoniť.

Romantika tu bude vždy. A na ňu stačí naozaj málo- troška porozmýšľať, napísať list priateľke/ovi, kúpiť kvet, vziať v podvečer na prechádzku na kraj lesa pri západe slnka, či večer na osvetlený cintorín na dušičky /kto nebol, nech nesúdi/.
Na to netreba tri vysoké školy. Len chcenie...
mi-chau
Darca
Darca

ETieNne napísal:...
ved ja rozumiem ale aku vahu budu mat tie skutky ked jej nikdy nepovies co pre teba znamena?
Napísať odpoveď